Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381708 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

şu obitaşçılık/çiçeklercilik muhabbeti geyik ve goy goy konusuyken iyiydi de, böyle insanlar birbirine düşmeye başlayınca kabak tadı verdi. Sanki biri Beşiktaşın diğer fenerin tribünlerini yapıyor  :s20:
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı faith

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg114001#msg114001 date=1417772095]
Ya ne alakası var Obitaş yavaş değil ki ben sana bişey söyleyim Obitaş da olsaydı kaba inşaat Ocakta bitmişti çiçeklerin yaptığı inanılmaz ve telafi edilmeyen hatalar şu anda inşaatı bu kadar uzattı. Ayrıca Obitaş tepki koydu tabii ki ihalesiz direkt çiçeklere verildiği için ve ayrıca başkan bedenini koydu diye herşeyi doğru mu yapmış oluyor sen uzaktan sadece iç güdüsel olarak yazıyorsun ben her gün statdayım.
[/quote]

İnanılmaz ve telafi edilemeyen hatalar nelerdir ya, cidden bilmediğimiz bir husus varsa söyle bilelim. Ne tepkisi koydu Obitaş, bıraksaydı madem o zaman inşaatı. Nedenini biliyorsak konuşalım bu şekilde varsayımlar üzerine Obitaş böyle yaptı, Çiçekler şöyle yaptı, Başkan böyle yaptı olmaz. O dönemde oluşan genel kanı Obitaş'ın ağır hareket etmesi üzerine numaralı tribün inşaatının Çiçekler'e kaydığı yönünde. Yok böyle değil diyorsan açıkla bilelim bizde, malum her gün stada gidiyorsun ya.

He birde Mustafa, Obitaş yazarkan gösterdiğin özeni Çiçekler ve Başkan yazarken de gösterirsen bence biraz ön yargılarından arınmış olursun.

bold pilot şampiyon attı geneldede ekürisi airman diye bir attı yanlız ALLAH hiç bir canlıyı kusursuz yaratmamış bold pilotun yağmurlu ve agir çimde hiç koşamazdı... bende bilmem anlatabildimmi?

Allah hiç bir canlıyı şüphesiz kusursuz yaratmamıştır, lakin Çiçekler İnşaat bir canlı değil Tüzel Kişiliktir. Mecazı direkt olarak anlamaya çalışmak bazen anlam bozukluklarına neden olabilir, neyse şöyle izah edeyim. Bu stadyum yapımı belirli tarihli bir yarış ise Çiçekler İnşaat Bold Pilot'tur, Obitaş ise Airman'dır. Çiçekler Obitaş'ı yanına aldı koşuyorlar işte.

Biz Obitaş'ın da avukatıyız Çiçekler İnşaatın da, her kim haklarını yemeye çalışırsa karşısına çıkarız. Farkımız da burada zaten.

Obitaş'ı haksız yere eleştirenlerin genel bir tezi var neymiş efendim Obitaş tek tribün yapıyormuş da Çiçekler 3 tribün yapıyormuş. Bunu bir kıyaslama aracı olarak kullanmanız kadar tuhaf bir durum olamaz. Ben de diyorumki adama sorarlar, 1 tek tribün ihalesi alan bir firma nasıl olurda 3 tribün yapabilir diye. Zaten bu soruyu anlayabilen herkes Obitaş'ın başarısının farkında.

İlk cümlenin noktasına virgülüne katılıyorum. Çiçekler olmaz böcekler olur, Obitaş olmaz abitaş olur. Ben orada espiri yapmıştım. (bknz: gülücük)

Yok ben Obitaş'ı haksız yere eleştirmedim, gördüğümü, bildiğimi ve okuduğumu yorumluyorum. Bunlar benim için yeterli bilgiler. Ben inşaat mühendisi değilim, olaya teknik olarak veya sözleşme anlamında hakim değilim. En başında da dedim, biri çıkar Obitaş şunu yaptı der haklıdır. Ben sadece Obitaş'ın yavaş olduğunu ve inşaatı eş zamanlı bitirmek adına Çiçekler'in de onlara uyum sağladığını söylüyorum, bu benim şahsi fikrimdir. Son olarak sorduğun soruyu ısrarla anlamak istemiyorum.

Çevrimdışı GPekcan

bold pilot şampiyon attı geneldede ekürisi airman diye bir attı yanlız ALLAH hiç bir canlıyı kusursuz yaratmamış bold pilotun yağmurlu ve agir çimde hiç koşamazdı... bende bilmem anlatabildimmi?
Yağmurlu havalarda Thunder Bolt ya da Johny Guitar'a geçilirdi  :D

Çevrimdışı Haldun

İnanılmaz ve telafi edilemeyen hatalar nelerdir ya, cidden bilmediğimiz bir husus varsa söyle bilelim. Ne tepkisi koydu Obitaş, bıraksaydı madem o zaman inşaatı. Nedenini biliyorsak konuşalım bu şekilde varsayımlar üzerine Obitaş böyle yaptı, Çiçekler şöyle yaptı, Başkan böyle yaptı olmaz. O dönemde oluşan genel kanı Obitaş'ın ağır hareket etmesi üzerine numaralı tribün inşaatının Çiçekler'e kaydığı yönünde. Yok böyle değil diyorsan açıkla bilelim bizde, malum her gün stada gidiyorsun ya.

He birde Mustafa, Obitaş yazarkan gösterdiğin özeni Çiçekler ve Başkan yazarken de gösterirsen bence biraz ön yargılarından arınmış olursun.

Allah hiç bir canlıyı şüphesiz kusursuz yaratmamıştır, lakin Çiçekler İnşaat bir canlı değil Tüzel Kişiliktir. Mecazı direkt olarak anlamaya çalışmak bazen anlam bozukluklarına neden olabilir, neyse şöyle izah edeyim. Bu stadyum yapımı belirli tarihli bir yarış ise Çiçekler İnşaat Bold Pilot'tur, Obitaş ise Airman'dır. Çiçekler Obitaş'ı yanına aldı koşuyorlar işte.

İlk cümlenin noktasına virgülüne katılıyorum. Çiçekler olmaz böcekler olur, Obitaş olmaz abitaş olur. Ben orada espiri yapmıştım. (bknz: gülücük)

Yok ben Obitaş'ı haksız yere eleştirmedim, gördüğümü, bildiğimi ve okuduğumu yorumluyorum. Bunlar benim için yeterli bilgiler. Ben inşaat mühendisi değilim, olaya teknik olarak veya sözleşme anlamında hakim değilim. En başında da dedim, biri çıkar Obitaş şunu yaptı der haklıdır. Ben sadece Obitaş'ın yavaş olduğunu ve inşaatı eş zamanlı bitirmek adına Çiçekler'in de onlara uyum sağladığını söylüyorum, bu benim şahsi fikrimdir. Son olarak sorduğun soruyu ısrarla anlamak istemiyorum.
:claps: :claps: :claps:

Sahada olağanüstü işler oluyor.. 5 Beton mikseri ralli yapıyor. Gözlerim doldu be, nazar değmesin.

Çevrimdışı yigitcan1903

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@faith ben söyledim burada açıklayamam belki inşaat bitince açıklarım Çiçeklerin neler yaptığını Obitaş'ın düzenli çalıştığını pürüzsüz iş çıkardığını herkes görüyor stadın içine bile girmeyen biri olarak sen burada tutmuş ahkam kesiyorsun ayrıca varsayımlara göre ben değil sen konuşuyorsun.

O zaman ki rampanın Obitaş'ın önüne ne kadar taş koyduğunu herkes çok iyi biliyor

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 13:51:00 MURAT ]

Çevrimdışı murat

obitaş yüzde 43 yapıyor doğru söylüyorsunuz ama unutmayın o yüzde 43 ün içinde otopark kısmı dahil.tribün olarak bakacak olursak çiçekler obitaşa göre 4 kat fazla çıkış tüneli 3 kat fazla testere kiriş yine 3 kat fazla dış sütun ve çatı kolonu yapıyor.yaklaşık 13 ayda yüzde 57 yapılıyorsa yüzde 43 ün 10 ayda bitmesi lazım.şubat başı obitaş işleri bitirebilirmi? benim tahminim mayıs ayında tamamen biirebileceği.45 günde tribün kısmını yetiştirsinler yeterli.sonuçta numaralının alanı çok geç teslim edildi ve numaralı bitmeden yeni açığın bitmesininde çokta bir anlamı olmayacaktı.obitaş veya bjk a.ş belkide yeni açığı bilerek ağırdan almış olabilirler.tabi daha ağır oldukları özellikle ilk 3 ay aşikar.sonuca bakarsak obitşın ağır olması belki 2 ay ince işçiliğe etki etmişir ama stadın biişine etkisi yok denecek kadar azdır.

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg114001#msg114001 date=1417772095]
Ya ne alakası var Obitaş yavaş değil ki ben sana bişey söyleyim Obitaş da olsaydı kaba inşaat Ocakta bitmişti çiçeklerin yaptığı inanılmaz ve telafi edilmeyen hatalar şu anda inşaatı bu kadar uzattı. Ayrıca Obitaş tepki koydu tabii ki ihalesiz direkt çiçeklere verildiği için ve ayrıca başkan bedenini koydu diye herşeyi doğru mu yapmış oluyor sen uzaktan sadece iç güdüsel olarak yazıyorsun ben her gün statdayım.
[/quote]

Fazla söze ne hacet  :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öncelikle Artık çiçekler -Obitaş atışmasına artık son Verelim  :tabe:
İstanbul dışında oturan , stadı canlı olarak hiç görmemiş arkadaşlara diyeceğim şudur : Obitaşa Çık haksızlık ediyorsunuz  :tabe:
Stad inşaatına Defalarca gitmiş , Saatlerce inşaatı canlı izlemiş biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim : Obitaş , Çiçeklere göre çok daha düzenli , çok daha özenli ve çok daha Ekip ruhunu yansıtarak çalışıyor  :iscrewy:
Obitaş Kalıpçı sıkıntısı nedeniyle başlarda yavaştı , bunu kabul ediyorum ! Fakat zamanla Bu Açıgı Kapattı ve Çiçekleri geçti , Yapılan işe bakıldığında Aradaki bariz farkı görebilirsiniz  :bandit:
@aktar_ismail abinin Dünya üzerinde 1 tribün alıp 3 tribün yapan şirket gordunuzmu açıklamasının anlamı şudur : Evet Obitaş bir Tribün yapıyor , ama o 1 Tribün Çiçeklerin yaptığı 3 tribüne eşit demek istiyor ! Obitaşın yaptığı tek tribün stad inşaatının %43 dur  :bandit: Kosacası Obitaş yavaş falan değil , Tam tersi hızlı  :ok: Kalite farkı diyeceğim ama bu seferde Çiçekleri kptuluyor diyeceksiniz ! Gidin stada Bir yeni açıktaki sütunlara bakın birde kapalı ve Eski açıktakilere  :bandit: Aradaki bariz Farkı göreceksiniz  :iscrewy: Saygılar  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sahada olağanüstü işler oluyor.. 5 Beton mikseri ralli yapıyor. Gözlerim doldu be, nazar değmesin.

Amin :) Helal olsun  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Numaralıda ve yeni açıkta betonlama olacak yada oldu  :ebebe:

@aktar_ismail abinin Dünya üzerinde 1 tribün alıp 3 tribün yapan şirket gordunuzmu açıklamasının anlamı şudur : Evet Obitaş bir Tribün yapıyor , ama o 1 Tribün Çiçeklerin yaptığı 3 tribüne eşit demek istiyor ! Obitaşın yaptığı tek tribün stad inşaatının %43 dur  :bandit: Kosacası Obitaş yavaş falan değil , Tam tersi hızlı  :ok: Kalite farkı diyeceğim ama bu seferde Çiçekleri kptuluyor diyeceksiniz ! Gidin stada Bir yeni açıktaki sütunlara bakın birde kapalı ve Eski açıktakilere  :bandit: Aradaki bariz Farkı göreceksiniz  :iscrewy: Saygılar  :bandit:

Hayır asla öyle birşey demek istemiyorum. 1 tribün ihalesi alan bir firma 3 tribün ihalesi alan bir firmayla, biri bir tribün yapmış da diğeri 3 tribün yapmışmış aradaki farka bakın manasında kıyaslama yapmanın komik olduğunu söylüyorum.

Neyse hayırlısı neyse o olsun :)

Tekrar çatallı merdivenlere sarma vakti geldi, çatallı merdivenlere hayır kampanyası biraz yavaşladı @Abdullah  :busted_cop:
Bu haftasonu mutlaka birşeyler yapmalıyız bir sürü tv programı var.  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Herkese günaydın öncelikle anlaşılmayan bir konu var numaralı ve yeni açık  ihalede ikisi bir mi obitaşa verildi ? Verildi ise obitaş ihale şartlarına uymadığı sürece obitaştan alıp çiçeklere verme söz konusu dahi olamaz dava açsalar kazanır obitaş. gelelim ikinci olaya obitaşa sade yeni açık verildi  numaralı çiçeklere ise oda başkanın tercihidir bence hatadır ama şu da var ki ilk obitaş işe başladığındaki yavaşlık nedeni ile  herkes numaralının çiçeklere verilmesini istiyordu hatta verildiğinde herkes sevindi. çiçekleri sevmeme rağmen gerçekten işi bozdular yavaş hızlı değil konu ilk işe girdikleri gibi değil.     
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı yldrmaydn

stadın en şanslıları eski açık üst kattakiler olacak sanırım. kişi başına düşen en geniş dolaşım alanları onların oldu. :) en şanssızı da biz kapalı üsttekileriz sanırım.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

obitaş ve çiçekler olayı harbiden kabak tadı verdi.. obitas kirişleri pürüssüz çıkarıyor diye methiyeler düzüyorsunuz.. 1 yılda 1 tribün ypamadılar bu zamana burda hiç bir zaman çiçeklerci obitaşcı gibi yazı yazmadım. ama harbiden iyice konu sulanıyor..

bi ara bu muhabbetlerden dolayı giresim gelmiyodu aktar abinin her mesajı bununla ilgili daha sonra çiçekleri destekleyen bişeyler yazıyor. vs vs ..

çiçeklerde bi kaç yerde bazı sıkıntılar olustu bjk mabet abimizde konuyu aydınlattı. belki başka bizim görmediğimiz olaylarda vardır ama  diger tokı nın yaptıgı statların kalitesini görünce bizim stadımız zaten onlardan 10 kat daha kaliteli okadar sıkıntı da olacaktır takılıp kalmayın çiçeklere de ayıp ediyosunuz adamlar newredeyse tek baslarına statı yaptılar obitaş olmayım yeni açık ta onlar alsaydı stat suan bitme aşamasında olurdu bununda altını çizelim..

Çevrimdışı Anıl

Hayır asla öyle birşey demek istemiyorum. 1 tribün ihalesi alan bir firma 3 tribün ihalesi alan bir firmayla, biri bir tribün yapmış da diğeri 3 tribün yapmışmış aradaki farka bakın manasında kıyaslama yapmanın komik olduğunu söylüyorum.

Neyse hayırlısı neyse o olsun :)

Tekrar çatallı merdivenlere sarma vakti geldi, çatallı merdivenlere hayır kampanyası biraz yavaşladı @Abdullah  :busted_cop:
Bu haftasonu mutlaka birşeyler yapmalıyız bir sürü tv programı var.  :evillol:

Evet şuan Obitaş hızlı ama nasıl ? Son 2 aydır sadece tabla yaptılar nerdeyse, bu 2 ay içinde yapmaları gereken otoparka dokunmadılar bile. BJK inşaat tribünü kısmını çabuk bitirebilsinler diye otoparkı en sona bıraktırdı. Bi zahmet hızlanıcaklardı zaten :akuma:

Çevrimdışı adnan

bir zamanlar stadımız yıkılır mı yenisini yaptırlar mı bu inşaat tamamlanır mı dertlerindeyken şimdi taşeron firmaların hızını tartışır duruma geldik.bu açıdan bakınca çok sevinçliyim cünkü artık stadın biticeğine innacımız tam ve başka şeylere sarmaya başladık  :sevinc
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Aralık 2014, 12:35:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
KOnu dışı :  arkadaşlar sarıyerspor maçı yazım ilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum  :ok: http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/

Çevrimdışı Melekcik

obitaş ve çiçekler olayı harbiden kabak tadı verdi.. obitas kirişleri pürüssüz çıkarıyor diye methiyeler düzüyorsunuz.. 1 yılda 1 tribün ypamadılar bu zamana burda hiç bir zaman çiçeklerci obitaşcı gibi yazı yazmadım. ama harbiden iyice konu sulanıyor..

bi ara bu muhabbetlerden dolayı giresim gelmiyodu aktar abinin her mesajı bununla ilgili daha sonra çiçekleri destekleyen bişeyler yazıyor. vs vs ..

çiçeklerde bi kaç yerde bazı sıkıntılar olustu bjk mabet abimizde konuyu aydınlattı. belki başka bizim görmediğimiz olaylarda vardır ama  diger tokı nın yaptıgı statların kalitesini görünce bizim stadımız zaten onlardan 10 kat daha kaliteli okadar sıkıntı da olacaktır takılıp kalmayın çiçeklere de ayıp ediyosunuz adamlar newredeyse tek baslarına statı yaptılar obitaş olmayım yeni açık ta onlar alsaydı stat suan bitme aşamasında olurdu bununda altını çizelim..
iyi de ne konuşalım obitaşta çiçeklerde stad için çalışan firmalar bunlar hakkında konuşmayacağız da tokiyi mi konuşalım zaten hemen hemen belli merak edilen konularda kapasite koltuk düzeni hibrit çim her gün bunları mı konuşalım.biraz fazla ola bilir ama konu başlıklarını belirleyin konuşalım :tabe: :tabe: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

KOnu dışı :  arkadaşlar sarıyerspor maçı yazım ilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum  :ok: http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/

vay Mehmedim blog falan açmışız  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iyi de ne konuşalım obitaşta çiçeklerde stad için çalışan firmalar bunlar hakkında konuşmayacağız da tokiyi mi konuşalım zaten hemen hemen belli merak edilen konularda kapasite koltuk düzeni hibrit çim her gün bunları mı konuşalım.biraz fazla ola bilir ama konu başlıklarını belirleyin konuşalım :tabe: :tabe: 

bizimki konuşmadan cok atışma çamur atmaya giriyor rahatsızlık veren birsürü boş sayfa oluyor..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Aralık 2014, 12:42:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kabak tadı veren bu iki firma arasındaki yapılan polemiğin  gerilimin foruma yansıması  :s20:

Çevrimdışı Melekcik

bizimki konuşmadan cok atışma çamur atmaya giriyor rahatsızlık veren birsürü boş sayfa oluyor..
kesinlikle katılmıyorum çoğu zaman forum okuyarak takip eden biri olarak obitaşa veya çiçeklere yavaş demek çamur atma olmuyor. çamur atma iş çiçeler bıraktı diye haber yapanlar onuda ilk savunan obitaş severler.