Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381559 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

iki ay sürüyormuş ama bunun içine drenaj sistemi dahil değil hibrit uygulama çim ekimi ve büyümesi bunun haricinde drenaj ve saha alt yapısı içinde 1-1.5 ay gider tahminim @Coşkun Mevsim
Hmmm  yani  Mart sonuna  kalmadan çatıyı kaldıran vincin stattan  çıkması  lazım ki hiç olmazssa çimler son maça yetişssin.O da zor gibi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün için elbette iyi olur; en azından zarar etmeyiz. Es Es maçında zarar etti kulüp. Hem beraberlik hem seyirci yok!
@Yunus Abi , Eğer sezon başından beri Söylediğim rakamalara ulaşabilseydik , bugün Kulübümüz ne inşaat için Hisse satardı , nede kredi arayışına girerdi :iscrewy: Nede İnşaat yavaşlardı  :iscrewy:
Bunların Sorumlusu birazda biziz  :by2: Keşke Passo olmasaydı da , Tribünleri hep doldursaydık , Heç takımıza tam destek verirdik , hemde kulübümüze Ciiddi miktarda Destek olmuş olurduk  :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

Hmmm  yani  Mart sonuna  kalmadan çatıyı kaldıran vincin stattan  çıkması  lazım ki hiç olmazssa çimler son maça yetişssin.O da zor gibi.
benim tahminim (bu sadece tahmin ) son maça yetişmeyecek çok zor yani . :)

Hani @Necmi abi bazen diyor ya , bu taraftara çok bile diye , Bazen sonuna kadar katılıyorum  :iscrewy:
Kulübümüzün En zor doneminde , en çok paraya ihtiyacı olduğu donemde , Stad yaptıgımız donemde , Tribünleri boş bıraktık  :by2: Bu bizim ayıbımızdır  :by2:  :s20:
Biz bu değiliz  :busted_cop:

Çevrimdışı TØLGA

benim tahminim (bu sadece tahmin ) son maça yetişmeyecek çok zor yani . :)
boşuna soyunurum demiyoruz heralde ala ala  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

ihhhhhhh bitmezzzzz hibrit cim yapmicaklarsa yetişebilir Gençlerbirliği macina diğer türlü zor :bandit:
ne alaka @Tolga hibrit olmayınca dahamı çabuk uzuyor çim sahayı yapmaya şubat ayı sonunda başlasalar genede bu sene maç yapamayız kaldıki mayıstan önce başlanmaz kaba şubat başında anca biter gibi görünüyor mart sonuna kadar halatlar gerilirse iyi iki ayda çatı kaplaması yapılır oldu mayıs sonu ondan sonra anca çimi yapabilirler ucu ucunada yetişir çatı kaplamalarını yaparken saha zemininide hazırlayabilirlerse biraz öne çekebilirler onun dışında rulo çim bile serseler bu sezon maç oynamaya yetişmez.

Çevrimdışı Anıl

Zemin için minimum 3 ay demişti @bjk_mabet yani 1 ay drenaj falan, mininum 2 ayda çimler. Önce makineler gelip suni çimleri dikecekmiş daha sonra da çim ekilecekmiş :ok: Nisan ayında çatı havaya kalkmış olursa stadyum Ağustos sonu açılır, Mayıs ayında havaya kalkarsa Eylül sonu açılır :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ne alaka @Tolga hibrit olmayınca dahamı çabuk uzuyor çim sahayı yapmaya şubat ayı sonunda başlasalar genede bu sene maç yapamayız kaldıki mayıstan önce başlanmaz kaba şubat başında anca biter gibi görünüyor mart sonuna kadar halatlar gerilirse iyi iki ayda çatı kaplaması yapılır oldu mayıs sonu ondan sonra anca çimi yapabilirler ucu ucunada yetişir çatı kaplamalarını yaparken saha zemininide hazırlayabilirlerse biraz öne çekebilirler onun dışında rulo çim bile serseler bu sezon maç oynamaya yetişmez.
Yaa  Necmi  kardeşim.Herşey  düzgün olarak yapılsın,bitsinde isterseTemmuz,isterse  Ağustosa  yetişsin.Hiç sorun değil.

ysariusta

• Ziyaretçi

bende diyordum necmi abi bizi ne zaman uyandırır bu rüyadan  :bandit:
bi he de gençler maçında oynanır diye dişimi kıracam....

Çevrimdışı Anıl

Stadın Temmuz ayında bile bitmesi imkansız gibi birşey @Yunus abi ne Gençlerbirliğisi :D

ysariusta

• Ziyaretçi

boşuna soyunurum demiyoruz heralde ala ala  :biggrinking: :biggrinking:
Eğer o maç açılırsa stat seni kendim bağlayacam iki gün unutacam bağladığım yerde  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

@Yunus Abi , Eğer sezon başından beri Söylediğim rakamalara ulaşabilseydik , bugün Kulübümüz ne inşaat için Hisse satardı , nede kredi arayışına girerdi :iscrewy: Nede İnşaat yavaşlardı  :iscrewy:
Bunların Sorumlusu birazda biziz  :by2: Keşke Passo olmasaydı da , Tribünleri hep doldursaydık , Heç takımıza tam destek verirdik , hemde kulübümüze Ciiddi miktarda Destek olmuş olurduk  :by2:
Haklısın bu konuda passolig işi birazda sevgisinden babası yüzünden arılıyormuş hissi veriyor sevginin arkasında duramadık ki stada bir prekast da biz koymadık :by2: :by2:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

29 Ekimde stadı açarız

05.12.2014 Tarihinde @Deniz demişti dersiniz  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

29 Ekimde stadı açarız

En mantıklı tarih bu gibi duruyor  :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

bende diyordum necmi abi bizi ne zaman uyandırır bu rüyadan  :bandit:
bi he de gençler maçında oynanır diye dişimi kıracam....
@Necmi Abi Herzaman temkinli ve Garanti yi tercih ediyor  :bandit: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

abi rulo çim getiriyolar ya onu diyorum bende getirirler sererler çimi çim oturmadan maç yaparlar o olur yani ben hibrit muhabbetini yetişmez diye söyledim diğer türlü hazır gelecek zaten çim  ,illa oynucam diyorsan tabi maddi külfet oda
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 00:10:58 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

29 Ekimde stadı açarız

bak böyle konuşun canımı yiyin gerçekçi bir tarih bu  :biggrinking:
ama daha önce açılır yetişir yeni sezona  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bak böyle konuşun canımı yiyin gerçekçi bir tarih bu  :biggrinking:
ama daha önce açılır yetişir yeni sezona  :super:
Ağustos ta açarız Rahat olun :bandit:
@Yunus Emre Demişti dersiniz  :evillol:
Kesinlikle Eylül - Ekime kalacağını düşünmüyorum, Şuanki Gidişata göre Ağustos Garanti bence  :iscrewy:  :ok:

Çevrimdışı Efe

29 Ekimde stadı açarız

naptın deniz iflas bayrağını çekeriz sezona vodafone arenada girmeliyiz bu kadar para verdi insanlar localarda vip tribünde 1903 tribününde ağustos ilk iç saha maçında açacklar başka çareyok şuan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@Abdullah sabah obitaşın yaptığı bir demir iskeleti sormustun ya kenarı eğimli gibiydi
Buldum onu 2 testere yi üst ucundan birlestiren kısım o basamak artan-azalan yerde o sekilde yapiliyor
Obitas onuda hazir yerde hazırlıyor demek ki