Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382177 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necdet KORKMAZ

Benden sonra gelen herkese (dededen toruna) hoşgeldiniz diyorum  :lol:  Ayağımı bayağı sağlam sürtmüşüm, herkes beni beklıyormuş  :evillol:

Çevrimdışı faith

bak ahmet kardeşim sana şimdi bir şey söyleyeceğim inanmayacaksın .ben küçük çocukken babamla yada amcalarımla beşiktaşın maçına giderdim ,böyle kış günlerinde insanlar ceplerinde, cep kanyağı ile maça girerlerdi ısınmak için tabi ,bir parçada çukulata ile içerlerdi ,hiç kimsenin ne üstü aranırdı ne de kimsenin aklına şişeyi sahaya atmak gelirdi . :tabe:  :tabe:

saygılar abim,
bende geçmişte maça giderken cep kanyağı alırdım, özellikle feribot ile gittiğimiz deplasmanlarda şerbet olurdu şerbet, hey gidi.

Çevrimdışı faith

toplu katılım oldu foruma her halde :D
peki madem o zaman, hepiniz

Çevrimdışı Abdullah

toplu katılım oldu foruma her halde :D
peki madem o zaman, hepiniz

:o_o: abi gözler pert bu ne böyle  :evillol:
@charly hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı asi_kartal

evet çatı örtüsüyle ilgili başkanımız Fikret Orman daha önce hiçbir stadyumda kullanılmamış bir malzeme kullanacağız,İhsan Coşkun amcamızda fiberglass materyalden olacak demişti.Ben bu iki bilgiyi harmanlayıp biraz araştırma yaptım ve eptfe adı verilen bir malzemeye ulaştım.Bu malzemenin hammadesi de fiberglass  ancak ışığa geçirgenliği daha fazla ve genel olarak avm türü yerlerde kullanılmış stadyumlarda şu ana kadar kullanılmışlığı yok,muhtemelen bu malzeme olabilir.

Ahmet abi peki bize ne gibi bi yararı olur ? Az çok konuştuk bu konuda fikrimi biliyorsun ambiyans konusunda (konserler için değil) bir artısı olur mu ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Çatı konusunda şöyle bir şey yapılamaz mı? Tribünlerin üstü kapanacak kadar kısmı saydam olmayan madde , oradan içeriye kadar alabildiğine saydam madde?

Geçen bu konuşurken çimler yanar biz yanarız güneşten deniyordu ama eski inönü'de durum bundan da kötüydü zemin gayet iyi oluyordu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan

Merhaba Karakartallar;
Uzun zamandır bu forumu izlemekle birlikte az önce üye oldum. Sohbetiniz o kadar güzel ve içten ki ben de zaman zaman bu sohbete katılmayı arzu ettim; ziyaretçi olarak daha uzun süre izlemeye dayanamadım ve üyelik kararımı verdim. Şu anda karşınızda gerçek bir Dede Kartal var. İzlediğim kadarıyla sitenin Dede kartalı Ahmet TÜRKER Bey'di bugüne kadar. Bugünden itibaren Ahmet Bey'in pabucunu dama atmış bulunuyorum  :tabe: Çünkü yaşım tam 64. Kısacası Ahmet Bey bile yanımda çok genç sayılır artık. Şu mabedimizin en kısa zamanda ve herkesin gönlüne yattığı şekilde bir an önce bitmesi dileklerimle herkese sevgilerimi gönderiyorum.  :)
:hosgeldin iz başımızda bi büyük vardı ahmet abi (70 cc), siz 100 cc oldunuz valla

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

İyi akşamlar.

Konyada buluşmak dileğiyle  :)

Çevrimdışı Caner

Çatı konusunda şöyle bir şey yapılamaz mı? Tribünlerin üstü kapanacak kadar kısmı saydam olmayan madde , oradan içeriye kadar alabildiğine saydam madde?

Geçen bu konuşurken çimler yanar biz yanarız güneşten deniyordu ama eski inönü'de durum bundan da kötüydü zemin gayet iyi oluyordu?

tribün kadar kısmı zaten kısmen saydam olmayan sonra bi kısmı da saydam madde kullanılmayacak mıydı zaten? Alabildiğince saydam derken ne kadar kastediyorsunuz bilmiyorum ama alabildiğince gitmesi alabildiğince maaliyet demek.

Çevrimdışı asi_kartal

Saol ahmet abi peki diğeriyle karışlaştırırsak negatif yönü olabilir mi ? @ahmetx
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı charly

:hosgeldin iz başımızda bi büyük vardı ahmet abi (70 cc), siz 100 cc oldunuz valla

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

ysariusta

• Ziyaretçi

Merhaba Karakartallar;
Uzun zamandır bu forumu izlemekle birlikte az önce üye oldum. Sohbetiniz o kadar güzel ve içten ki ben de zaman zaman bu sohbete katılmayı arzu ettim; ziyaretçi olarak daha uzun süre izlemeye dayanamadım ve üyelik kararımı verdim. Şu anda karşınızda gerçek bir Dede Kartal var. İzlediğim kadarıyla sitenin Dede kartalı Ahmet TÜRKER Bey'di bugüne kadar. Bugünden itibaren Ahmet Bey'in pabucunu dama atmış bulunuyorum  :tabe: Çünkü yaşım tam 64. Kısacası Ahmet Bey bile yanımda çok genç sayılır artık. Şu mabedimizin en kısa zamanda ve herkesin gönlüne yattığı şekilde bir an önce bitmesi dileklerimle herkese sevgilerimi gönderiyorum.  :)
:hosgeldin ihtiyacımız var sizlere... Diğer bölümlere de katkınız, özellikle efsaneler bölüme çok değerli olacaktır.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı cisse557

Mabetin son fotoğrafında ne söylediğini bi ben anlamadım herhalde  :ebebe:

ysariusta

• Ziyaretçi

İlhan abi öldüm gülmekten yanlış alıntılamışım  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Benden sonra gelen herkese (dededen toruna) hoşgeldiniz diyorum  :lol:  Ayağımı bayağı sağlam sürtmüşüm, herkes beni beklıyormuş  :evillol:
ayakkabılarına kuvvet.....

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Tothennam macina geliyorsun degil mi @Yunus abi?
Malesef gelemiyorum Fatih. İş yerinden ayrılmam artık mümkün olmuyor. Gelirsem bilki ya atıldım ya istifa ettim. (Amin)

Çevrimdışı Fatih

Malesef gelemiyorum Fatih. İş yerinden ayrılmam artık mümkün olmuyor. Gelirsem bilki ya atıldım ya istifa ettim. (Amin)
Tanidigim tum bankacilar ya istifa edicem ya da kendimi attiricam bu meslekten diyor...Sonra emekliligime bilmem kac gun kalmis bosver diyip emekli olmaya calisiyorlar... Sen de bu kervandasin @Yunus abi...  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

Olmaz maalesef @asi_kartal
eski stada göre çok daha fazla faydası olur ,bir de stadın çukurda olduğunu düşünürsek kardeşim. :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

Tanidigim tum bankacilar ya istifa edicem ya da kendimi attiricam bu meslekten diyor...Sonra emekliligime bilmem kac gun kalmis bosver diyip emekli olmaya calisiyorlar... Sen de bu kervandasin @Yunus abi...  :lol: :lol: :lol:
Atmıyorlar Fatih'cim... Emekliliğe özenmeyecem diyorum ama @ahmet türker dede bugün öğlenden beri ballandıra ballandıra anlatıyor nasıl özenmeyeceksin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:  :kop: