Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382431 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

evet çatı örtüsüyle ilgili başkanımız Fikret Orman daha önce hiçbir stadyumda kullanılmamış bir malzeme kullanacağız,İhsan Coşkun amcamızda fiberglass materyalden olacak demişti.Ben bu iki bilgiyi harmanlayıp biraz araştırma yaptım ve eptfe adı verilen bir malzemeye ulaştım.Bu malzemenin hammadesi de fiberglass  ancak ışığa geçirgenliği daha fazla ve genel olarak avm türü yerlerde kullanılmış stadyumlarda şu ana kadar kullanılmışlığı yok,muhtemelen bu malzeme olabilir.
hoş duruyor beğendim ben çizgii çizgi olmaz arası heralde böyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErmanS

evet çatı örtüsüyle ilgili başkanımız Fikret Orman daha önce hiçbir stadyumda kullanılmamış bir malzeme kullanacağız,İhsan Coşkun amcamızda fiberglass materyalden olacak demişti.Ben bu iki bilgiyi harmanlayıp biraz araştırma yaptım ve eptfe adı verilen bir malzemeye ulaştım.Bu malzemenin hammadesi de fiberglass  ancak ışığa geçirgenliği daha fazla ve genel olarak avm türü yerlerde kullanılmış stadyumlarda şu ana kadar kullanılmışlığı yok,muhtemelen bu malzeme olabilir.

abi bu çatı malzemelerinin isimlerini klavyeye kafa atarak koyuyolar en çok o hoşuma gidiyo  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

mutluluğunun farkındayım ahmet abi  en yaşlı üye bayrağını kısa zamande devrettin :tabe: :tabe: :tabe:
yok daha önce devrettim. izmirden coşkun mevsim dedemiz benden bir yaş büyük oktay kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmetx

abi bu çatı malzemelerinin isimlerini klavyeye kafa atarak koyuyolar en çok o hoşuma gidiyo  :lol:  :lol:
Polytetrafluoroethylene
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 18:03:50 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Merhaba Karakartallar;
Uzun zamandır bu forumu izlemekle birlikte az önce üye oldum. Sohbetiniz o kadar güzel ve içten ki ben de zaman zaman bu sohbete katılmayı arzu ettim; ziyaretçi olarak daha uzun süre izlemeye dayanamadım ve üyelik kararımı verdim. Şu anda karşınızda gerçek bir Dede Kartal var. İzlediğim kadarıyla sitenin Dede kartalı Ahmet TÜRKER Bey'di bugüne kadar. Bugünden itibaren Ahmet Bey'in pabucunu dama atmış bulunuyorum  :tabe: Çünkü yaşım tam 64. Kısacası Ahmet Bey bile yanımda çok genç sayılır artık. Şu mabedimizin en kısa zamanda ve herkesin gönlüne yattığı şekilde bir an önce bitmesi dileklerimle herkese sevgilerimi gönderiyorum.  :)
Hoşgeldiniz

Çevrimdışı ErmanS

Polytetrafluoroethylene

o işin şakasıydı abi. yalnız yanlış e yi bolda almışsın
Polytetrafluoroethylene

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı mesut

bu alanda 5-10 yıl sonra tribün yükselecek  :super:

ya bu fotoğraf ne acayip. o yatay kolonlar resmen havada duruyor şahitleri var.
bu mühendislikteki hesap kitap işine akıl sır erdiremiyorum, insan gerçekten hayret ediyor :)

Çevrimdışı aşığımsana

mabet güzel foğraflar paylaşınca üye olasım geldi. herkese merhabalar.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@bjk_mabet abi çok teşekkürler çok iyi geldi fotoğraflar  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Altuğ

Merhaba Karakartallar;
Uzun zamandır bu forumu izlemekle birlikte az önce üye oldum. Sohbetiniz o kadar güzel ve içten ki ben de zaman zaman bu sohbete katılmayı arzu ettim; ziyaretçi olarak daha uzun süre izlemeye dayanamadım ve üyelik kararımı verdim. Şu anda karşınızda gerçek bir Dede Kartal var. İzlediğim kadarıyla sitenin Dede kartalı Ahmet TÜRKER Bey'di bugüne kadar. Bugünden itibaren Ahmet Bey'in pabucunu dama atmış bulunuyorum  :tabe: Çünkü yaşım tam 64. Kısacası Ahmet Bey bile yanımda çok genç sayılır artık. Şu mabedimizin en kısa zamanda ve herkesin gönlüne yattığı şekilde bir an önce bitmesi dileklerimle herkese sevgilerimi gönderiyorum.  :)

Aramıza hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı ahmetx

o işin şakasıydı abi. yalnız yanlış e yi bolda almışsın
Polytetrafluoroethylene

:evillol: :evillol:
evet ethyleni kaçırmışım. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mhmtkartal

eline saglik guzel olmus fakat simdiye kadar bizim oynadigimiz butun statlarda merdiven bosluklarinin bos oldugunu gormedim :D
maalesef bundan sonra o merdiven boşlukları bizi kahredecek ve üst tribünler

Çevrimdışı Türkay

Merhaba Karakartallar;

Hoşgeldin abi aramızda tam 47 sene fark var, nerdeyse yarım asır neredeyse bi Necmi abi  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

Hoşgeldin abi aramızda tam 47 sene fark var, nerdeyse yarım asır neredeyse bi Necmi abi  :)
:kop:

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin

Çevrimdışı bjk_mabet

Buraya özel olsun eski açık alt kat şap öncesi izalasyon uygulaması.poliüretan
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mhmtkartal

o zaman eski açık kapalı arasını bu kadar büyük yapmanın bir anlamı yok.
anlamı olmayan o kadar çok şey var ki statta

Çevrimdışı yusuf koca

:hosgeldin
Merhaba Karakartallar;

Çevrimdışı ZEKI

Merhaba Karakartallar;

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Buraya özel olsun eski açık alt kat şap öncesi izalasyon uygulaması.poliüretan

@bjk_mabet Sen şimdi bu  resimleri ve bilgileri paylaşıyorsunya buradan  umarım beklentiler karşılanıyordur... sağol kardeşim benim

Çevrimdışı Volkan Başaran

ya bu fotoğraf ne acayip. o yatay kolonlar resmen havada duruyor şahitleri var.
bu mühendislikteki hesap kitap işine akıl sır erdiremiyorum, insan gerçekten hayret ediyor :)

Yer çekimi Yetersiz güçte :D

İnsanlık bir gün uzaya çıktığında mutlaka başka gezegende yer çekiminin %400 %500 olduğu yerler olacak :D O gün bu tarz şeyleri görmeyeceğiz :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net