Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

işte bu işte bu. Evdeki velet yüzünden benden başka gece kalkıp tsubasa izleyen varmıdır diye merak ediyordum. Gece uyanıyor benide uyandırıyor izleyecekmiş diye. O çizgi filmi o saate koyanın :lol:
Abi konu dışı olacak ama söylemeden edemicem tusubasa topa vuruyor ben wcye gidiyom geliyom daha top kaleye gitmiyor :D

Çevrimdışı TØLGA

Çatı kolonları siyah mı olacak  :alala:
sonradan boyanir onlar diye tahmin ediyorum  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı tayfun

tsubasa candır,o teknik kimsede yok.akşamki maçta çok zorlandılar. :D
hımmm çatı aparatı gelmiş diyerek hemen başlığa uygun bir yorumda atayım da fırça yemeyelim.
bu arada kartal yuvasında çocuk sweatlerinde indirim var,ilgililere duyrulur,ayrıca kart 1903 indirimi devam etmekte.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmet türken

:kop:  :kop:  :kop: ben de geç yatıyorum ben de seyretsemmi acaba ahmet kardeşim. :)
:lol:kesinlikle tavsiye ederim Ahmet abi.  :lol: :lol:Bütün bölümlerini ezberledim. Nasıl bir stadda oynuyorlarsa koşuyorlar koşuyorlar bitmiyor. Aslında fena fikir değil oradan ilham alınıp stad ölçüleri yapılsa rakip kaleye gelemez. Bizim kondisyonumuz sağlam olduğundan her maçı alırız

Çevrimdışı ahmet türken

Abi konu dışı olacak ama söylemeden edemicem tusubasa topa vuruyor ben wcye gidiyom geliyom daha top kaleye gitmiyor :D
Aynen öyle Samet. Efsane ya. Aslında bizim topçulara seyrettirecen. Özellikle SErdara falan top tekniği görürler

Çevrimdışı Sutlas

sonradan boyanir onlar diye tahmin ediyorum  :ok:

Öyle olacak sanırım, böyle siyah kalmaz herhalde  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Öyle olacak sanırım, böyle siyah kalmaz herhalde  :)
Epoksi mi ekopsi mi öyle bir şey var onunla yaparlar heralde hocam

Çevrimdışı Sutlas

Epoksi mi ekopsi mi öyle bir şey var onunla yaparlar heralde hocam

Epoksi kaplama diyorlar, maketteki gibi olur o zaman  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Epoksi kaplama diyorlar, maketteki gibi olur o zaman  :)
evet hatta yerlere yapıyorlar güzel bir şey abi :)

Çevrimdışı ahmet türker

aynen abi bende en az 4 saat yokum  :kop:  :kop:
sana belki şaka geliyor ama forum 1-2 gün kapandığında elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım ali rıza kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

abi o saat sıkıntı oluyorsa müsait olduğunuz bir saatte internetten acsaniza :)
:kop:  :kop:

Çevrimdışı FARUK

zaferkoseoglu  instagram hesabından alıntıdır
yeniaçıkta tabla betonu devam ediyor

Çevrimdışı Tolga

konu dışı: birileri tsubasa mı dedi :icool: tüm bölümlerini ezbere bilirim ara ara da canım sıkılınca izlerim :bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türken

@Tolga o saatte sıkıntı oluyorsa internetten aç demişsinde hele bir evlen çocuk olsun gece uyandiğinda dersin bu satte olmaz yarın internetten açayım diye :) sonra neyle karşılaştığını bize bildirirsin :lol: Öyle değilmi Ahmet abi

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Burak Akay

Paletli bu arada prekast'a devam ediyo hep böyle devam eder işlerimiz inşallah. :claps:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmet türker

@Tolga o saatte sıkıntı oluyorsa internetten aç demişsinde hele bir evlen çocuk olsun gece uyandiğinda dersin bu satte olmaz yarın internetten açayım diye :) sonra neyle karşılaştığını bize bildirirsin :lol: Öyle değilmi Ahmet abi
aynen kardeşim . :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

ondan demedim ben onu abi yatmadan izlet istemesin diye neyse
baştan izletmem hiç öyle bişey sorunu kökünden halletmiş olurum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

Mabet bizim bir tane küçük eniştemiz vardı. Noldu onaya? Çıkardınızmı işten yokmuydu ona göre bir iş

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türken

ondan demedim ben onu abi yatmadan izlet istemesin diye neyse
baştan izletmem hiç öyle bişey sorunu kökünden halletmiş olurum  :evillol: :evillol:
Sen istersen bütün gün izlet . O o saati ezberlemiş yine tutturur. İnşallah çocuk sahibi olursun kendin yaşarsın . Ama güzel şeyler

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tum tribun tablalarinin demirlemesi pazar gunu bitecej gibi gorunuyor betonlama nasil yapilacak gorecegiz ama 3-4 bolume bolerek atacaklar heralde betonu testereler daha hizlu gitsin diye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

moral bozmak istemem ama kaba inşaat ocak ayında da bitmez gibi geliyor bana . yeni açikta çatı kolonları çok yavaş ilerliyor ,eski açık numaralı son kısımlar daha tabla yapımı aşamasında, testereler ,prekastlar var ocakta da zor gibi... :bawling:  :bawling: