Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

valla çok şanssızsınız kamera döner şimdi denk gelmedi kamyonun içinde çatı kolonları var hem vinç farkettiyseniz kapalı üste döndü oraya bırakıyor

Çevrimdışı Abdullah

yok yok  :evillol: :evillol: :evillol:
Abi bak eski açığa dönüyor kamera eğer prekastsa forum üstüne yüklenebilir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@LVNT.GEMICI abi bu düz prekastlardan olmasın o kapalı üstü kapatan çok heyecanlandım uzun bir şeymiydi yok mu başka gören :D

Çevrimdışı Efe

Nerde nerde bakiyorum goremedim cabuk parcayi bulun bana :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

sabah kamyonda ovalımsı bi parça görmüştüm o olabilirmi?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI abi bu düz prekastlardan olmasın o kapalı üstü kapatan çok heyecanlandım uzun bir şeymiydi yok mu başka gören :D
yok vallahi çatı kolonuydu uzun boru şeklindeydi biri mabeti arasın sorsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı harunmustak

Ya yapmayın boyle seyler. Kalbimize inecek. Cati parçası değildir o kedidir o kedi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

elim ayağım titriyor yeminle :D
tüh keşke print screen alsaydım ne bilim birileri daha görmüştür dedim  :D :D ilk yazan ben olabilirmiyim diye foruma giriş yaptım görüntü almak aklıma gelmedi heyecandan  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet92

Abi yapmayın gözünüzü seviyim çıkıp stata gidicem şimdi meraktan

Çevrimdışı SDemirsoy

tüh keşke print screen alsaydım ne bilim birileri daha görmüştür dedim  :D :D ilk yazan ben olabilirmiyim diye foruma giriş yaptım görüntü almak aklıma gelmedi heyecandan  :evillol: :evillol: :evillol:
abi tarif edebilir misin nasıl bir şeydi :D

Çevrimdışı Abdullah

Abi Gökhan Türkmen'e mesaj atsana gidip bir baksın. Mabet abi meşguldür şimdi  :)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

tarak gibi bi şeydi işte  :evillol: :evillol: :evillol: uzun boru gibi uçlarında montay yapılması için sanırım delikli panel vardı vidalamak için kısacası çatı kolonuydu gözlerime inanamadım

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar eğer çatı parçası gelse @bjk_mabet hemen paylaşırdı yeni gelen şeyleri kaçırmıyor biliyorsunuz o yüzden sakin biraz  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Abdullah

tarak gibi bi şeydi işte  :evillol: :evillol: :evillol: uzun boru gibi uçlarında montay yapılması için sanırım delikli panel vardı vidalamak için kısacası çatı kolonuydu gözlerime inanamadım
Abi bayağı  parçanın analizini yapmışsın sen ya  :evillol: ama bir ekran görüntüsü almamışsın  :by2:

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI abi mahvettin bizi :D
yalancı değilim ben  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: vallahi gördüm şuan ibb kamerasından yakalamaya çalışıyorum

Çevrimdışı Emre.Guler

Kamera şu an eski açık tarafında ama görünürde bişey yok kedidir kedi

Çevrimdışı SDemirsoy

yalancı değilim ben  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: vallahi gördüm şuan ibb kamerasından yakalamaya çalışıyorum
estafuruulah abi öyle demedik :) ben Gökhana mesaj attım bakalım cevap gelcek mi

Çevrimdışı Abdullah

Kamera şu an eski açık tarafında ama görünürde bişey yok kedidir kedi
Abi parça çoktan çıktı yukarı ne görünecek artık  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Abi parça çoktan çıktı yukarı ne görünecek artık  :bandit:
tek parça değildir yukarı çıkardıklarını bi yere koymaya çalışıyolardır ibb kamerada şansa bozuk göstermiyor o kısmı