Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382888 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar köpek gibi yorgunum... sayfaları tek tek geri dönecek mecalim yok.... Efe üstadın stadın kaba inşaatının biteceği güne geri sayımı vardı. Allahını seven biri o günü söylermi? :) son kaç gün?

ocak 15 diye düşünüyorum ama hava şartları  ve finansal durumu ilave edersek 10-15 gün arası bi gecikme olabilir son 3 günde iyi çalıma oldu bu hızla bitedebilir bekleyip göreceğiz :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

çatı kolon direkleri yakın zamanda başlıyacak.örnekleri bekliyoruz
gümrükteki renkli engelliyordur :evillol: röntgene göndermiştir sıra bekliyordur kesin üzerinde vodafone arena falan yazıyorsa söyleyin gelecek tırlara üzerinde Beşiktaşı çağrıştıran bir şey yazmasınlar @bjk_mabet 

Çevrimdışı Musa1903

Konu dışı:

En çok beklediğim şey bi şampiyonlar ligi maçında  tribünler full çekerken stadın üstünden helikopterle görüntü çekilmesi çok harika durur stadyum  :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

M.Saatçi projede değişiklikler olacak daha güzel çatı olacak falan dedi sanırım PTFE ler üretilmeye başlanmadı hala yeni proje bekleniyor.Bu halat ve germe sistemini etkilemez sanırım ?
hayır o sistemi etkileyen bir değişiklik yok..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Işıklar kapanınca Vodafone Arena...

yorumlarınız için 3D modelleme konumuz:
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

hergün yatmadan önce iyi gider  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

M.Saatçi projede değişiklikler olacak daha güzel çatı olacak falan dedi sanırım PTFE ler üretilmeye başlanmadı hala yeni proje bekleniyor.Bu halat ve germe sistemini etkilemez sanırım ?
mimarın makette şeffaf çatı yapmıştı ya ondan olacak...!

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena Canlı Yayınını mobil telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinden izleyebilirsiniz.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-canli-yayin/vodafone-arena-canli-izle/

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski açıkta beton  var tablaya mı yoksa kolonlara mı beton atılıyor çözemedim @bjk_mabet  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Eski stad da kapalı tribün ile saha arası sanki daha yakındı bana mı öyle geldi anlamadım  :alala:

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Şu an şok oldum bizim mimar Bünyamin Derman Adana stadını da çizmiş  :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi şimdi bu kapalıya yapılcak figür bunun aynısı olmasada bu tarz bişeymi olacak kanatlarını açmış birşeymi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı murat

@bjk_mabet stadın üzerinde helikopter uçurmaya izin varmı? İçeriden sen bunu yapabilir misin?
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 01:12:26 MURAT ]

Çevrimdışı frkndgnr

Gece aydınlatma denemesi ve Vodafone Arena

Yorumlarınız için 3D modelleme konumuz :
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Abi taraftar koyma şansın var mı

Çevrimdışı FARUK

Abi taraftar koyma şansın var mı

zor gibi, fotoshop la konulabilir belki ama kullanmayı bilmiyorum onu  :)

Çevrimdışı Efe

İlk mesajımı stadımız şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek atıyorum.

Bu arada profilimde 41 yaşında yavru kartal yazması anlamlandıramayacağım bir şekilde garip ve komik geldi  :lol:
:hosgeldin iz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı frkndgnr

zor gibi, fotoshop la konulabilir belki ama kullanmayı bilmiyorum onu  :)

İznin varsa ben denemek isterim

Çevrimdışı Efe

numaralıya galiba tabla betonu atılıyor ilginç bitmiş bugün heralde tabi yanlış görmüyorsam  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

numaralıya galiba tabla betonu atılıyor ilginç bitmiş bugün heralde tabi yanlış görmüyorsam  :icool:
sanmam @Efe orda merdivenleri yapmışlardı onları betonluyor olabilirler mustafanın resimlerde sadece kirişler demirliydi tablalar duruyordu eğer gün içinde bitirdilerse helal olsun derim yeni açıkta tabla demirlenmişti bu gece betonlanır diye bekliyordum

Çevrimdışı FARUK