Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

yangın hatları ve elektirik hatları geciriliyor şu an..
aynı zamada iki tane daha örnek loca yapılıyor...
ısı ve sıvı izalasyonu için betonun ile şap arasına kimyasal bir işlem uygulanıyor...
iskeleler sökülüyor...

@bjk_mabet abi bu bahsettigin olaylar da ince iscilige mi giriyor? giriyorsa ince isciligin %'lik kismi suan nedir tum tribunlerde? Bir de ince iscilik icin her yapilacak seyin farkli emekcileri var, bu islere daha onceden baslansa olmaz miydi? Yani kapali tribun atiyorum 5 ay once bitmisti..Bu 5 ay once bittigi gibi yangin hatlari elektrik hatlari filan yapilsaydi kapali tribundeki ince iscilik olaylari (duvarlarin boyanmasi, fayanslarin yapilmasi vs.) %80-90 oraninda bitmis olmaz miydi? Yoksa tum bunlar silsile olayi mi.. Biri bitmeden oteki baslanmiyor mu... Ya da ihaleler mi yapilmadi daha...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

arada bir stada giriyorsunya hep ondan bunlar :D :D :D
sen hiç resimlere bakmıyorsundur  :D

Çevrimdışı Serkan7738

@Necmi abi benim maça gitmem hakkında hiç fikir beyan etmedi  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

aman @Fatih birileri gormesin duymasin  :kop: :kop:
Mesaji duzenliyim o zaman abi...  :lol: :lol:

arada bir stada giriyorsunya hep ondan bunlar :D :D :D
2 kere girdik cok sukur, yilbasinda da 3.ye niyetliyiz... Hatta su basin bulteni bi gelsin fazladan bir kac tane davetiye alip forumdan da bir kac kisiyle birlikte gitmek istiyorum..

@Fatih gecenin  :boom: bombası elinde patladı  :kop: :kop:
statla ilgilenme istersen 2015 Agustos sonunda resimlere bakarak ne kadar ilerlemiş görürsün  :kop: :kop:
Abi bu aralar isler biraz fazla yogundu giremedim internete..Forumda olsam kacmazdi bu konular :D Ama resimlere ay da bir bakiyorum, gelisme cok daha belirgin oluyor...

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet abi bu bahsettigin olaylar da ince iscilige mi giriyor? giriyorsa ince isciligin %'lik kismi suan nedir tum tribunlerde? Bir de ince iscilik icin her yapilacak seyin farkli emekcileri var, bu islere daha onceden baslansa olmaz miydi? Yani kapali tribun atiyorum 5 ay once bitmisti..Bu 5 ay once bittigi gibi yangin hatlari elektrik hatlari filan yapilsaydi kapali tribundeki ince iscilik olaylari (duvarlarin boyanmasi, fayanslarin yapilmasi vs.) %80-90 oraninda bitmis olmaz miydi? Yoksa tum bunlar silsile olayi mi.. Biri bitmeden oteki baslanmiyor mu... Ya da ihaleler mi yapilmadi daha...
kapalının tuvalet taşları bile takıldı vitra :D sen istersen haftada bir takip et birde gazeteci olacaksın :kop: :kop: :kop: @Fatih

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi benim maça gitmem hakkında hiç fikir beyan etmedi  :evillol:
gitmezsin diye düşündüm :alala: :akuma:

Çevrimdışı Fatih

kapalının tuvalet taşları bile takıldı vitra :D sen istersen haftada bir takip et birde gazeteci olacaksın :kop: :kop: :kop: @Fatih
Alla allaa  :alala:
@bjk_mabet yeni gelismelerin hepsini resimliyor genelde...Heralde ben o resimleri kacirdim...Ya da burada yazildi goremedim.. Bu gece cok fazla battim  :locked:

Çevrimdışı TURKahvesi

yani biz burda sürekli 3d modelleme yapıp hayal kurarken bi an da şok olabilir miyiz  :lol: :lol:

@mactaupe ben bu üst siyah alt5 beyaz tribün yapısını hiç mi hiç beğenmiyorum

yani göz zevkime hiç uymuyor

tabiki beğenenler olacaktır ama ben nedense hiç beğenmedim

bakalım siyah-beyaz tribün kombinasyonu nasıl olacak

cidden çok iş var stadımızda

Allah kolaylık versin stadımızda emeği geçen herkese.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı EmreTkgz42

o değilde etli ekmek yalan olduya  :bawling: :bawling: :bawling:
Konya işi bir kıvılcım oluşmadı.herkes sanki birinden ilk kurşunu bekledi.
:bandit: ne yapalım daha çok konya maçları olur kısmet değilmiş

Taa ne zaman mesaj attım oldu mu yaptığınız ama abiler yani hiç gelinmez mi :bawling: :bandit:   @bjk_mabet  @Necmi  @MURAT 

Çevrimdışı EmreTkgz42

@bjk_mabet paket yaptırıp takım otobüsüne verelim etli etmekleri.. boğazımızdan geçmez yoksa.. düşünsene pıçak arası, 2 metre, yağı damlaya damlaya... :acim: @EmreTkgz42 ayarladı dükkanı kapatcak bize :)
@Sedat_BJK abi 2 metrelik etli ekmekle foto çekinip nispet yapalım onlar gazilerde az nispet yapmadı :D
Aynen ayarlarız iyice pişman olsunlar bi de yendik mi oooh :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

oo kapalıya kartal figürü alırım bi dal  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar köpek gibi yorgunum... sayfaları tek tek geri dönecek mecalim yok.... Efe üstadın stadın kaba inşaatının biteceği güne geri sayımı vardı. Allahını seven biri o günü söylermi? :) son kaç gün?

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmetx

evet :busted_cop:
Haydi hayırlısı 2 kişi çalışıyorsa başarılı bir şey ortaya çıkacaktır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar köpek gibi yorgunum... sayfaları tek tek geri dönecek mecalim yok.... Efe üstadın stadın kaba inşaatının biteceği güne geri sayımı vardı. Allahını seven biri o günü söylermi? :) son kaç gün?
benimkini söyleyeyim 4 Şubat son gün hocam,kaç gün sen hesap et. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet tribün kabasının bittiğinin ertesi günü çatı işlerine başlayabilir miyiz yoksa komple mi bitmesi beklenecek abi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı fore_kazık

saol üstad...

:ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

hahahah doğum günüme denk geliyor :biggrinking:

Çevrimdışı asi_kartal

Projede gözüken ama yapılmayan yeni açık 3 sıra ve tüm tribünler için 1 sıra fazla akıbetini bilen var mı ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Projede gözüken ama yapılmayan yeni açık 3 sıra ve tüm tribünler için 1 sıra fazla akıbetini bilen var mı ?
yok :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet tribün kabasının bittiğinin ertesi günü çatı işlerine başlayabilir miyiz yoksa komple mi bitmesi beklenecek abi ?
çatı kolon direkleri yakın zamanda başlıyacak.örnekleri bekliyoruz

Çevrimdışı Deniz

çatı kolon direkleri yakın zamanda başlıyacak.örnekleri bekliyoruz
M.Saatçi projede değişiklikler olacak daha güzel çatı olacak falan dedi sanırım PTFE ler üretilmeye başlanmadı hala yeni proje bekleniyor.Bu halat ve germe sistemini etkilemez sanırım ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba