Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379247 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz `i gönderelim o zaman 
Yanina  :biggrinking:
@Tolga arkadaşım burada konu dışı yapma muhabbet cafeye gel  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga arkadaşım burada konu dışı yapma muhabbet cafeye gel  :bandit:
arkadaş yasa sizin yazdığınız ne konu dışi yapan gene ben kizmicam :ranting2:
Yazmioz ok  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Forumu geriden okumaya başlayınca Çatal muhabbeti baya popüler olmuş  :evillol:
İsmail abi sağ olsun  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@Oktay esas biz teşekkür ederiz uçak iptal olunca hızır gibi yetiştin yoksa deplasman işi yatardı sayende gidebildik ve bence çok güzelde geçti maçı alamadık ama en azından turu geçtik
@Necmi abi uykusuz non stop 850 km Gidiş nispeten yarı uykuyla  dönüştede 900 km araba kullandırdık sağsalim götürdün getirdin eline ayağına sağlık abi  :ok:
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 21:44:00 Oktay ]

Çevrimiçi Necmi

demkkı kımse karabuke gelmıyorr yada benı gormemk ıcın sallamıyonuzz naptınız ben sıze be yaa :D
yeni geldik bir gün arayla Karabüke gitmek zor ve yıpratıcı olur malesef @serti67

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi uykusuz non stop 850 km Gidiş nispeten yarı uykuyla  dönüşte 900 km araba kullandırdık sağsalim götürdün getirdin eline ayağına sağlık abi  :ok:
Beşiktaşın peşinde vampir gibiyiz artık geceleride uyku yok anca lig bitince uyuyacağız ve dinleneceğiz herhalde :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Mağaza kotasını gecmekle ugrastigim icin pek giremedim kotayı gectik magaza tarihinde ilk oldu simdi bakabildim ama stad durunca forumda duruyor :icool:
:claps: :claps: :claps: hem iş hem burası Efe bravo

Herkese İyi Akşamlar. Bende Bu Tarafa Doğru Transfer Oldum. O Taraflarda Kimsecikler Kalmıyor Bende Bu Millet Nereye Gidiyor Diyordum :) Buldum Sonunda  :busted_cop:  :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

Herkese İyi Akşamlar. Bende Bu Tarafa Doğru Transfer Oldum. O Taraflarda Kimsecikler Kalmıyor Bende Bu Millet Nereye Gidiyor Diyordum :) Buldum Sonunda  :busted_cop:  :lol: :lol:
Aramıza hoş geldiniz  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

:hosgeldin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Teşekkürler Arkadaşlar.. Sizinle Olmak Çok Güzel.. :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

Teşekkürler Arkadaşlar.. Sizinle Olmak Çok Güzel.. :sevinc
sen bizi geç buldun sana ceza veriyorum bütün konulara katılım yapıp en yakın zamanda 1000 mesaj kotasını yakalayacaksınız  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 21:55:26 Oktay ]

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin iz :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Forumu geriden okumaya başlayınca Çatal muhabbeti baya popüler olmuş  :evillol:
@Oktay Abi , Öncelikle Sağ salim Geldiniz ya O bize yeter , bende Siz Yunanistan'dayken üye oldum ama Aylardır Ziyaretçi,olarak takip ediyordum  :bandit: o yüzden hemen hemen herkesi tanıyorum  :bandit:
Çatal merdivenler için resmen Oratalıgı ayağa kaldırdık forum olarak  :icool: Başta @aktar_ismail abi @Abdullah ve @Deniz olmak üzere Diğer Büyük Taraftar sitelerinide harekete geçirerek her yeri mail ve twit yağmuruna tuttular sağ olsunlar , @Abdullahın Twitini Fatih Doğan Ahmet nur Çebi Başkanımıza iletmiş , Ahmet Nur Çebi Başkanımızda ilgilencegim demiş  :) Bakalım ne kadar Etkili olacak :bandit:
Bu arada fazla Çatal demeyelim @aktar_ismail abi çıldırıyor Tutamıyoruz :busted_cop:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay Abi , Öncelikle Sağ salim Geldiniz ya O bize yeter , bende Siz Yunanistan'dayken üye oldum ama Aylardır Ziyaretçi,olarak takip ediyordum  :bandit: o yüzden hemen hemen herkesi tanıyorum  :bandit:
Çatal merdivenler için resmen Oratalıgı ayağa kaldırdık forum olarak  :icool: Başta @aktar_ismail abi @Abdullah ve @Deniz olmak üzere Diğer Büyük Taraftar sitelerinide harekete geçirerek her yeri mail ve twit yağmuruna tuttular sağ olsunlar , @Abdullahın Twitini Fatih Doğan Ahmet nur Çebi Başkanımıza iletmiş , Ahmet Nur Çebi Başkanımızda ilgilencegim demiş  :) Bakalım ne kadar Etkili olacak :bandit:
Bu arada fazla Çatal demeyelim @aktar_ismail abi çıldırıyor Tutamıyoruz :busted_cop:
valla helal olsun demekten başka bişey aklıma gelmiyor hepinizin emeğine sağlık :ok:

sen bizi geç buldun sana ceza veriyorum bütün konulara katılım yapıp en yakın zamanda 1000 mesaj kotasını yakalayacaksınız  :evillol: :evillol:
@Oktay abi , Vallaha ben 3 günde 172 yi Gördüm  :icool: Aylarca ziyaretçiydim  :s20:
Ziyaretçi olduğum zamanlarda yazamadıklarımın acısını çıkarıyorum  :D  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Öyle bi yazmışsın kendime öte dünyadan karakter seçmeye başladım. Zebani uyar gibi bana... :D :D :D :hosgeldin

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi , Vallaha ben 3 günde 172 yi Gördüm  :icool: Aylarca ziyaretçiydim  :s20:
Ziyaretçi olduğum zamanlarda yazamadıklarımın acısını çıkarıyorum  :D  :bandit:
senin performansını özellikle takip edicem bakalım 1000 msg nezamanda gelicen ( buarada okuyanlar öncelik ders boş zamanlarda forum ) :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

yeni geldik bir gün arayla Karabüke gitmek zor ve yıpratıcı olur malesef @serti67
tabı abıı sızı tanımak ısterdım ama baska zaman ıstanbulagelınce ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türken

Su tarihi olmayan tarihi kuleleri ne zaman restore edecekler acaba @Necmi abi bilgin varmi