Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

selam dostlar
yağmuru yedik üstüne dayağımızıda yedik oda yetmedi üstüne ikide gol yedik :bandit: geldik :D
siz bıkmadınızmı hala çatalla uğraşmaktan başka türlü olmaz hepsi hepsi üç basamak var bir baskı yedimi tünelden çıkan aşağı uçar önünde koltuk olunca bariyerde konur. Çatalı falan boş verin bu taraftara o çatallar bile çok
Abi hosgeldin geçmiş olsun

Çevrimiçi Necmi

Zigana geçidi oldu mübarek :s20: :s20:
biraz önce yanından geçtim zigana halt etmiş  :D aylar öncesinden yapılması gereken bir işin iş bilmezler yüzünden bu duruma kalması işte bekle şimdi belediyenin keyfi gelsinde yapsın bu İhsan beyin görevden alınmadığı sürece bu işler böyle yürür gider hadi işten alamıyorsunuz bari yanına işi bilen bir proje müdürü getirinde iş yürüsün İhsan beyde her zaman yaptığı gibi çeksin sandelyesini bir köşede otursun onu onure edeceğiz diye işin içinede etmemize gerek yok :bandit:

Çevrimdışı ilhan

biraz önce yanından geçtim zigana halt etmiş  :D aylar öncesinden yapılması gereken bir işin iş bilmezler yüzünden bu duruma kalması işte bekle şimdi belediyenin keyfi gelsinde yapsın bu İhsan beyin görevden alınmadığı sürece bu işler böyle yürür gider hadi işten alamıyorsunuz bari yanına işi bilen bir proje müdürü getirinde iş yürüsün İhsan beyde her zaman yaptığı gibi çeksin sandelyesini bir köşede otursun onu onure edeceğiz diye işin içinede etmemize gerek yok :bandit:
Evet abi haklısın, bu konuyu dile getiren hep sen oldun, keşke İhsan beyde bu konuda senin gibi bilinçli olsaydı

Çevrimdışı Deniz

Öyle deme abi röportajlar öksüz mü kalsın ?  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ya Deniz Ankara-Adana arasında Gülek boğazı vardı bilirsin Pozantıda o bile halloldu bizim rampa hala sorun
Aynen abi  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abi hosgeldin geçmiş olsun
hoş bulduk fiilen biz dayak yemedik ama yunan polisi sağlam iş yapıyor :D bir kaç tane kendini bilmez yüzünden onlarca taraftar joplandı Beşiktaş taraftarının biraz kendini sorgulaması gerekiyor maç seyretmeye değil olay çıkartmaya ve Beşiktaşa zarar vermeye gelmişler uyaranlarada saldırıyorlar

Çevrimiçi Necmi

Öyle deme abi röportajlar öksüz mü kalsın ?  :kop: :kop:
aramızda para toplayıp bir gazeteci tutalım sürekli onunla röportaj yapsın bu arada hiç olmazsa stadı kurtarırız :D

Çevrimdışı Deniz

hoş bulduk fiilen biz dayak yemedik ama yunan polisi sağlam iş yapıyor :D bir kaç tane kendini bilmez yüzünden onlarca taraftar joplandı Beşiktaş taraftarının biraz kendini sorgulaması gerekiyor maç seyretmeye değil olay çıkartmaya ve Beşiktaşa zarar vermeye gelmişler uyaranlarada saldırıyorlar
Abi öyle tiplerden bir kurtulamadık gitti inönüde de vardı maçtan önce içip içip sapıtan ortalığı karıştıran tipler.Yeni stadda bunları temizlemek lazım..

Çevrimdışı toedeyou

Abi öyle tiplerden bir kurtulamadık gitti inönüde de vardı maçtan önce içip içip sapıtan ortalığı karıştıran tipler.Yeni stadda bunları temizlemek lazım..

Biz o tipleri temizlemek yerine onlar kendilerini temizleseler inan bana yeni evimiz her macta dolu olur.

Çevrimdışı toedeyou

Ben hollandada cok mac izledim burada da insanlar mactan once barlarda cafelerde toplanip birkac bira ictikten sonra stada gidiyorlar ayrica statlarda da bira satiliyor ama bizdeki ler gibi hareket etmiyorlar. Insanlar mactan once icmesin demiyoruz ama icmeyi de ogrenmeleri gerekiyor yoksa sen bu guzelm stadi yap birkac kendini bilmezler toplulugundan dolayi tribunlere ceza gelsin

Çevrimdışı arda

Gündoğdu hep uyandık stadlara dayandık..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmet türken

Herkese gunaydin arkadaslar. Yunanistan gazileri sizlerde hosgeldiniz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadta çalismalar durmus :bandit:
  :bawling:
Ama Çok şiddetli ve Aşırı bir yağmur Yokki :alala:Rüzgarda yok  :iscrewy:
Ben Kadıkoyde Çalışıyorum, İşin durmasını gerektiren bir hava yok :busted_cop: Neden durdu acaba çalışmalar  :alala: @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

:bawling:
Ama Çok şiddetli ve Aşırı bir yağmur Yokki :alala:Rüzgarda yok  :iscrewy:
Ben Kadıkoyde Çalışıyorum, İşin durmasını gerektiren bir hava yok :busted_cop: Neden durdu acaba çalışmalar  :alala: @Efe abi
büyuk ihtimal rampadan dolayi malzeme kalmamis olabilir 3 gundur kamyon girisi yok cunku :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Cepten kameraya giremiuorumbir sıkınti varmi

Çevrimdışı ZEKI

büyuk ihtimal rampadan dolayi malzeme kalmamis olabilir 3 gundur kamyon girisi yok cunku :bandit:
Ah bu Rampa ah bu Rampa :akuma:  :s20:  :s20:

Çevrimdışı ahmet türken

o degilde simdi gereksiz basin kalkip dermi obitas ve cicekler parasini alamiyor diye isi birakti 150 milyon dolar alacaklari var diye

o degilde simdi gereksiz basin kalkip dermi obitas ve cicekler parasini alamiyor diye isi birakti 150 milyon dolar alacaklari var diye
En başta da Aşırı Gazetesi  :akuma:  :akuma:

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıkta 2 emekçi çalışmaya başlamış.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın böyle büyük bir projede rampa yüzünden çalışmanın durması büyük bir hata

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah yarın bu firmayı buluyorsun operasyon planı yapıyorsun koltuklara ulaşıyorsun ne kadar siyah ne kadar beyaz üretilmiş hepsini öğrenip buraya geliyorsun  :bandit: :bandit:
Başka bir emriniz arzunuz var mı @Deniz Bey  :bandit: