Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerle daha büyük bir aile olduğumuzu unutmayın. Farklı forumlar gibi size üyelik dayatmadığımız için üye olmuyorsunuzdur kesin çünkü bizde üye olmadan hem forumun her alanını takip etme hem görsellere kolaylıkla ulaşmak mevcut. Asıl amacımız zaten üye kazanmakta değil o ayrı mevzu biz aramıza yeni katılacak olan kişilerin düşüncelerine ve sohbetine ihtiyacımız var bunu unutmayın. Herkese iyi geceler.
  :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

saha ile tribün arasına ne yapılacağı belli mi? inönüdeki gayet güzeldi
valla oraya top toplayıcı çocukla yan hakem zor sığar zaten. Başkada bi şey sığmaz

Çevrimdışı bjk_mabet

Sınır kapısından geçip vatana gelmenin mutluluğu,galibiyetle gelememenin burukluğu,gruptan çıkmamanın gururu ile hoşbulduk:)
Gercekten forumu ve tüm dostları özledim...
Mac ve yunanistan gezisinin resimleri yarın yayınlıyacam..
Herkesin huzurunda tüm zorluklara rağmen yılmayan saatlerce yolu binlerce kilometreyi beraber katettiğim güzel  insan güzel dostlar @Necmi abiye @AdemG abiye ve eşine ve @Oktay a ve hem burada hem twitterde dualarını eksik etmeyen tüm dostlara binlerce kez teşekkür ederim...
Saygılarımla
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

valla oraya top toplayıcı çocukla yan hakem zor sığar zaten. Başkada bi şey sığmaz
Büyük ihtimalle bu Gecede Beton yok  :s20: Obitaşın bir tablası hazır , digeride yarın biter  :bandit:
Yarına Çiçeklerde tablayı bitirirse , Oyak Beton , Stada Beton yetiştirebilir mi acaba :alala: :alala:

Çevrimdışı Türkay

saha ile tribün arasına ne yapılacağı belli mi? inönüdeki gayet güzeldi

Reklam panoları passolig reklamı falan yapılır herhalde
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Abi bunu harbi ciddi mi söylüyosun yoksa abarttın mı yani 8 metre sonuçta gene var
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALBATROS

bu arada eski stadımızda kapalı ile saha arası uzaklık 3 ile 5.30 arası değişiyor yani daha uzak olacak kale arkaları ise çok daha yakın olacak

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet  @Necmi  abi @AdemG @Oktay ve besiktasimizi yaban ellerde yalniz birakmayan tum Besiktas sevdalilari hos geldiniz.
Bu gece uye olup foruma renk katan arkadaslarimizda aramiza hosgeldiniz...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

En son prekast nereye konulur?
a) numarali-eski acik kosesi
b) numarali-yeni acik kosesi

Çevrimdışı smtcglr

b)

Çevrimdışı Caner

Numaralı eski açık köşesi.

Çevrimdışı AdemG

Sınır kapısından geçip vatana gelmenin mutluluğu,galibiyetle gelememenin burukluğu,gruptan çıkmamanın gururu ile hoşbulduk:)
Herkesin huzurunda tüm zorluklara rağmen yılmayan saatlerce yolu binlerce kilometreyi beraber katettiğim güzel  insan güzel dostlar @Necmi abiye @AdemG abiye ve eşine ve @Oktay a ve hem burada hem twitterde dualarını eksik etmeyen tüm dostlara binlerce kez teşekkür ederim...
Saygılarımla

genelde yazmam ancak iki kelime de olsa yazmak farz oldu..herseyden once bu deplasman seyehatinin her anindan ayri bir zevk aldi(k), bunda katkisi olan tum arkadas ve kardeslerime cani gonulden tesekkur ederim. bir sonrakini de sabirsizlikla bekliyorum.. hersey paylastikca daha guzel.. insallah, Allah bizi bir gun Final icin de bu sekilde yollara dusmemizi nasip eder.bunu tum forum icin soyluyorum; iyiki varsiniz arkadaslar.. @Necmi @Oktay @bjk_mabet 

Kesinlikle (a)  :bandit:

Çevrimdışı idil

Saygılarımla

Hepiniz  :hosgeldin izzz  :) :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Hayalim 3 Kelime , Oda Şöyle :
İlk 3lü
ilk Gool
ilk Gündoğdu
 :bandit: :bandit:  :super:

Çevrimdışı Efe

bu rampa işi numaralıdakş betonlamayıda aksatıyor sütunlar normalde dün betonlanacaktı  bugünde başkaları betonlanacaktı ama yol açık olmadığı için betonlama yapılamıyor yine gecikme yaşıyoruz  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

bu rampa işi numaralıdakş betonlamayıda aksatıyor sütunlar normalde dün betonlanacaktı  bugünde başkaları betonlanacaktı ama yol açık olmadığı için betonlama yapılamıyor yine gecikme yaşıyoruz  :bandit:
@Efe abi az öncede yazdım
Obitaşın 1 Tablası hazır , digeride yarına biter  :bandit:
Numaralıda Sütunlar hazır , Çiçekler Tablayıda yarına bitirirse eğer ,Oyak Beton , stada Beton yeriştirebilirmi  :alala: :alala:
Bildiğim kadarıyla Beton zaten tek bir yerden geldigi için Zor geliyormuş  :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi az öncede yazdım
Obitaşın 1 Tablası hazır , digeride yarına biter  :bandit:
Numaralıda Sütunlar hazır , Çiçekler Tablayıda yarına bitirirse eğer ,Oyak Beton , stada Beton yeriştirebilirmi  :alala: :alala:
Bildiğim kadarıyla Beton zaten tek bir yerden geldigi için Zor geliyormuş  :s20: :s20:

bi kere dha böyle olmuştu baya hızlı şekilde betonlama oldu ama yeni açıkta aynı anda 2 tablayı atamazlar bence eski açık tabla ve yeni açık tabla aynı anda atılabilir beton yetişirmi bilemem oyak betonun hızına bağlı birazda yarın geceye bu işin bitmesi lazım ve en kötü yeni açığı betonlamalılar hafta içi 5.tabla hafta sonuda 6.tabla betonlanmalı en geç olarak yeni açıkta :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

Herkeze hayırlı geceler bende öğretmenim uzun zamandır takip ediyordum forumu bugün üye olmak nasip oldu  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Herkeze hayırlı geceler bende öğretmenim uzun zamandır takip ediyordum forumu bugün üye olmak nasip oldu  :)
  :hosgeldin iz Hocam  :ok:
Çığ gibi büyüyoruz  :sevinc  :sevinc

Çevrimdışı Abdullah

@sosyalkartal  Hoşgeldiniz :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi bunu harbi ciddi mi söylüyosun yoksa abarttın mı yani 8 metre sonuçta gene var
yanlar 6 metre, şaka yapıyorum tabi de, fazlası da olmaz. Reklam panosu falan

Çevrimdışı Sedat_BJK

:hosgeldin. Doğru söyle, şimdi daha mutlu değil misin?  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin

Çevrimdışı sedat krty

arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.kupayıda istiyoruz onagore :)