Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378547 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

:D Anladım Abi , Bende bir turlu bulamayınca Çıldırıyorum  :akuma: nerde bu giriş diye :iscrewy:
@ nin hakkını zaten ödeyemeyiz  :claps: O İncecik Bi Boşluk var , orada mı Giriyor Yasaklı Link[/member]  :alala: @Yunus abi bende Çok zayıfım ama O Boşluktan Kedi bile zor girer abi :iscrewy:
:kop: :kop: :kop: :kop: @Tolga bak sana arkadaş geldi.  :kop: :kop: :kop: :kop: Bugün gel seni içeriye itekleyeyim ben.  :kop: :kop: :kop: giriş falan yok @Yunus Emre Dökmeci kamyonların girdiği yer var ya oradan 25 metre sonra ilan panolarının altında boşluklar var. Köşelerde. Oradan çekiyor. Kendisi kaldırımda duruyor. Hani kaldırım daralıyor ve tek insanın geçebileceği bir hal alıyor ya. Tam orada

Çevrimdışı Efe

Şuan eski acik tabla ve yeni acik 5.tablada demirleme suruyor numarali tabla ve yeni acik 6.tablada kaliplama suruyor numarali sutunlarda 2 tane daha kaliplanmis betonlanmayi bekliyor son 2 gun bu aydan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Zaten ayarladılar. Mabet söylemişti yanılmıyorsam 3 derece dönüp 5 sn bekliyor. Tam tersi de olabilir. @TimeLapse yaparsa yine olmayacaktır. (olacaktır da onun beklediği kalitede olmaz) Çünkü görüntü sürekli kayacak. Bir tek ihtimal var tabi bu dönüş hızı kadar hızlandırırsa, sağa ve sola sürekli hareket eden ama izlenebilir bir görüntü oluşur. Muhtemelen 4 5 dakikaya 6 8 saat kadar sıkıştırılabilir. Bizde tenis maşı izler gibi izleriz. Eğlenceli olacaktır gibi geliyor bana.
Ayarladılar biliyorum. Benim demek istedigim 180 derece dönüyor. 180/4=45derece olacak sekilde 4 defa dönse her dönemde 5 dakika dursa veya 10 dakika dursa sonra bir sonra 45 derecelik duruma geçse bence olacaktır gibi diye düşünüyorum. Bir fikrimde kamera durmadan dönse ama dönüşünü yani 180 derecelik acıyı 30 dakikada tamamladı hızlandırılmış görüntüde bozulma olmaz tahminimce
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 11:07:30 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ziyaretçi olarak bekletip sonra mi üye kağıdı yapiyoruz necmi abi  :kop: ah be kardeşim neden heder ettin kendini daha önce kayıt olsaydın ya. Neden uzaktan Baktin hep  :alala: Neyse gec olsun güç olmasin ailemizde hosgeldin.  :claps: :claps:  :lol: bence konu dışı yazmadığım sürece bi sıkıntı Yok sonra ALİ RIZA ya iş çıkartma  :D
Hoşbulduk @izorlu :ok:
neden Aylarca bekledigimi bende anlayabilmiş değilim zaten :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MonteKontu

Yeni açık alt ve üst tribünler arasındaki boşluk ileride ihtiyaç duyulursa locaya cevrilecek şekilde mi yapılıyor. Yoksa banamı öyle geliyor. Bilgisi olan varmı?
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 11:10:04 MonteKontu ]

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop: :kop: :kop: @Tolga bak sana arkadaş geldi.  :kop: :kop: :kop: :kop: Bugün gel seni içeriye itekleyeyim ben.  :kop: :kop: :kop: giriş falan yok @Yunus Emre Dökmeci kamyonların girdiği yer var ya oradan 25 metre sonra ilan panolarının altında boşluklar var. Köşelerde. Oradan çekiyor. Kendisi kaldırımda duruyor. Hani kaldırım daralıyor ve tek insanın geçebileceği bir hal alıyor ya. Tam orada
ben o defterleri kapadim beni karıstırmayin lütfen abi :bandit: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

Hoşbulduk @izorlu :ok:
neden Aylarca bekledigimi bende anlayabilmiş değilim zaten :D

Acaba ne korkusu vardi kayıt yaptırmadı sana tam tıplık bu konu  :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açık alt ve üst tribünler arasındaki boşluk ileride ihtiyaç duyulursa locaya cevrilecek şekilde mi yapılıyor. Yoksa banamı öyle geliyor. Bilgisi olan varmı?
yapilir yapilmasinada yeni acik alt kattaki taraftar stadyuma girip cikamaz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok orada loca olmaz. Yukarıdan tribünler biraz sarkacak. Kapatır önünü

Çevrimdışı ahmett.67

Şuan eski acik tabla ve yeni acik 5.tablada demirleme suruyor numarali tabla ve yeni acik 6.tablada kaliplama suruyor numarali sutunlarda 2 tane daha kaliplanmis betonlanmayi bekliyor son 2 gun bu aydan :)
[/quote
Bu tür bilgiler benim gibi iş yerinde canlı izleyemeyenler, izlese de pek anlayamayanlar için çok yararlı oluyor, teşekkürler. :ok:

Çevrimdışı Efe

hayir orasi taraftar dolasim alani yeni aciga loca yapilamaz ileride  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 11:22:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ya o degilde tabla 3 araliga hetisecek gibj duruyor doseme isi bitmis nerdeyse 3 gunde demir surse yetisecek @Efe  abi  :sevinc :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

yeniinönü twitter sayfasından alıntıdır

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 11:26:11
@Efe abi tablaya iyi bak yeni inonu demin atti bu fotografi   :icool: :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Gökhan Türkmen Twitter hesabından alıntıdır

ysariusta

• Ziyaretçi

Gökhan Türkmen Twitter hesabından alıntıdır. "Dersimiz iş güvenliği" başlığıyla paylaşmış

Çevrimdışı TØLGA

Ya o degilde tabla 3 araliga hetisecek gibj duruyor doseme isi bitmis nerdeyse 3 gunde demir surse yetisecek @Efe  abi  :sevinc :kop:
bi laf vardi yaa nasildi o umut fakirin ekmeğidir flen he :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Yetişir gibi duruyor Tolga. Asıl mesele üst testereler ve yatay kirişler. Onlar bir ayda zor gibi. Umarım yetişir 29 aralığa. Gerçi Obitaş bir iki yavaş yapar sonra hızlanır.

Çevrimdışı cagdas44

Ayarladılar biliyorum. Benim demek istedigim 180 derece dönüyor. 180/4=45derece olacak sekilde 4 defa dönse her dönemde 5 dakika dursa veya 10 dakika dursa sonra bir sonra 45 derecelik duruma geçse bence olacaktır gibi diye düşünüyorum. Bir fikrimde kamera durmadan dönse ama dönüşünü yani 180 derecelik acıyı 30 dakikada tamamladı hızlandırılmış görüntüde bozulma olmaz tahminimce

O pek olası değil, timelapse ın temeli zaten hep aynı açıdan çekim yapılması çünkü bizim burada dakika olarak gördüğümüz süreç orada saniyeler kadar yer aldığı için geçişler her türlü problem yaratacaktır, bu şekilde bir timelapse için en azından kameranın 4 saat felan sabit kalması lazım ki o da görüntü olarak bir şey ifade etmez.

Çevrimdışı TØLGA

Yetişir gibi duruyor Tolga. Asıl mesele üst testereler ve yatay kirişler. Onlar bir ayda zor gibi. Umarım yetişir 29 aralığa. Gerçi Obitaş bir iki yavaş yapar sonra hızlanır.
ondan diyorum bende zaten abi saği solu belli olmuyor başkan gaz vermez ise zor   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 11:35:15
Kardesim burdan iki gun var 3. Gunde aralik ayindan doseme bitmis sayilir 5 gunde de demiri bitirirler heralde , normalde yetismez diyodum ama son ataklari beni de gaza getirdi @Tolga   :)

Çevrimdışı TØLGA

Kardesim burdan iki gun var 3. Gunde aralik ayindan doseme bitmis sayilir 5 gunde de demiri bitirirler heralde , normalde yetismez diyodum ama son ataklari beni de gaza getirdi @Tolga   :)
betonu unutuyon ama  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

ondan diyorum bende zaten abi saği solu belli olmuyor başkan gaz vermez ise zor   :bandit:
Gaz vermişler zaten gazı da almışlar yoksa ocak ortasında ancak biterdi bugün bu askeriyenin internet kablosu ve belediyenin işi biterse bir ayda o açıklık kapanır mı bence sorun o. Yok otopark yok giriş tüneli umrumda değil aylarca vakti var

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi anladım :D dediğin yeri biliyorum @Yunus Abi , ben O Reklam panolarının altından Sürünerek içeri giriyor sanıyordum :evillol:  :kop:  :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yedic

Kapalı ve yeni açık arasında kalan 2 katlı ekstra locaların biri Bjk TV stüdyosu olacak denmişti diğerini hatırlamıyorum. Peki tam karşısındaki Numaralı ve yeni açık birleşimi de mi aynı şekilde ekstra loca mı olacak?