Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378031 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bende diyorumki aciklarini yaziyorsun buraya kiriş kırıldi flen bla bla söz hakki doğuyor uzar bu konu
Gerek yok :eyes ben şimdi sana obitasın perde patlamadımi ?? desem konu uzuyacak patladi çünkü tabla betonu çekmedi kaydi iskeleler devrildi falan flen acik ararsan bulursun ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım  :eyes
  :ok: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

sahaya giriş yolu yapiliyormus 2gündür o yüzden beton araçları giremiyormus yeni acikda ondan  beton olmamis gökhan türkmen öyle diyooo :biggrinking:
Evet Tamda düşündüğüm gibiymiş @Tolga
Bende @Efe abiye demiştim dun , rampanın üstündeki,kazı yapılan yerden dolayı olabilir diye :bandit: :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

tamam iste yunus abiye göster diye settirdim bende  :evillol:
Ben bakarım gençler sağ olun (kendimi @ahmet türker gibi hissettim)

Zaten gençsin abi  :ok:
Ben resim atmayı henüz bilmiyorum , zamanla İnş :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

yok abi Estağfurullah yaa 
Uğraşma diye dedim  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Konu dışı :
Daha yeni üyeyim
Biraz fazla yazıyor olabilirim , sıkıcı olursam söyleyin veya rahatsız olursanız :ok:
Aylardır Ziyaretçiydim , yazamıyordum içim içimi yiyordu :bandit:
Şimdi Acısını çıkartıyorum Kusura bakmayın  :iscrewy:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

ooo günaydin yazabildiğine göre akşam donmamışsın  :evillol: :evillol:

he ya sağsalim geldim eve taksici abi sağolsun 5km 5 liraya getirdi :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Zaten gençsin abi  :ok:
Ben resim atmayı henüz bilmiyorum , zamanla İnş :bandit:
Konu dışı :
Daha yeni üyeyim
Biraz fazla yazıyor olabilirim , sıkıcı olursam söyleyin veya rahatsız olursanız :ok:
"Yanıtla" kısmına girdiğinde sol altta "ekler " kısmı var. Oradan dosya seçerek yapabilirsin. Yok yok yaz tabi ama şu çekişmelerini yapma artık. İnşaat firması yarışması yok burada. Beşiktaş'ın stadı yapılıyor. Onu takip ediyoruz. Arada tatlı tatlı atışılır ancak o atışmada bile bilgi verilir. Sen biraz sataşıyorsun, onun dışında 4 5 güne en az benim kadar ileti paylaşacaksın gibi duruyor. Konu dışılarıda azalt bence

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link[/member] bugün gitmedi sanrım. Bir iki saatlik işim var sonra olmazsa ben giderim fotoğraf çekmeye. Gelen olursa da orada görüşürüz. @Ekrem sen gidiyor musun?

@Ekrem sen gidiyor musun?
Bazen Stada İnşaatı izlemeye gidiyorum :bandit: @Yunus Abi , bu Numaralının arkasından Foto çektiğiniz Cepin Girişi nerde :alala: :alala: Dönüyorum , Donuyorum bulamıyorum oraya girişi :alala: :bawling: Sonra yeni açıgın ordan izlemekle yetiniyorum :D

Çevrimdışı Melekcik

@Ekrem sen gidiyor musun?
günaydın herkese. mustafa bugün gidemiyor konuştuk yazacaktı buraya.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Bugün sabah zeki abi gitti efeye atacaktı resimleri ama efe uyanmadı henüz sanırım samet te süzere çıkacak bugünlük mustafayı dinlendirelim

Çevrimdışı izorlu85

Gunaydin arkadaşlar.
Canli yayını izlerken aklima geldi kamera hareket ettiği için timelaps hızlı video hazırlayamıyorum demişti gün boyu canli yayını istemeyenlere bir cok olayı göremiyor. Benim düşüncem ve fikrim var. rubi_robin mabet ve necmi abiye bunu dusunup ilgilenirlerse sevinirim canli yayın kamera dönüş hızı ayarlanabiliyor bunu mümkün olduğunca yavas olsa yani timelaps video su yapılacak kadar dusurulse hem canli yayını izlemeyenlere gün sonu bi veri olur hemde ileride elimizde bi kayit kalır.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 10:50:26 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Gunaydin arkadaşlar.
Canli yayını izlerken aklima geldi kamera hareket ettiği için timelaps hızlı video hazırlayamıyorum demişti gün boyu canli yayını istemeyenlere bir cok olayı göremiyor. Benim düşüncem ve fikrim var. rubi_robin mabet ve necmi abiye sunup ilgilenenlere sevinirim canli yayın kamera dönüş hızı ayarlanabiliyor bunu mümkün olduğunca yavas olsa yani timelaps video su yapılacak kadar dusurulse hem canli yayını izlemeyenlere gün sonu bi veri olur hemde ileride elimizde bi kayit kalır.
Kesinlikle Katılıyorum  :ok:
Bizde izliyoruz Canlı yayını ama Anlayamıyoruz ne oldugunu :bandit: @Efe abinin Gözlerinden lazım bize , Görebilmemiz için  :D Aman Nazar değmesin @Efe abi  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bazen Stada İnşaatı izlemeye gidiyorum :bandit: @Yunus Abi , bu Numaralının arkasından Foto çektiğiniz Cepin Girişi nerde :alala: :alala: Dönüyorum , Donuyorum bulamıyorum oraya girişi :alala: :bawling: Sonra yeni açıgın ordan izlemekle yetiniyorum :D
Oraya giriş yok yoldan. Güvenliğe malbora götürüyorum ben, Yasaklı Link[/member] 'yı tanıyorlar zaten.....  :kop: :kop: :kop:
Ne girişi adaş, eğilip çekiyor Mustafa, bildiğin yere yere yapışıyor. Onun için onun hakkını ödeyemeyiz. Bende teleskopik zoom var, yeni açığa koyuyorum makineyi çekiyorum. @ZEKI ve ben eğilmekte zorlanıyoruz..  :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Konu dışı :
Daha yeni üyeyim

Ziyaretçi olarak bekletip sonra mi üye kağıdı yapiyoruz necmi abi  :kop: ah be kardeşim neden heder ettin kendini daha önce kayıt olsaydın ya. Neden uzaktan Baktin hep  :alala: Neyse gec olsun güç olmasin ailemizde hosgeldin.  :claps: :claps:  :lol: bence konu dışı yazmadığım sürece bi sıkıntı Yok sonra ALİ RIZA ya iş çıkartma  :D

Çevrimdışı Efe

Bugün sabah zeki abi gitti efeye atacaktı resimleri ama efe uyanmadı henüz sanırım samet te süzere çıkacak bugünlük mustafayı dinlendirelim
uyandim burdayim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Gunaydin arkadaşlar.
Canli yayını izlerken aklima geldi kamera hareket ettiği için timelaps hızlı video hazırlayamıyorum demişti gün boyu canli yayını istemeyenlere bir cok olayı göremiyor. Benim düşüncem ve fikrim var. rubi_robin mabet ve necmi abiye bunu dusunup ilgilenirlerse sevinirim canli yayın kamera dönüş hızı ayarlanabiliyor bunu mümkün olduğunca yavas olsa yani timelaps video su yapılacak kadar dusurulse hem canli yayını izlemeyenlere gün sonu bi veri olur hemde ileride elimizde bi kayit kalır.
Zaten ayarladılar. Mabet söylemişti yanılmıyorsam 3 derece dönüp 5 sn bekliyor. Tam tersi de olabilir. @TimeLapse yaparsa yine olmayacaktır. (olacaktır da onun beklediği kalitede olmaz) Çünkü görüntü sürekli kayacak. Bir tek ihtimal var tabi bu dönüş hızı kadar hızlandırırsa, sağa ve sola sürekli hareket eden ama izlenebilir bir görüntü oluşur. Muhtemelen 4 5 dakikaya 6 8 saat kadar sıkıştırılabilir. Bizde tenis maşı izler gibi izleriz. Eğlenceli olacaktır gibi geliyor bana.

Oraya giriş yok yoldan. Güvenliğe malbora götürüyorum ben, Yasaklı Link[/member] 'yı tanıyorlar zaten.....  :kop: :kop: :kop:
Ne girişi adaş, eğilip çekiyor Mustafa, bildiğin yere yere yapışıyor. Onun için onun hakkını ödeyemeyiz. Bende teleskopik zoom var, yeni açığa koyuyorum makineyi çekiyorum. @ZEKI ve ben eğilmekte zorlanıyoruz..  :kop: :kop:
  :D Anladım Abi , Bende bir turlu bulamayınca Çıldırıyorum  :akuma: nerde bu giriş diye :iscrewy:
@ nin hakkını zaten ödeyemeyiz  :claps: O İncecik Bi Boşluk var , orada mı Giriyor Yasaklı Link[/member]  :alala: @Yunus abi bende Çok zayıfım ama O Boşluktan Kedi bile zor girer abi :iscrewy:

Çevrimdışı izorlu85

Kesinlikle Katılıyorum  :ok:
Bizde izliyoruz Canlı yayını ama Anlayamıyoruz ne oldugunu :bandit: @Efe abinin Gözlerinden lazım bize , Görebilmemiz için  :D Aman Nazar değmesin @Efe abi  :bandit:

Kefede bu aralar performans düşmesi var akşam disketleri kaçırdı  :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

günaydın herkese. mustafa bugün gidemiyor konuştuk yazacaktı buraya.
Bu saate kadar yüklerdi zaten gitseydi. Büyük hevesle gidiyor çekmeye, büyük bir hevesle de paylaşıyor.

Çevrimdışı WarrChief

Fatih Doğan: Yayında arada kaynadı ancak Sn. Ahmet Nur Çebi'ye Vodafone Arena'daki merdiven boşluklarının sordum. "İlgileneceğim" dedi
İşe yaradı ya la  :sevinc

süper iş cıkardınız arkadaslar tebrikk