Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese Günaydın  :)
Yeni açık 2 Gündür betonlanmıyor , bir sıkıntı var ama ne :alala:
Siyah - Beyaz Devam :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

obitaş çiçekler muhabbetini ben sadece gırgır şamata sanardım :D biraz da ciddi bakılıyor sanırım : )

benim görüşüm.ihaleler var.onları takip etmiyorum.örnekle ,3 aylık bir işi ayrı tribünlerde ikisi de alır.biri 1 ayda bitirir biri 2 ayda bitirir.Sonuçta 3 aylık zamanları vardır.Önemli olan bu 3 aylık zamanı aşıyorlar mı , aşıyorlarsa ne gibi yaptırım uyguluyoruz.
Onun dışında 3 ay dediyse 3 ayda yapsın ama kaliteli yapsın.Hangisi kaliteli yapıyorsa o iyidir.Sonuçta ikisininde malzeme şartları vesaire önceden belliydi.Ha bir de hız konusu kime ödeme yapılıyorsa o çalışıyordur.Bir ona ödüyorsundur onun işleri hızlanır , sonra o durur diğerine ödeme yapılır o çalışır gözükür.Sonuçta ikisi de stada ihale sonucu iş yapıyor.İşçilik,kalite önemli.Hız değil.Sonuçta bir şekilde parayla hareket ediyor her şey.
Kesinlikle Haklısın  :) Çok hızlı yapılan Konya , Akyazı apartmanı ve Antalya Oteli stadının Hali ortada , Konya stadının Dış Cephesindeki Ledler dagılmış :bandit: Sonuçta Turkiyenin en iyi ve en sağlam stadını yapıyoruz , Geç olsun Guç olmasın  :tabe: Her ne olursa olsun Ağustosa yetişecektir  :ok: Konya stadında Yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için Çiçekler inşaatın biraz daha düzenli ve özenli,çalışmadı gerekiyor  :iscrewy:

Sanırsam bu merdiven, koltuk dizaynı konusunda sesimizi duyurmanın en sağlam yolu dünkü gibi olmalı. başkan yada ahmet nur çebi falan herhangi bir kanalda yayına çıkacağı gün mention başlatırsak, yönetime sesimizi daha net duyurabiliyoruz.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu anda kabanın % kaçı bitmiştir arkadaslar cevaplarsanız sevinirim.

Çevrimdışı TØLGA

Şu anda kabanın % kaçı bitmiştir arkadaslar cevaplarsanız sevinirim.
%70 flen diyebilirim herhalde  :)
Senin askerlik bittimi usta  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Kesinlikle Haklısın  :) Çok hızlı yapılan Konya , Akyazı apartmanı ve Antalya Oteli stadının Hali ortada , Konya stadının Dış Cephesindeki Ledler dagılmış :bandit: Sonuçta Turkiyenin en iyi ve en sağlam stadını yapıyoruz , Geç olsun Guç olmasın  :tabe: Her ne olursa olsun Ağustosa yetişecektir  :ok: Konya stadında Yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için Çiçekler inşaatın biraz daha düzenli ve özenli,çalışmadı gerekiyor  :iscrewy:
Sonuçta beton dökme yarışması yapmıyoruz.

Örneğin yeni açık prekastları tak diye takılıyor ama diğer tribün basamaklarında hilti bile kullanıldı düzleştirmek için.

Ayrıca hız konusunda da ne kadar hızlılar o ayrı mesele.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 09:03:19 aktar_ismail ]

Sanırsam bu merdiven, koltuk dizaynı konusunda sesimizi duyurmanın en sağlam yolu dünkü gibi olmalı. başkan yada ahmet nur çebi falan herhangi bir kanalda yayına çıkacağı gün mention başlatırsak, yönetime sesimizi daha net duyurabiliyoruz.
Evet kesinlikle en mantıklısı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

%70 flen diyebilirim herhalde  :)
Senin askerlik bittimi usta  :bandit:
mabet 20 25 gün önce % 80 lerde diyebiliriz demişti dostum bitmedi daha atarsa şafak 59  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

mabet 20 25 gün önce % 80 lerde diyebiliriz demişti dostum bitmedi daha atarsa şafak 59  :bandit:
mabet diyorsa doğrudur :ok:
Haydi az kalmış   :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi neyi sorduğunu tam anlayamadım :alala: Pilot kamera numaralıda basın tribünün altından ilk sırada. Yani şuan ki canlı yayın kamerasının tam 3m üstünde Numaralı tarafından :ok:
Bahsettiğin alan bu mudur? Buradan mı pilot kamera olacak? :D @anilt

Çevrimdışı TØLGA

Bahsettiğin alan bu mudur? Buradan mı pilot kamera olacak? :D @anilt
orda tribün çıkışı olcakmis abi basin için öyle diyorlar tabi onaylanmadı bu  :alala::ebebe: anilin dediği assağdaki alanda betonlanmis 2 kiris basamak varya orasi :ok:

Nedense gene biliyordum diyeceksin diye tırsıyom  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 09:34:30 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

orda tribün çıkışı olcakmis abi basin için öyle diyorlar tabi onaylanmadı bu  :alala::ebebe: anilin dediği assağdaki alanda betonlanmis 2 kiris basamak varya orasi :ok:

Nedense gene biliyordum diyeceksin diye tırsıyom  :biggrinking:
:alala: Türkçe söyle.  :lol: Bilmiyorum valla. Bende proje yok. Anılda var diye ona mension yapıyorum
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 09:37:26 Yunus ]

Sonuçta beton dökme yarışması yapmıyoruz.

Örneğin yeni açık prekastları tak diye takılıyor ama diğer tribün basamaklarında hilti bile kullanıldı düzleştirmek için.

Ayrıca hız konusunda da ne kadar hızlılar o ayrı mesele.
Kesinlikle aktar_ismail abi :ok: Kaç sefer Kiriş kırdılar hiltiyle , Kolon patlattılar , Perde patlattılar , Prekast döşerken bile sıkıntı oldu :s20: Obitaş tarafında da 1-2 Sefer sıkıntı oldu , Ama çiçeklere Göre çok daha organize , düzenli ve özenli çalışıyorlar Görüntü net şekilde ortada :bandit: Çiçekler Biraz daha özenli çalışması,lazım  :)

Çevrimdışı TØLGA

:alala: Türkçe söyle.  :lol: Bilmiyorum valla. Bende proje yok. Anılda var diye ona mension yapıyorum
telefonda olmasam foto üstünde gösterirdim :evillol:
Şöyle söyliyim abi kapali üst kat , en alttaki basamak varya kamera orda olacak
Bunu numaralı tribün tarafında düşün işte  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Kesinlikle aktar_ismail abi :ok: Kaç sefer Kiriş kırdılar hiltiyle , Kolon patlattılar , Perde patlattılar , Prekast döşerken bile sıkıntı oldu :s20: Obitaş tarafında da 1-2 Sefer sıkıntı oldu , Ama çiçeklere Göre çok daha organize , düzenli ve özenli çalışıyorlar Görüntü net şekilde ortada :bandit: Çiçekler Biraz daha özenli çalışması,lazım  :)
sabah sabah baslamasin bu mevzu gene bence  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

sabah sabah baslamasin bu mevzu gene bence  :bandit:
Yok başlamaz  :icool: Çiçekler - Obitaş atışması değil bu :ok:
Sadece Obitaşın daha Organize Daha Düzenli ve Özenli çalıştığını söylemeye çalışıyorum  :bandit: Zaten bunu Forumdaki herkes farkında :D

Aynen @Yunus abi , Numaralı 2.ci katın hemen En başında olacak  :bandit:Numaralı Proje resmini Atarmısınız @FARUK , @Efe

Çevrimdışı TØLGA

Yok başlamaz  :icool: Çiçekler - Obitaş atışması değil bu :ok:
Sadece Obitaşın daha Organize Daha Düzenli ve Özenli çalıştığını söylemeye çalışıyorum  :bandit: Zaten bunu Forumdaki herkes farkında :D
bende diyorumki aciklarini yaziyorsun buraya kiriş kırıldi flen bla bla söz hakki doğuyor uzar bu konu
Gerek yok :eyes ben şimdi sana obitasın perde patlamadımi ?? desem konu uzuyacak patladi çünkü tabla betonu çekmedi kaydi iskeleler devrildi falan flen acik ararsan bulursun ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım  :eyes
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 10:06:23 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Aynen @Yunus abi , Numaralı 2.ci katın hemen En başında olacak  :bandit:Numaralı Proje resmini Atarmısınız @FARUK , @Efe
pcdeysen projeler kısmında var atabilirsen tabi :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

pcdeysen projeler kısmında var atabilirsen tabi :ok:
@Tolga ben zaten Görmüştüm Numaralı Proje kesitini :bandit: @Yunus abi sorduğu için demiştim ben :D

Çevrimdışı TØLGA

sahaya giriş yolu yapiliyormus 2gündür o yüzden beton araçları giremiyormus yeni acikda ondan  beton olmamis gökhan türkmen öyle diyooo :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga ben zaten Görmüştüm Numaralı Proje kesitini :bandit: @Yunus abi sorduğu için demiştim ben :D
tamam iste yunus abiye göster diye settirdim bende  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK