Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cisse557

Aynen İkiside Canımız !
Bu Sıralar Obitaş daha hızlı Bariz şekilde , Başlarda Çiçekler çok hızlıydı !
Bence Çiçeklerin Çalışma Düzeni Yok yada çok zayıf, Aslan Yattığı yerden belli olur derler , onlarda çalıştıkları yerden belli oluyor , İnanılmaz Dağınık çalışıyorlar her yer de Hafriyat var  :iscrewy: Stada Gittiğim zaman veya resimlerden gördüğüm zaman Cidden moralim bozuluyor , Çok kötü görünüyor  :s20: Oradan Geçen Renkliler bunu makara yapar , yapıyorlardır da muhtemelen  :s20:
İlk başlarda Çiçekler organizeydi Obitaş savruk, son zamanlarda tam tersi oldu. Renkliler bence ağzını açıp hiç bişey diyemez, diyemiyorlardır da en azından benim çevremde öyle. Birisi stat konusunu eline yüzüne bulaştırdı diğerinin statı da 3 büyüklerin statlarında 3. sırayı alır

Çevrimdışı Deniz

Çiçekler obitaş muhabbetini uzatmaya gerek yok beyler iki firmanin da birbirinden iyi oldugu noktalar var sonucta ikisi de bizim isimizi yapan firmalar kıyaslama yapalim ama birbirimizi ciceklerci obitasci vs diye otekilestirmeyelim hepimiz Besiktasliyiz saka ile baslayan atismalar daha sonra ciddi hal almadan tadinda birakalim..
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 00:11:03 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Kesinlikle Bende öyle düşünüyorum , Başka turlu mümkün değil 2 Stadın aynı,kapassitede olması , Göz var Nizam Var , Yabancı ülkeden 2 Tane adam getir deki Hangi stad sence daha büyük , Ben Konya büyük diyecek olan,insan tanımıyorum , Yada bu işte büyük bir terslik var demektir  :iscrewy:
aylar önce biz bu hesabı da burada yapmıştık ,bizim stad 7 sıra fazla çıkıyor ,konya stadı ortalamada 42 sıra çıkıyor bizim stad 49 sıra . :)

Çevrimdışı ZEKI

başka sıkıntı yoktu yüksek ihtimal orasıdır şansında bu kadarı bu gece başlasa bağre betonlama yoksa yarın geceye kalacak :bandit:
Yeni aciktan giremiyor mu ? Vincin calistigi yerde bir ara topraktan rampa yapmislardi :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

Deneme olarak yaptığım tüm koltuklar siyah, merdivenler ve çıkış tünellerinin kırmızı olduğu çalışma

yorumlarınız için 3D modelleme ana konumuza bekliyoruz...
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yunus emre kardeşim bu kapasite olayına kafayı takmayın ,geçen günlerde de yazmıştım juventusun stadı 41 bin,chelsea nın stadı 42bin liverpool ün stadı 45 bin ama hepsi de dünya klübü. biz önce 42 bini bir dolduralım gerisi gelir .zaten bu stad 48 -50 bin kapasiteyi alacak şekilde yapıldı ,bizim tek derdimiz 42 bini doldurmak olmalıdır . :)
Benim derdim Kapasite Değil Ahmet abi  :) Benim derdim 41.903 den Büyük olan stadı , 41.903e sabitleyebilmek için Gereğinden fazla koltuk boşluğu ve Çatal merdiven koymaları :s20: Çunku Ancak bu Şekilde kapasite 41.903 olur  :bandit: Başka turlu Mümkün değil 41.903 olması :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Orası başka birşey olabilir, daha o kısım yapılmadı. Projeyi bilen biri mesela @anilt daha net yanıt verebilir. Canlı yayın kamerasından biraz daha yüksek olacaktır. Koltuk dizaynı tam bir muamma. Forum olarak bile 10 15 ayrı fikrimiz var, allah seçecek olana kolaylıklar versin. Gönlüm Alt beyaz, üst siyah , pixelli olmasından yana. Tabi pikselli dedikse de Kayserinin ki gibi olmasın tabi.
@Yunus abi neyi sorduğunu tam anlayamadım :alala: Pilot kamera numaralıda basın tribünün altından ilk sırada. Yani şuan ki canlı yayın kamerasının tam 3m üstünde Numaralı tarafından :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Çiçekler obitaş muhabbetini uzatmaya gerek yok beyler iki firmanin da birbirinden iyi oldugu noktalar var sonucta ikisi de bizim isimizi yapan firmalar kıyaslama yapalim ama birbirimizi ciceklerci obitasci vs diye otekilestirmeyelim hepimiz Besiktasliyiz saka ile baslayan atismalar daha sonra ciddi hal almadan tadinda birakalim..
:claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

@FARUK abi merdivenleri duz olarak tasarlayabilir misin bir de ?belki bu sekilde kulube ikisinin farkini gosteren bir fotoyu ulastirabiliriz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Benim derdim Kapasite Değil Ahmet abi  :) Benim derdim 41.903 den Büyük olan stadı , 41.903e sabitleyebilmek için Gereğinden fazla koltuk boşluğu ve Çatal merdiven koymaları :s20: Çunku Ancak bu Şekilde kapasite 41.903 olur  :bandit: Başka turlu Mümkün değil 41.903 olması :by2:
boşuna dert ediyorsun ,bunlar zamanla mutlaka çözülecek değerli kardeşim . :)

:claps:
İlk başlarda Çiçekler organizeydi Obitaş savruk, son zamanlarda tam tersi oldu. Renkliler bence ağzını açıp hiç bişey diyemez, diyemiyorlardır da en azından benim çevremde öyle. Birisi stat konusunu eline yüzüne bulaştırdı diğerinin statı da 3 büyüklerin statlarında 3. sırayı alır
  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

@Deniz şu avatarını değiştirsene kartal bana hareket çekiyormuş gibi hissediyorum her baktığımda :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@FARUK abi merdivenleri duz olarak tasarlayabilir misin bir de ?belki bu sekilde kulube ikisinin farkini gosteren bir fotoyu ulastirabiliriz :)

@Deniz  düz yapmak sıkıntılı iş :)
şimdi o prekast aralarındaki basamaklar ayrı komponentler ve renk değişimi çok basit
ama arada prekastların göründüğü kısımlarda prekast üzerine tüm basamaklarda çizimle merdivene denk gelen kısımda düzenleme yapıp renk değişikliğine gitmek lazım
ama üzerine kırmızı halı gelmiş gibi ekleyebilirsem denicem

Çevrimdışı Deniz

@Deniz şu avatarını değiştirsene kartal bana hareket çekiyormuş gibi hissediyorum her baktığımda :evillol:
Abi o sana degil,stad bitmez ,yetismez ,durduruldu vs tarzi olumsuz konusan ve haber yapanlara bir mesaj yolluyor :D

Çevrimdışı murat

aylar önce biz bu hesabı da burada yapmıştık ,bizim stad 7 sıra fazla çıkıyor ,konya stadı ortalamada 42 sıra çıkıyor bizim stad 49 sıra . :)
ahmet abi bizim stad şu anki haliyle 46 sıra eksik sıralar konulduğunda  47.5 sıra oluyor.stad kapasitesini etkileyen faktörler eğim ve tribnlerin sahayabaşlangış ve tribünlerin bitiş yerleri.tüneller., merdiven sayıları ve genişlikleri, koltuk ölçüleri ve koltuk arası mesafeleri gibi bir çok faktör var.en son gittiğimiz başakşehir stadı bizimkine göre tribünler geriden başlıyor ve koltuk aralarına bir ayak rahat sığıyor.stadın en fazla yerinde sıra sayısı 24.alt katlarda çok kayıp var buna rağmen stadın kapasitesi 17500.bizim alt katın alt katının en az 19 bin olacağını düşünüyorum.üst katın 23bin.localarla 44 bin civarında olmasını mümkün görüyorum.en üst sıra ile yeni açık alt kattaki 3 sıra ve çaallı merdivenlerle kapasite 42 bine fikslenecek gibi düşünüyorum.koltukları geniş bırakıp sıra sayısını fazla yapmaktansa bu şekilde sınırlamyaı seçmiş olabilirler.aslında koltuklar abaküs gibi olsaydı daha iyi olrmuş.koltuklar sabit olduğundan sıra sayısını eksik tutmuşlar gibi.izin alındığında sıralara koltuklar koyulur.yaklaşık 2000 kişilik artış sağlanır.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz  düz yapmak sıkıntılı iş :)
şimdi o prekast aralarındaki basamaklar ayrı komponentler ve renk değişimi çok basit
ama arada prekastların göründüğü kısımlarda prekast üzerine tüm basamaklarda çizimle merdivene denk gelen kısımda düzenleme yapıp renk değişikliğine gitmek lazım
ama üzerine kırmızı halı gelmiş gibi ekleyebilirsem denicem
O zaman bir photoshop yapariz senin render ustunden :)

Abi o sana degil,stad bitmez ,yetismez ,durduruldu vs tarzi olumsuz konusan ve haber yapanlara bir mesaj yolluyor :D
İşte bu  :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi bizim stad şu anki haliyle 46 sıra eksik sıralar konulduğunda  47.5 sıra oluyor.stad kapasitesini etkileyen faktörler eğim ve tribnlerin sahayabaşlangış ve tribünlerin bitiş yerleri.tüneller., merdiven sayıları ve genişlikleri, koltuk ölçüleri ve koltuk arası mesafeleri gibi bir çok faktör var.en son gittiğimiz başakşehir stadı bizimkine göre tribünler geriden başlıyor ve koltuk aralarına bir ayak rahat sığıyor.stadın en fazla yerinde sıra sayısı 24.alt katlarda çok kayıp var buna rağmen stadın kapasitesi 17500.bizim alt katın alt katının en az 19 bin olacağını düşünüyorum.üst katın 23bin.localarla 44 bin civarında olmasını mümkün görüyorum.en üst sıra ile yeni açık alt kattaki 3 sıra ve çaallı merdivenlerle kapasite 42 bine fikslenecek gibi düşünüyorum.koltukları geniş bırakıp sıra sayısını fazla yapmaktansa bu şekilde sınırlamyaı seçmiş olabilirler.aslında koltuklar abaküs gibi olsaydı daha iyi olrmuş.koltuklar sabit olduğundan sıra sayısını eksik tutmuşlar gibi.izin alındığında sıralara koltuklar koyulur.yaklaşık 2000 kişilik artış sağlanır.
tabi ki murat kardeşim hesabın doğru ,fb nin stadına ,sıra sayılarına koltuk ölçülerine göre hesap yapılmıştı fb stadı 50 500 kişilik bizmki de aşşağı yukarı aynı çıkmıştı ben onu anlatmaya çalıştım . :)

@Abdullah çatallı merdivenlere hayır kampanyası için bugün büyük emek harcadın, teşekkür ederiz  :)

@Abdullah çatallı merdivenlere hayır kampanyası için bugün büyük emek harcadın, teşekkür ederiz  :)
Sesini Duyurmayıda başarmış @aktar_ismail abi  :ok:
Tebrikler bir kez daha @Abdullah

@ Efe abi Canlı yayını izleyemiyorum Şuan  :bawling: Varmı Bi Gelişme :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Teşekkür ederim abi  :D bu akımı önce dün sen başlattın biz teşekkür ederiz. Ayrıca forumumuzun değerli şahsiyeti, Obitaş'ın istihbarat şefi @SDemirsoy a da teşekkürlerimi sunuyorum :D. Kendileri bugün çatal merdiven olayının yayılmasında büyük çaba sarfetti emek harcadı ve sonunda Süzer'e girme operasyonunu son aşamaya getirdi  :evillol:
İnşallah bu çatal merdiven olayı düzelir de biz de rahat ederiz.  :bandit:

Teşekkür ederim abi  :D bu akımı önce dün sen başlattın biz teşekkür ederiz. Ayrıca forumumuzun değerli şahsiyeti, Obitaş'ın istihbarat şefi @SDemirsoy a da teşekkürlerimi sunuyorum :D. Kendileri bugün çatal merdiven olayının yayılmasında büyük çaba sarfetti emek harcadı ve sonunda Süzer'e girme operasyonunu son aşamaya getirdi  :evillol:
İnşallah bu çatal merdiven olayı düzelir de biz de rahat ederiz.  :bandit:

Aynı şekilde devam edelim 1 hafta daha, bak 1 günde Ahmet Nur Çebi başkanımıza bir şekilde ulaşıldı, biraz daha gündemde tutarsak daha çok etkisi olacaktır. :D

Çevrimdışı Abdullah

Aynı şekilde devam edelim 1 hafta daha, bak 1 günde Ahmet Nur Çebi başkanımıza bir şekilde ulaşıldı, biraz daha gündemde tutarsak daha çok etkisi olacaktır. :D
Abi twitter bildirimlerine bakmaktan yoruldum ya  :evillol: ama sonuç alana kadar devam durmak yok  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Bu saatten sonra çatal merdivenler değişebilir mi peki?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler