Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
İsmail kardeşim, Çiçeklarin eleşirilmesi gereken ama bugüne kadar eleşirilmeyen (değinilmiş ise özür şimdiden) en büyük handikapı, dağınık çalışmları, dağınık derken yapılan iş açısından değil, yapılan iş alanındaki dağınıklıklarından bahsediyorum, bi Obitaşın çalışma yaptığı yerlere bakın birde Çiçeklerin. Çiçeklerin geçtiği yerde ardında bıraktığı dağ gibi inşaat artıkları bence onların en büyük eksisi. Çünkü bu hem işçi sağlığı açısından önemli, hemde toparlanmak yani geri kullanım esnasında zaman kaybının önüne geçer diye düşünüyorum.
İlhan abi haklısın fakat emin olun ben olsam 3 yılda yapardım stadı ama kaliteli yapardım. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Beton aynı beton ne fark eder diyorlar, öyle bir fark ederki. Mesela içindeki demiri yanlış demir yaparsın görünüşte aynı betondur fakat biri depreme dayanıklıdır diğeri değil. Ben daha başka birşey söylemiyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar kac arkadasima siteyi onersem, giriyoruz bakiyoruz guzel bilgiler var ama surekli cicekler obitas karsilastirmasi cekismesi var diyorlar. Sozluklere de bir baksaniz. Her ikiside klubumuz icin calisan firmalar artik su atsimalarinizi muhabet cafede yapsaniz. Herseyi bu konu basliginda konusmak zorunda degilsiniz. Konu disilar cok fazla. Her gun 15-20 sayfa geriden gun icindeki gelismelerden haberdar olmak isteyen insanlar var.
Forumumuzun daha saglikli isleyebilmesi siz degerli uyelerimizin katkılarıyla gerceklesecektir. Hepimiz bazen konu disi yapiyoruz ama bu 1-2 sayfadan fazla olunca artik sikinti yaratmaya basliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaslar kac arkadasima siteyi onersem, giriyoruz bakiyoruz guzel bilgiler var ama surekli cicekler obitas karsilastirmasi cekismesi var diyorlar. Sozluklere de bir baksaniz. Her ikiside klubumuz icin calisan firmalar artik su atsimalarinizi muhabet cafede yapsaniz. Herseyi bu konu basliginda konusmak zorunda degilsiniz. Konu disilar cok fazla. Her gun 15-20 sayfa geriden gun icindeki gelismelerden haberdar olmak isteyen insanlar var.
Forumumuzun daha saglikli isleyebilmesi siz degerli uyelerimizin katkılarıyla gerceklesecektir. Hepimiz bazen konu disi yapiyoruz ama bu 1-2 sayfadan fazla olunca artik sikinti yaratmaya basliyor.
Haklısın @ZEKI abi , Daha Dikkatli olacağım artık  :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan

İlhan abi haklısın fakat emin olun ben olsam 3 yılda yapardım stadı ama kaliteli yapardım. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Beton aynı beton ne fark eder diyorlar, öyle bir fark ederki. Mesela içindeki demiri yanlış demir yaparsın görünüşte aynı betondur fakat biri depreme dayanıklıdır diğeri değil. Ben daha başka birşey söylemiyorum.
Doğrudur kardeş bu konuda bi bilgiye ve donanıma sahip olmadığım için samimiyetinize güveniyorum.

Çevrimdışı Tolga

özellikle ben de bu konudan rahatsızım sürekli çiçekler-obitaş atışması var forumda arada tatlı tatlı atışılması güzel sürekli olunca da gerçekten tadı kaçıyor kendi düşüncemi söylemek istedim sadece yanlış anlaşılmasın.sonuçta iki firmada stadımız için çabalıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

@ZEKI abi Obitaş'a laf sokmak, aşağılamak moda olmuş, haklarını yiyorsunuz.
2 ay yazdınız burda Obitaş bırakıp gidecek dediniz hani nerde? Gitti mi? Tertemiz iş yapıyorlar öyle gelişi güzel değil.

1 yıldır şöyle yavaş böyle yavaş diye yaygara kopardınız, çicekler 10 aydır eski açığı bitirememiş hem de düşük kalite işçilikle ama hiç bunlardan bahsetmiyorsunuz.

Önce öz eleştiri.

Çevrimdışı cisse557

Fatih Doğan: Yayında arada kaynadı ancak Sn. Ahmet Nur Çebi'ye Vodafone Arena'daki merdiven boşluklarının sordum. "İlgileneceğim" dedi
İşe yaradı ya la  :sevinc

Çiçekler inşaat gidecek dendiğinde ilk biz sahip çıktık.
Aynı şeyi sizlerden beklerdik ama sizler Obitaş gitmeyeceği halde bile gidecek gidecek dediniz.
Fanatic'den ne farkınız kaldı?

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi Obitaş'a laf sokmak, aşağılamak moda olmuş, haklarını yiyorsunuz.
2 ay yazdınız burda Obitaş bırakıp gidecek dediniz hani nerde? Gitti mi? Tertemiz iş yapıyorlar öyle gelişi güzel değil.

1 yıldır şöyle yavaş böyle yavaş diye yaygara kopardınız, çicekler 10 aydır eski açığı bitirememiş hem de düşük kalite işçilikle ama hiç bunlardan bahsetmiyorsunuz.

Önce öz eleştiri.

Ben kac aydir ne obitas icin nede cicekler icin karsilastirma yapiyorum kaldiki Obitasin danismani benim univden arkadasim ocak ayi icerisinde stadtan cikacaklarini soyleyen benim. En son obitas ile ilgili yazdigim yazi sutulari baglayacak kirislere baslamadi oldu.
Ben iki firmayada tesekkur ederim. Senlede konusuyoruz bunlari biliyorsun.  Obitasda candir ciceklerde. Her ikiside bizim stadimizi yapan firmalardir.

Tamam bundan sonra inşaatı yapan firmaları konuşmayalım, neler konuşalım siz söyleyin?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fatih Doğan: Yayında arada kaynadı ancak Sn. Ahmet Nur Çebi'ye Vodafone Arena'daki merdiven boşluklarının sordum. "İlgileneceğim" dedi
İşe yaradı ya la  :sevinc
Süper haber, ama inşAllah sözde kalmaz, ve gerçekden değişime gidilir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

yeni açık tabla bi türlü betonlanmadı ne şans var arkadaş bu gece bare başlasalar yarında bütün gün sürer beton :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Tamam bundan sonra inşaatı yapan firmaları konuşmayalım, neler konuşalım siz söyleyin?
zeki abi partizanlık yapılmasına kızıyor bence elbette firmalar konuşalacak ama bu iş biraz fanatiklige giriyor bazen

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar görselleri ve fotoğrafları sosyal mecralarda paylaşmadan önce lütfen siteye ekleyiniz ardından paylaşım yapınız.

Süper haber, ama inşAllah sözde kalmaz, ve gerçekden değişime gidilir.
Sayın Ahmet Nur Çebi Başkanımız ilgileneceğim dediyse İlgilenir , Kendiside başkanımızda , Çatal merdivenlerin Hem kotu göründüğünü hemde Tribün bütünlüğünü bozduğunu görüyordur! Bence Asıl sebep kapasite , Koltuklar bu kadar Aralıklı olmasa , Merdiven boşlukları bu kadar fazla ve çatal olmasa , kapasitenin 41.903 olması mümkün değil ! Bence bütün bu yapılanlar kapasiteyi 41.903 e sabitlemek için ! Kaldıki başkanımız İnşaat mühendisi , hepimizden önce o daha iyi görüyordur bunları  :by2:

Çevrimdışı cisse557

Sayın Ahmet Nur Çebi Başkanımız ilgileneceğim dediyse İlgilenir , Kendiside başkanımızda , Çatal merdivenlerin Hem kotu göründüğünü hemde Tribün bütünlüğünü bozduğunu görüyordur! Bence Asıl sebep kapasite , Koltuklar bu kadar Aralıklı olmasa , Merdiven boşlukları bu kadar fazla ve çatal olmasa , kapasitenin 41.903 olması mümkün değil ! Bence bütün bu yapılanlar kapasiteyi 41.903 e sabitlemek için ! Kaldıki başkanımız İnşaat mühendisi , hepimizden önce o daha iyi görüyordur bunları  :by2:

Devlet koltuk kapasitesine karışmıyor istersen 50000 kişilik stat yap en fazla 42000 bilet satabilirsin denildi diye hatırlıyorum. Yanlış mı bu?

Çevrimdışı sabriozyurt

Çiçekler inşaat gidecek dendiğinde ilk biz sahip çıktık.
Aynı şeyi sizlerden beklerdik ama sizler Obitaş gitmeyeceği halde bile gidecek gidecek dediniz.
Fanatic'den ne farkınız kaldı?
Ben bunu daha oncele takildigimiz forumda da bolca dile getirmistim.Firmalara yapiyorda babasinin hayrina mi yapiyor? Parasiyla is yaptiriyoruz. YIne soyledigimi tekrarlicam. Ciceklerin kalibindan cikan beton bizim peder beyin 3-5 isciyle dokrugu betona benziyor.biryerden demir tasmis, koseler duzgun degil, beton kaliba yapismamis puruzlu cikmis. vs. vs... temiz iscilik konusunda sinifta kalindigi bir gercek.ha saglam olmuyor mu diye sorarsaniz saglamdir tabi. bakion arkadaslar hergun ise giderken bir insaat kumesinin yanindan geciyorum.Adamlar bir perde dokmusler garj girisine ve bloklarin onlerine. en son yaptiklari kalibi saglamlamak icin kullandiklari ciroz deliklerine plastik kapak kapamak olmus.Temiz betonun ustune kaplama yapilmiyr artik izolasyon gerkmiyorsa.epoksiye yada kaplamaya verecegin parayla baska isleri yap.daha iyi degilmi :tabe:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Bir Konya Stadına bakıyorum , bir bizim stada , Sonra Diyorumki Konyanın kapasitesi 42.000 olması mümkün değil 36-37.000 civarıdır yada Bizim stad 41.903 olamaz En 46-47.000 dir , bu işte bir terslik var diyorum  :alala: Ah O Anıtlar kurulu varya O anıtlar kurulu  :s20: :akuma:

yeni açık tabla bi türlü betonlanmadı ne şans var arkadaş bu gece bare başlasalar yarında bütün gün sürer beton :bandit:
@Efe abi , Gökhan Turkmenin Yol Çalışması dediği yer , Eski açık rampanın üstündeki , Hatların oldugu Kazılan yer olabilir mi  :alala: :alala: Stada girişi engeller sonuçta :bandit:

Çevrimdışı Efe

Bir Konya Stadına bakıyorum , bir bizim stada , Sonra Diyorumki Konyanın kapasitesi 42.000 olması mümkün değil 36-37.000 civarıdır yada Bizim stad 41.903 olamaz En 46-47.000 dir , bu işte bir terslik var diyorum  :alala: Ah O Anıtlar kurulu varya O anıtlar kurulu  :s20: :akuma:

konya stadı 38 bindi üstüne bi kaç sıra ek yaparak 42 bine çıkardılar bizim stad ondan ortalama 2-3 sıra daha fazla yani 42 bin olmasına imkan yok ama sözde oluyor ben bi daha söyleyeyim tüm stad kapasitesi localar 1903 tribünü ve vipler dahil 44 binden aşşağı olmayacak bana göre :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi , Gökhan Turkmenin Yol Çalışması dediği yer , Eski açık rampanın üstündeki , Hatların oldugu Kazılan yer olabilir mi  :alala: :alala: Stada girişi engeller sonuçta :bandit:

başka sıkıntı yoktu yüksek ihtimal orasıdır şansında bu kadarı bu gece başlasa bağre betonlama yoksa yarın geceye kalacak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Ben ekonomici olduğum için maksimum faydaya bakıyorum. Kim daha iyi çalışıyorsa ona daha yakın hissediyorum. haftadan haftaya bile değişebiliyor bu. Şucuyum ya da bucuyum diyemedim hiç bi zaman. İlk başlarda çiçekçiydim şu aralar obitaşçıyım. Firmaları da eleştirelim ama kötülemeyelim. Sonuçta ekonomik sıkıntımızın olduğu zamanda işi yapmayı üstlendiler.

Ben ekonomici olduğum için maksimum faydaya bakıyorum. Kim daha iyi çalışıyorsa ona daha yakın hissediyorum. haftadan haftaya bile değişebiliyor bu. Şucuyum ya da bucuyum diyemedim hiç bi zaman. İlk başlarda çiçekçiydim şu aralar obitaşçıyım. Firmaları da eleştirelim ama kötülemeyelim. Sonuçta ekonomik sıkıntımızın olduğu zamanda işi yapmayı üstlendiler.
Aynen İkiside Canımız !
Bu Sıralar Obitaş daha hızlı Bariz şekilde , Başlarda Çiçekler çok hızlıydı !
Bence Çiçeklerin Çalışma Düzeni Yok yada çok zayıf, Aslan Yattığı yerden belli olur derler , onlarda çalıştıkları yerden belli oluyor , İnanılmaz Dağınık çalışıyorlar her yer de Hafriyat var  :iscrewy: Stada Gittiğim zaman veya resimlerden gördüğüm zaman Cidden moralim bozuluyor , Çok kötü görünüyor  :s20: Oradan Geçen Renkliler bunu makara yapar , yapıyorlardır da muhtemelen  :s20:

konya stadı 38 bindi üstüne bi kaç sıra ek yaparak 42 bine çıkardılar bizim stad ondan ortalama 2-3 sıra daha fazla yani 42 bin olmasına imkan yok ama sözde oluyor ben bi daha söyleyeyim tüm stad kapasitesi localar 1903 tribünü ve vipler dahil 44 binden aşşağı olmayacak bana göre :)
Kesinlikle Bende öyle düşünüyorum , Başka turlu mümkün değil 2 Stadın aynı,kapassitede olması , Göz var Nizam Var , Yabancı ülkeden 2 Tane adam getir deki Hangi stad sence daha büyük , Ben Konya büyük diyecek olan,insan tanımıyorum , Yada bu işte büyük bir terslik var demektir  :iscrewy:

Çevrimdışı ahmet türker

yunus emre kardeşim bu kapasite olayına kafayı takmayın ,geçen günlerde de yazmıştım juventusun stadı 41 bin,chelsea nın stadı 42bin liverpool ün stadı 45 bin ama hepsi de dünya klübü. biz önce 42 bini bir dolduralım gerisi gelir .zaten bu stad 48 -50 bin kapasiteyi alacak şekilde yapıldı ,bizim tek derdimiz 42 bini doldurmak olmalıdır . :)