Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375533 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Valla abi twitterda sabahtan akşama kadar uğraştım uğraştık. Pek katılım olmadı ama hiç yoktan iyidir belli başlı yerler gördü yazdıklarımızı ama bunlar yönetime ne kadar etki eder bilemem.

bence yönetim taraftarın bu konudaki rahatsızlığını bilse, kesinlikle değişime gider. Burda görev bize düşüyor,  burda bi mail kampanyası falan yapılır yada başka türlü bir kampanyası bilmem, ama sesimizi duyurmak lazım. Çünkü gerçekden çok kötü gözüküyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Abdullah

Bursanın koltuk dizaynı bu şekil olacakmış

Taraftarlarından bir çok kişi beğenmiyordu bu düzeni

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bursanın koltuk dizaynı bu şekil olacakmış

Olmamış :bandit:
Bu problem Ulkemizde Yapılan Stadlarda var :by2: Galiba Biz Koltuk İşini beceremiyoruz  :alala:
İnşAllah bizde Aynı sorunu yaşamayız  :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

1. si beton hatalı diye birşey yok beton merkezden çıktığı saati bildirir eğer sürenin dışına çıkılmışsa o beton DÖKÜLEMEZ bunu ne oyak döker ne de BJK inşaat buna izin verir 2.si evet o dediğin olaydan da bahsedebiliriz kapalıda da oldu o  :bandit: :bandit:
patlayan perde betonlar desem hatırlar mısın kardeşim  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

patlayan perde betonlar desem hatırlar mısın kardeşim  :bandit:
Dikkat et elinde patlamasın o işleri kimlerin yaptığını iyi düşün  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Abdullah bir gün gel Mustafa ile beraber çayımızı iç, evindeki tüm çiçekleri dışarı fırlatır tövbe edersin, herşeyi yazamıyoruz buraya.

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah bir gün gel Mustafa ile beraber çayımızı iç, evindeki tüm çiçekleri dışarı fırlatır tövbe edersin, herşeyi yazamıyoruz buraya.
İsmail abi yaşı daha genç öğrenecek  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

bence yönetim taraftarın bu konudaki rahatsızlığını bilse, kesinlikle değişime gider. Burda görev bize düşüyor,  burda bi mail kampanyası falan yapılır yada başka türlü bir kampanyası bilmem, ama sesimizi duyurmak lazım. Çünkü gerçekden çok kötü gözüküyor.
Hocam katılım olursa ki sanmıyorum yapabiliriz bir şeyler

:claps:
  :claps: :claps:  :claps: :claps:

Çevrimdışı Abdullah

Bizimde yazamadığımız şeyler vardı abi  :bandit: Çiçekler candır hele ki O bi taş ın yanında  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Dikkat et elinde patlamasın o işleri kimlerin yaptığını iyi düşün  :bandit:
Bence sen de bir daha düşün  :bandit:

Bizimde yazamadığımız şeyler vardı abi  :bandit: Çiçekler candır hele ki O bi taş ın yanında  :evillol:
Ne var mesela yaz bakalım, gizli kalması gereken tek bir şey yok, ya da cep telefonumu vereyim ara beni, söylediğin herşeyi ben yazacağım buraya.

Çevrimdışı Oktay A.

konu dışı ama profil resminin büyük halini nereden bulabilirim.
Benim telefonumun kilit ekranı biyerde paylaşmışlardı oradan aldım ama neresi olduğunu unuttum bendeki paylaşayım  :ok: @dişi kartal melek
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 22:54:30 ocatanur ]
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Abdullah

Ne var mesela yaz bakalım, gizli kalması gereken tek bir şey yok, ya da cep telefonumu vereyim ara beni, söylediğin herşeyi ben yazacağım buraya.
@MURAT abi @Necmi abi varken onları yazmak bana düşmez  :bandit:

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

İsmail Abi , @Abdullah stadı yakından Görmediği için bu kadar rahat konuşuyor !
@Abdullah , ben Çok gittim , Gel misafirimiz ol , Stadı yakından gör , eminim ki Fikrin 100%100 degişecektir :bandit: :tabe:

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar konu disi msglarinizi lutfen silin yada muhabet kafeye tasiyin. @ALI RIZA gelmeden ben silmeye basliyorum. @Deniz sende denetcisin birde  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hocam katılım olursa ki sanmıyorum yapabiliriz bir şeyler
olur kardeşim niye olmasın.  En kolayı bir anket yapılır,  herkez oyunu verir.  yönetime yakın birileri illaki vardır,  bir türlü yönetime taraftarın görüşü iletilir. Forzada böyle olaylar az yaşanmadı.
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 22:56:01 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

@MURAT abi @Necmi abi varken onları yazmak bana düşmez  :bandit:
Kıvırma varsa bi tane delikanlı çıksın. Öyle kuru kuruya Obitaş'a laf sokamazmasınız.

Çevrimdışı Abdullah

Arkadaslar konu disi msglarinizi lutfen silin yada muhabet kafeye tasiyin. @ALI RIZA gelmeden ben silmeye basliyorum. @Deniz sende denetcisin birde  :akuma: :akuma: :akuma:
Abi biz kendi mesajlarımızı silemiyoruz  :by2: @Deniz ellerinden  öper

Çevrimdışı ilhan

İsmail kardeşim, Çiçeklarin eleşirilmesi gereken ama bugüne kadar eleşirilmeyen (değinilmiş ise özür şimdiden) en büyük handikapı, dağınık çalışmları, dağınık derken yapılan iş açısından değil, yapılan iş alanındaki dağınıklıklarından bahsediyorum, bi Obitaşın çalışma yaptığı yerlere bakın birde Çiçeklerin. Çiçeklerin geçtiği yerde ardında bıraktığı dağ gibi inşaat artıkları bence onların en büyük eksisi. Çünkü bu hem işçi sağlığı açısından önemli, hemde toparlanmak yani geri kullanım esnasında zaman kaybının önüne geçer diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Abdullah

İsmail kardeşim, Çiçeklarin eleşirilmesi gereken ama bugüne kadar eleşirilmeyen (değinilmiş ise özür şimdiden) en büyük handikapı, dağınık çalışmları, dağınık derken yapılan iş açısından değil, yapılan iş alanındaki dağınıklıklarından bahsediyorum, bi Obitaşın çalışma yaptığı yerlere bakın birde Çiçeklerin. Çiçeklerin geçtiği yerde ardında bıraktığı dağ gibi inşaat artıkları bence onların en büyük eksisi. Çünkü bu hem işçi sağlığı açısından önemli, hemde toparlanmak yani geri kullanım esnasında zaman kaybının önüne geçer diye düşünüyorum.
Evet abi çok dağınık çalışıyorlar. Biraz pasaklılar diyebiliriz  :D

Çok Haklısın @İlhan abi , Resimlere bakarken veya Stadı izlemeye gittiğimde görüyorum , gerçekten çok kötü bir görüntü Var Çiçeklerin Çalıştıgı yerlerde  :by2:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah