Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376023 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sedat krty

arkadaşlar konu dışı ama sabahdan beri canlı yayın ve mustafanın resimlere giremiyorum internet d smart aynı sorun olan varmı  :ebebe:

Çevrimdışı arda

Abi bugün benzine 14 kuruş indirim yaptılar gece yarısından itibaren geçerli olacak ne kadar karlı çıktığını bi daha hesapla istersen  :evillol: :evillol:

Hass.. :D ama 400km yol yapmam gerekiyodu bugün   :bawling: neyse ne kadar gitti şimdi klube?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence de abi o köşe küçük bir şey sıkıntı olmaz  :tabe: ama madem Obitaş hızlı yapabiliyordu neden 2 ay yerim dar dedi  :bandit:
Eski Açıktaki rapmanın 3 Katı büyüklüğünde Rampa Vardı yeni açıkta Hatırlatırım @Abdullah  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arda

arkadaşlar konu dışı ama sabahdan beri canlı yayın ve mustafanın resimlere giremiyorum internet d smart aynı sorun olan varmı  :ebebe:

DNS ayarlarına bak bir istersen bende bayadır giremiyorum diye dertliydim sonra bir baktım ki DNSimi değiştirmeyi unutmuşum sonra düzeldi.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Abdullah

Hass.. :D ama 400km yol yapmam gerekiyodu bugün   :bawling: neyse ne kadar gitti şimdi klube?
:evillol: Abi bilmiyorum ben sözleşmeyi @aktar_ismail abi nin bilgisi olabilir bu konuda  :busted_cop:

Çevrimdışı arda

Kardeşim koskoca Ankara'da Luk Oil istasyonu o kadar az ki, hariadan bakıyorum Keskin'de bile var ama Çankaya'da yok  :s20: :s20: :s20:

Keskin'e git sende Ilhan abi :D Keskin candır  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Eski Açıktaki rapmanın 3 Katı büyüklüğünde Rampa Vardı yeni açıkta Hatırlatırım @Abdullah  :bandit:
Geri kalan alan da pek küçük sayılmazdı orayı bitirselerdi  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

:hosgeldin
sorun internetinizden kaynaklı ben girebiliyorum.modemi kapatın 10 saniye sonra açın düzelecektir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Geri kalan alan da pek küçük sayılmazdı orayı bitirselerdi  :bandit:
Olurmu @Abdullah 3 Tane Rampa vardı yeni açıkta , Hele o Ortadaki Rampayi 1 Ay beklediler  :s20: Tabi Kalıpçı sıkıntılarıda vardı o zamanlar ama o açığı kapattılar  :bandit: aktar_ismail abi Nerdesin abi Obitaşımıza Saldırı var :busted_cop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya bu çatal merdiven olayını yönetime taraftar olarak görüşümüzü iletebilsek, kesinlikle bir değişime gidilir diye düşünüyorum.  Ama geç kalınmadan bunu halletmelyiz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Abdullah

Ya bu çatal merdiven olayını yönetime taraftar olarak görüşümüzü iletebilsek, kesinlikle bir değişime gidilir diye düşünüyorum.  Ama geç kalınmadan bunu halletmelyiz
Valla abi twitterda sabahtan akşama kadar uğraştım uğraştık. Pek katılım olmadı ama hiç yoktan iyidir belli başlı yerler gördü yazdıklarımızı ama bunlar yönetime ne kadar etki eder bilemem.

Çevrimdışı Abdullah

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  1 dk.1 dakika önce
Yayında arada kaynadı ancak Sn. Ahmet Nur Çebi'ye Vodafone Arena'daki merdiven boşluklarının sordum. "İlgileneceğim" dedi
   :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Anıl

Madde 5- Çiçeklerin kullandığı kalıbın kendileriyle alakası yok. Beşiktaş İnşaat A.Ş. onlara hangi kalıbı veriyorlarsa onu kullanıyorlar. Çiçekler'e yavaş bile diyebilirsiniz ama kalıp konusunda Çiçekler'in suçu yok.

:sevinc
Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  1 dk.1 dakika önce
Yayında arada kaynadı ancak Sn. Ahmet Nur Çebi'ye Vodafone Arena'daki merdiven boşluklarının sordum. "İlgileneceğim" dedi
   :sevinc :sevinc
  :sevinc :sevinc  :super:

Çevrimdışı Abdullah

kazanan her zaman Obitaş olur @Turkay  :bandit:
Valla kimin kazandığı ve kazanacağı çok açık belli bence. Her şeyiyle bitmiş bir kapalı, %95i bitmiş sadece prekastları kalmış bir eski açık ve %60ı bitmiş bir numaralı. Karşısında ise Üst kirişlerine yeni başlanmış daha yarısı bitmemiş, daha arka tarafında neredeyse tamamı 1. kat seviyesinde olan bir otopark. Karar sizin  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Madde 5- Çiçeklerin kullandığı kalıbın kendileriyle alakası yok. Beşiktaş İnşaat A.Ş. onlara hangi kalıbı veriyorlarsa onu kullanıyorlar. Çiçekler'e yavaş bile diyebilirsiniz ama kalıp konusunda Çiçekler'in suçu yok.
:claps: :claps:

Mustafa'nın da sizlere selamı var, obitaşçılara yani :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Abdullah

Aman hızın çiçeklere benzemesin sonra kirişi falan yanlış betonlarsın  :kop: :kop:
Obitaşçılar her zamanki gibi algı operasyonuna devam  :bandit: orada betonda sıkıntı olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz acaba  :iscrewy: bence yarısına kadar betonlanması gereken kolonun tamamının betonlanıp sonra kırılmasından bahsedelim @Deniz cim ne dersin  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Mustafa'nın da sizlere selamı var, obitaşçılara yani :lol:
abi siz deyip bir topluluk havası oluşturma istersen zaten 3-5 kişisiniz  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Bursanın koltuk dizaynı bu şekil olacakmış

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Obitaşçılar her zamanki gibi algı operasyonuna devam  :bandit: orada betonda sıkıntı olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz acaba  :iscrewy: bence yarısına kadar betonlanması gereken kolonun tamamının betonlanıp sonra kırılmasından bahsedelim @Deniz cim ne dersin  :bandit:
1. si beton hatalı diye birşey yok beton merkezden çıktığı saati bildirir eğer sürenin dışına çıkılmışsa o beton DÖKÜLEMEZ bunu ne oyak döker ne de BJK inşaat buna izin verir 2.si evet o dediğin olaydan da bahsedebiliriz kapalıda da oldu o  :bandit: :bandit: