Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374571 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çatallı merdiven istemiyoruza cevabı:

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  2 dk.2 dakika önce
@1903seref ben istiyorum. Ne olacak şimdi?

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

öyle cevaba böyle cevap  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaşk Kartal ‏@1903seref  47 sn.48 saniye önce
@Hakan_gundogar Mütayit misin başkan ? ben öyleyim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Abdullah , Minecraft ve Forma , urun tasarımların çok guzel , Ben Bu konuyu Hem resmi sayfalarda , hemde taraftar sayfalarında surekli Gündeme getiriyorum  :tabe: Kartal yuvalarının Başına tribünlerin,içinden çıkmış , Taraftar ruhlu Birinin gelmesi lazım. GururLan ilk,çıktığında Tam bir hafta boyunca İstanbul'da ki bütün yuvaları Hergun Aradım ! Yok yok yok ! Feda 250.000 sattı ! Ama gel gelelim bu kadar talep varken GururLan sadece 15-20.000 civarı çıkarılmış! Geçen Hafta Stada gittim Beşiktaşa ,Foto çekerken 1-2 kişi konuluyordu yuvaya GırurLan gelmiş diye . Hemen Gittim Hep büyük beden var , Zar zor 1 Tane buldum aldım , bu Arada Artık Çubuklu GururLan Çıkmayacakmış  :bandit: Pazarlama Yönümüz Çok zayıf ve bazı Tasarımlar basit kalıyor!! Eğer En az 100.000 basılsaydı fazlasıyla satılırdı , 15-20.000 de durdurdular çok ilginç bir şekilde :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

Çatallı merdiven istemiyoruza cevabı:

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  2 dk.2 dakika önce
@1903seref ben istiyorum. Ne olacak şimdi?

öyle cevaba böyle cevap  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaşk Kartal ‏@1903seref  47 sn.48 saniye önce
@Hakan_gundogar Mütayit misin başkan ? ben öyleyim.
Kızdırmayın Hakan reisi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Biraz resmi oldular ama diz mesafeleri gayet iyi :)

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah , Minecraft ve Forma , urun tasarımların çok guzel , Ben Bu konuyu Hem resmi sayfalarda , hemde taraftar sayfalarında surekli Gündeme getiriyorum  :tabe: Kartal yuvalarının Başına tribünlerin,içinden çıkmış , Taraftar ruhlu Birinin gelmesi lazım. GururLan ilk,çıktığında Tam bir hafta boyunca İstanbul'da ki bütün yuvaları Hergun Aradım ! Yok yok yok ! Feda 250.000 sattı ! Ama gel gelelim bu kadar talep varken GururLan sadece 15-20.000 civarı çıkarılmış! Geçen Hafta Stada gittim Beşiktaşa ,Foto çekerken 1-2 kişi konuluyordu yuvaya GırurLan gelmiş diye . Hemen Gittim Hep büyük beden var , Zar zor 1 Tane buldum aldım , bu Arada Artık Çubuklu GururLan Çıkmayacakmış  :bandit: Pazarlama Yönümüz Çok zayıf ve bazı Tasarımlar basit kalıyor!! Eğer En az 100.000 basılsaydı fazlasıyla satılırdı , 15-20.000 de durdurdular çok ilginç bir şekilde :s20:
Haklısın pazarlama çalışmalarını geliştirmek için uğraşıyorlar ama  :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

UEFA yetkilileri incelemeye gelmiş  :bandit:

Çevrimdışı celiker1

Resmi olmalarını dert etme,Vodafone sponsorluğundaki konsere geldiklerini düşün:)Mesafe gerçekten böylemi olacak?
Hayatta Beşiktaş

Haklısın pazarlama çalışmalarını geliştirmek için uğraşıyorlar ama  :tabe:
konu dışı : Beyaz Forma var , Siyah Alayım Bir tanede dedim , Oda yok M Bedeni :by2: Bağdat Caddesi Kartal yuvasıyla , Akasya Kartal yuvasına da Baktırdım sistemden oralardada yok :s20: :s20:Gururlan Almak için 2 Saatlik yolu göze Alıp Çengelköy'den , Kurtköy Via porta Gittim , Bedenler Çok büyük çıktı :by2:  say say bitmez :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

Resmi olmalarını dert etme,Vodafone sponsorluğundaki konsere geldiklerini düşün:)Mesafe gerçekten böylemi olacak?
ha ha ha; yıllar evvel bedava bilet var şeklinde Demir Demirkan konserine gittim böyle ben. İşten çıktım doğru rumeli hisarına o ara kravatıda unutmuşum.... Garip oldu. @FARUK stadı yanındaki hatuna anlatır gibi olmuş. Eline sağlık.

ysariusta

• Ziyaretçi

konu dışı : Beyaz Forma var , Siyah Alayım Bir tanede dedim , Oda yok M Bedeni :by2: Bağdat Caddesi Kartal yuvasıyla , Akasya Kartal yuvasına da Baktırdım sistemden oralardada yok :s20: :s20:Gururlan Almak için 2 Saatlik yolu göze Alıp Çengelköy'den , Kurtköy Via porta Gittim , Bedenler Çok büyük çıktı :by2:  say say bitmez :s20:
Adaş; @ALI RIZA geliyor bak...  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı berk_bjk

Mesafe baya fazlaymış eğer gerçekse

Bugün Obitaş ta , Çiçeklerde Baya iyi İş çıkarmış :sevinc Havaların Düzelmesi hemen etkisini Gösteriyor  :super:

Mesafe baya fazlaymış eğer gerçekse
Kapasiteyi 41.903 e sabitlemek için her şeyi yapıyorlar  :s20: Çatal merdiven Gibi , Koltuk mesafeleri gibi  :akuma: Yoksa 41.903 olması mümkün değil  :bandit:

Çevrimdışı samet41

Pilot kamera nerede olacak kacıncı katta yani görüş acısı nasıl olacak bilgisi olan birde koltuklar 1. kat ne renk 2. kat ne renk bilgisi olan?? :D

Pilot kamera nerede olacak kacıncı katta yani görüş acısı nasıl olacak bilgisi olan birde koltuklar 1. kat ne renk 2. kat ne renk bilgisi olan?? :D
Pilot kameranın bulunduğu yerin Projesi paylaşılmıştı Bi kaç sayfa geride :ebebe: Numarlı 2.ci katın Hemen Başlangıcında olacak  :tabe: Koltuklar daha belli değil ama %90 Alt beyaz , Üst Siyah olacak  :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

konu dışı: arkadaşlar bugunlerde twitterda  takılanımız çok rica etsem demba ba ya ve beşiktaşımıza küfür eden bu şahsiyetsizi spamlayabilirmiyiz https://twitter.com/zabduldi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

ysariusta

• Ziyaretçi

Pilot kameranın bulunduğu yerin Projesi paylaşılmıştı Bi kaç sayfa geride :ebebe: Numarlı 2.ci katın Hemen Başlangıcında olacak  :tabe: Koltuklar daha belli değil ama %90 Alt beyaz , Üst Siyah olacak  :bandit:
Orası başka birşey olabilir, daha o kısım yapılmadı. Projeyi bilen biri mesela @anilt daha net yanıt verebilir. Canlı yayın kamerasından biraz daha yüksek olacaktır. Koltuk dizaynı tam bir muamma. Forum olarak bile 10 15 ayrı fikrimiz var, allah seçecek olana kolaylıklar versin. Gönlüm Alt beyaz, üst siyah , pixelli olmasından yana. Tabi pikselli dedikse de Kayserinin ki gibi olmasın tabi.

Gökhan Turkmen Resim Paylaşmış  :tabe:
Yeni açık 7-8ci Kirişlere beton atılmış bugün  :sevinc  :claps:
Bu arada Tabla betonu bu gecede olmayabilir , Yol sorunu var diyor  :akuma: