Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Sen de destek versene arkadaşım  :D
Disardayim aksam eve gidim Baskan Fikret Orman'la konusup halledecem :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Obitaşın hala bitiremediği yerleri çek abi  :evillol: :evillol:
@Abdullah çiçeklerin diyecektin galiba, yanlış yazdın düzelt onu  :evillol:

Çevrimdışı cisse557

Örnek loca yapan firma üşenmiş herhalde ki animasyondakinin aynısı yapmış

Çevrimdışı Oktay A.

Vee işlem tamam Yarın süzerdeyiz :) teleskopta varmış :D
bu sefer biz diyelim HAAAAYYYYDAAAA  :evillol: :lol: :sevinc :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı SDemirsoy

@Abdullah numaralı eski açık köşesini çekeyim ne dersin :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Su ciceklerin numarali eski acik kosede yaptigini daha dogrusu yaoamadigini obitaş yapsa yerin dibine sokmustunuz hakli miyim @aktar_ismail :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Saatçinin animasyonundaki çatıda buna benziyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatal merdivene hayir kampanyasinda @Besiktas ve @vodafonearena yaparsanoz daha cok ses getirecektir arkadaslar.. :ok:
Twitter hesabım yok :by2: Ama Face deki Arkadaşlara ve Beşiktaş sayfalarına Yazıyorum , Faydamız dokunursa Ne mutlu  :bandit:
Çatal Merdiven asla istemiyoruz , bunu kabul edemeyiz :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

bu stadın pisuvarları tam stadyumlara göre :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Ahmet Nur Çebi, 20.00 de Aspora çıkacakmış bugün. Fatih Doğan katılımlarınızı bekliyoruz dedi. Taraftarların sorularını iletecekmiş. Çatallı merdiven konusunu için faydalı olabilir belki sorabilirler

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah çiçeklerin diyecektin galiba, yanlış yazdın düzelt onu  :evillol:
Otopark varya abi özellikle orayı @aktar_ismail @SDemirsoy  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

ayrıca ben bu çatıdan istiyorum,istemek bedava neden olsa,süper yahu  :bandit:
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 18:49:45 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah numaralı eski açık köşesini çekeyim ne dersin :D
ııı şey çiçekler hakkında konuşanlar faiktir. tsk. iyi akşamlar...  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

bu stadın pisuvarları tam stadyumlara göre :lol:

Kadınlar ve çocuklar kim ki zaten  :D

Çevrimdışı Abdullah

çatı derken orta kısım mı abi  :)

Çevrimdışı ahmetx

Kadınlar ve çocuklar kim ki zaten  :D
bayan wc ye pisuvar mı koyacaklar yahu  :D

Çevrimdışı ahmetx

çatı derken orta kısım mı abi  :)
skorbord hariç ona da ok,ama orta kısmı kastedmedim.

Çevrimdışı Abdullah

skorbord hariç ona da ok,ama orta kısmı kastedmedim.
e geri kalanın bizimkinden ne farkı var ki  :alala:

Çevrimdışı cisse557

Bu başka bişey abi. Ben çatı demem buna. Diğerlerine göre buna çatı dersem haksızlık etmiş olurum  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

e geri kalanın bizimkinden ne farkı var ki  :alala:
bizim ptfe bu kadar ışığa geçirgen ve kendi kendini temizleyen olmayabilir,ayrıca şeffaf iç halka bu kadar geniş olmayabilir.

Çevrimdışı Abdullah

bizim ptfe bu kadar ışığa geçirgen ve kendi kendini temizleyen olmayabilir,ayrıca şeffaf iç halka bu kadar geniş olmayabilir.
İç halkayı bilmem de ptfe nin bundan kötü olacağını sanmıyorum  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

bayan wc ye pisuvar mı koyacaklar yahu  :D
Neyse abi konu tuhaf yerlere gitmesin iyice  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Nur Çebi, 20.00 de Aspora çıkacakmış bugün. Fatih Doğan katılımlarınızı bekliyoruz dedi. Taraftarların sorularını iletecekmiş. Çatallı merdiven konusunu için faydalı olabilir belki sorabilirler
Bu Bilgi iyi oldu :ok:
Evet Twitteri,olan Arkadalar , Fatih doğana yağdırın Twitleri :bandit: Çatal merdiven Olayını
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

İç halkayı bilmem de ptfe nin bundan kötü olacağını sanmıyorum  :bandit:
bursanın ptfe si gibi de olabilir,çok fark var arada .O kadar stadyum içerisinde commerzbank ve maracananın ptfe si en iyisi.