Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367978 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Obitaş ust kat testerelerde 1 iskele daha kurmus bugun :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni acikta perde betony atiliyor numarali donus bolumunde net gorunuyor gece saatlerinde tabla baslayacak :)

İnşallah :)

@Efe prekast işi biraz geride kaldı dimi?

Çevrimdışı Efe

Numaralida 2 sutun daha kaliplanmis gibi gorunuyor heralde onlarda betonlanir bu gece  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İnşallah :)

@Efe prekast işi biraz geride kaldı dimi?
abi eski acik uste neden baslamadilar anlamadim dogrusu orasi en bos yer suan hemen konur aslinda ama yeni acik ve eski acik altta takiliyorlar azar azar koyuyorlar prekastlari vardir bi bildikleri ama aralik ayinda eski acik ust alt bitmeli artik prekast acisindan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

kavga eden ya da telaşa kapılan yok zaten deniz kardeşim.
Kavga eden var demedim,yukarda bazı arkadaşlar endişelenmişler onlara yönelik yazdım  ahmet abi :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şuan beton döken fışkırticı gece yarisi tablaya yönelecek gibi gorunuyor yarinda dahil olmak uzere bir gun tabla betonu atilir gibi gorunuyor mikserler gec geliyor yine betonlama suresince
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

abi eski acik uste neden baslamadilar anlamadim dogrusu orasi en bos yer suan hemen konur aslinda ama yeni acik ve eski acik altta takiliyorlar azar azar koyuyorlar prekastlari vardir bi bildikleri ama aralik ayinda eski acik ust alt bitmeli artik prekast acisindan
eski açıkda ilk loca balkonlarını bitirmeye çalışıyorlar galiba abi o tarafta en çok balkon prekastı var
ondan sonra üste çıkacaklar heralde bugün izledim baya dönüyorlar numaralıya doğru
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Başıma bir şey gelmeyecekse benim hoşuma gidiyor çatallı merdivenler  :evillol: :evillol:

Şaka yapıyorum yüklenmeyin sakın : ) #çatalmerdivenehayır

@aktar_ismail yanındayız ÇATALA hayır BIÇAK gibi jilet gibi dümdüz olsun @Oktay ne diyor bu konuda acaba  :evillol:
Teşekkür ederim @Geovani  :)
Bu onurlu mücadelemiz yakında başlayacak inşallah  :D

Çevrimdışı manyak1903

çatal mı bıçak mı söyle bana nedir senin cevabın  :evillol:

önerim , stat kazasız belasız bitsin.koltukları standartına göre sıkıştırabileceğimiz kadar sıkıştıralım.ondan sonra açıksa açığa , kapalıysa kapalıya böyle kocaman bir boşluk bırakalım koltuksuz.diğer yerler olacağı gibi.herkes bu saçmalığı gördüğünde de ,orayı da doldururuz  zaten ; )

şimdi anlatamayabiliyorum bazen , farklı yoldan anlatayım : ) 41.903'ü yap sıkıştırarak(koltuk arasını açmadan,çatal yapmadan) sonra kalanı kabak gibi boş bırak.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Başıma bir şey gelmeyecekse benim hoşuma gidiyor çatallı merdivenler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

Stadın dışı, teknolojisi vs. ne kadar iyi olursa olsun iç kısımda akustik iyi değil, koltuk yapısı baskıyı oluşturacak şekilde dizayn edilmiyorsa ve tribün çıkışları bu şekilde çatallı olursa istediği kadar dik olsun bir anlamı yok bence..
(Bazı ince dokunuşlar yapıları çok daha güzel gösterebilir. Şu aşamada baskı kurmakta yarar var..)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

ysariusta

• Ziyaretçi

asteras maçı için başlık yok mu?
bu arada çatallı olsun çatalsız olsun bir stadımız olsun be. Beğenmezsek kaldırırız çatalları. Altı üstü prekasttan yapılan merdiven bunlar. Takmayın bu kadar. Ayrıca Başkan mutlaka incelemiştir bunu. 1000 kişiyiz hepimizin ortak fikri olmaması normal. Herkesin beğeneceği bir şey mümkün mü? Az sabır az güven. Çokta sıkıntı etmeyin. @aktar_ismail katılıyorum kimsenin tekelinde olmamalı bu stat. Fakat herkesi dinleyerek tek bir planda da uyuşmak mümkün değildir. Ayrıca anıtlar, konutlar binlerce onay alınması gereken bir nokteda Real Madrid gibi proje seçmek mümkün müdür olmaz ki. Adamlar diretti bizimkiler çözüm buldu.

ysariusta

• Ziyaretçi

bu arada bugün başıma gelen bir olay oldu yazmazsam çatlarım. Bir yerden yürüyorum dükkan tabelasında Aktar&Baharat yazıyor. Ulan dedim içimden, yanlış yazıyor galiba doğrusu @aktar_ismail olacak.  :kop:

Çevrimdışı Abdullah

bu arada çatallı olsun çatalsız olsun bir stadımız olsun be. Beğenmezsek kaldırırız çatalları. Altı üstü prekasttan yapılan merdiven bunlar. Takmayın bu kadar. Ayrıca Başkan mutlaka incelemiştir bunu. 1000 kişiyiz hepimizin ortak fikri olmaması normal. Herkesin beğeneceği bir şey mümkün mü? Az sabır az güven. Çokta sıkıntı etmeyin. @aktar_ismail katılıyorum kimsenin tekelinde olmamalı bu stat. Fakat herkesi dinleyerek tek bir planda da uyuşmak mümkün değildir. Ayrıca anıtlar, konutlar binlerce onay alınması gereken bir nokteda Real Madrid gibi proje seçmek mümkün müdür olmaz ki. Adamlar diretti bizimkiler çözüm buldu.
http://besiktasarena.com/sampiyonlar-ligi-uefa-avrupa-ligi/asteras-tripolis-besiktas-jk-uefa-avrupa-ligi-c-gurubu-5-maci/msg106327/?topicseen#msg106327  :ok:

Çevrimdışı Burak

Uefa standardı olarak çatallı, düz diye bir şey olamaz belki ama yanlış hatırlamıyorsam acil durumlar vs. gibi durumlarda stadların standartlara göre belirli bir süre içerisinde boşaltılmaları gerekiyor diye hatırlıyorum, belki de bu yüzden çatallı yapılmıştır. Diğer yandan da maket üzerinden değilde gerçek görüntü üzerinden konuşsak daha iyi olur bence, bazen projelerde çirkin gözüken kısımlar gerçekte hoş durabiliyorlar  :locked:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı If Else

uefa standardı olamaz ,emirates ve onun gibi bir çok stadda düz, if else kardeşim. :)

Stadın boşaltılma süresi ile ilgili elit klas için bir kriter olabilir. Sadece bir tahmin...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Gözlüsü de görsün gözsüzü de der gibi yazmışsın @Deniz :D

Kısıtlanan koşullar arasında da mutlaka farklı projeler çizilebilirdi.

Çevrimdışı Efe

Bence cattalli merdiven koymayacaklar ust katlara bekleyip gorelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

bjk tv de statla ilgili detaylı bilgi var. pazarlanması ile ilgili.

Çevrimdışı If Else

Teşekkür ederim @Geovani  :)
Bu onurlu mücadelemiz yakında başlayacak inşallah  :D

Maalesef çok geç kaldık gibi geliyor. Kombineler çatallı merdivene göre satılmaya başlandı. Bundan sonra değiştirmezler gibi geliyor. Ben zaten bu yüzden kendimi çatallıya göre hazırladım  :evillol:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!