Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6366811 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

bizim 2. katta çok parçalı ama  :bawling:
bu resmi maket değil ki ,kişisel olarak yapılmış bir çalışma, bu maketi baz alamassın ahmet kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmetx

2 katta olur abi ama direk maraton tribününde yapmışlar forumlarını inceledim biraz dış cepe isyanı var adamlarda para toplayalım dış cepeyi boyatalım diyorlar :D
2. katta da olmasın Samedim,ama Toki arena gerçekten rezalet Allah sabır versin onlara  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu resmi maket değil ki ,kişisel olarak yapılmış bir çalışma, bu maketi baz alamassın ahmet kardeşim . :)
Ahmet abi kesit planlarda da,kulübün yaptırdığı makette de öyle  :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kartal Ç

bizim 2. katta çok parçalı ama  :bawling:

hocam zaten stad boşken her stadda öyle gözüküyor. bizim seyirci ingiliz seyircisi gibi oturarak izlese haklısın da zaten herkes ayakta hoplayıp zıplayıp tezahürat ederek izlediği için maç sırasında zaten gözükmeyecek onu geçtim o çıkış kapıları bile göze batmayacaktır. stad yıkılmadan önce yeni açık tribünde hiç merdivenleri görebiliyor muydun? yine aynı olacak. mesela rahmetli Seba başkanın cenazesi stada getirildiğinde kalabalığın bir kısmı kapalı tribün alt kata çıkmıştı. kapılar dikkatli bakınca anca belli oluyordu.

Çevrimdışı ahmett.67

Her şey bir yana insanların alışkanlıkları anılarının yok olması bir yana. İnönü stadı yerinde bir plaza vadi projesini görmeyi insan nasıl, ne kadar zamanda içinde içine sindirebilirdiki.
Sonuç olarak tartışılmaz gerçek, Türkiye'de konum olarak 1 nolu stad Beşiktaş'ımızın stadıdır. Arsa değeri paha biçilemez. Ulaşım olanakları en iyi olan. Bir de mimari-mühendislik  açıdan da iyi olursa mükemmel olacak. :ok:

Çevrimdışı Efe

eyvallah abi :D yanımdaki mabet paçalardan belli :D @Efe
biliyorum ama disleri hic guzel degilmis mabetin :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmetx

hocam zaten stad boşken her stadda öyle gözüküyor. bizim seyirci ingiliz seyircisi gibi oturarak izlese haklısın da zaten herkes ayakta hoplayıp zıplayıp tezahürat ederek izlediği için maç sırasında zaten gözükmeyecek onu geçtim o çıkış kapıları bile göze batmayacaktır. stad yıkılmadan önce yeni açık tribünde hiç merdivenleri görebiliyor muydun? yine aynı olacak. mesela rahmetli Seba başkanın cenazesi stada getirildiğinde kalabalığın bir kısmı kapalı tribün alt kata çıkmıştı. kapılar dikkatli bakınca anca belli oluyordu.
haklısın ben zaten stadın boş hali için söyledim :ok:,bir çok stadyumda olduğu gibi olaydı,ama kadı kızında bu kadar kusur olur derler ya işte öyle. :D

[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 17:00:19 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi kesit planlarda da,kulübün yaptırdığı makette de öyle  :bawling:
haklısın şimdi mustafanın sitesindeki resmi makete baktım oradada öyle ahmet kardeşim.  :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

beyler konu dışı ama trabzon maçına organizasyon olacaksa ben gelmek istiyorum pazar günü ve ertesi gün tatilim bununla iligi konu başlık açıldımı acaba yönlendirebilirmisiniz sayın denetçiler

Çevrimdışı TØLGA

toki arena koltuk düzeni saçmalamış adamlar resmen
bu iyi hali ilk açıldığında koltuk düzenleri felaketti asıl konyasporun şimdiki hali gibiydi bu iyileştirilmiş hali
yanlız bu koltuk düzeni çok önemli işin erbabı kişiler yapmalı :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Sonuç olarak tartışılmaz gerçek, Türkiye'de konum olarak 1 nolu stad Beşiktaş'ımızın stadıdır. Arsa değeri paha biçilemez. Ulaşım olanakları en iyi olan. Bir de mimari-mühendislik  açıdan da iyi olursa mükemmel olacak. :ok:

Aynen ama böyle birşey olmuş olsa en azından babam hiç bir siyasi ve ekonomik kuvvetim olmamasına rağmen engelleyemediğim için beni evlatlıktan red ederdi  :)

Çevrimdışı faith

böyle bir yazıya ve görüşe kim karşı çıkabilir ,o stadlarda bizim de paramız var ,geçenlerde ben de buna benzer bir yazı yazmıştım ,hatta haram etsek mındar gidecekler demiştim , yazın tamamen doğru ve inkar edilemez değerli kardeşim. :)

Sağolasın Ahmet Abi.

Şu anki devleti idare eden hükümet Beşiktaş Klubüne stadı başka yerde(muhtemelen Zeytinburnu) yapılmak üzere inşaa etmek istedi. Biz aynı lokalizasyonda yapılmasında ısrarcı olduğumuz için kendimiz yapmayı göze aldık. Yani bir 50-60 yıl daha Dolmabahçe' de kalabilmek için bunu göze aldık. Zaten tüm yeni yapılan stadlar şehir dışına alınarak devlet tarafından yapılıyor.

Bu durum da komik bir durum aslında. Şöyle ki, Beşiktaş kulübü adını Beşiktaş semtinden alır, doğru mu? Sen Beşiktaş Kulübü'nün stadyumunu gidip Zeytinburnu'na yaparsan bu komik ve saçma olur. Çünkü bizim için Beşiktaş maçına gitmek bir ritüeldir. Semte inersin, orada güzelce vaktini geçirdikten sonra şarkılar türküler eşliğinde ağaçlı yoldan stadyuma çıkarsın. Bunu İstanbul'un hangi semtinde yaşayacaktık? Öte yandan Bursa,Trabzon,Antalya bunlar malum hepsi il takımı bu takımların stadyumlarının o il sınırları içerisinde olduğu sürece hangi ilçe de olduğunun pek bir önemi yoktur.

Özetle İstanbul takımlarının doğup büyüdükleri yeri devlete verip kendilerine hibe edilen stadyumlarda maç oynamalarını kabul etmiyorum, şimdi gidin gerçek Galatasaray taraftarlarına sorun, halen eski Ali Sami Yen stadının havasına, ortamına hasretler. Oradan geçerken o binaları görünce hangisinin içi cız etmiyordur?

Ayrıca her ne tür ve şekilde olursa olsun özellikle il takımları dahil hiç bir kulübe devlet tarafından "kulüplerimiz başarılı olsunlar" diye benim ödediğim vergi ile hibe edilen stadyumları kabul etmiyorum. O zaman hükumet bu kulüplere transferde yapsın abi, hiç kendimizi yormayalım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

biliyorum ama disleri hic guzel degilmis mabetin :evillol:
orası sigaralık abi o yüzden yok tek diş :D @Efe

Çevrimdışı ahmet türker

Şu anki devleti idare eden hükümet Beşiktaş Klubüne stadı başka yerde(muhtemelen Zeytinburnu) yapılmak üzere inşaa etmek istedi. Biz aynı lokalizasyonda yapılmasında ısrarcı olduğumuz için kendimiz yapmayı göze aldık. Yani bir 50-60 yıl daha Dolmabahçe' de kalabilmek için bunu göze aldık. Zaten tüm yeni yapılan stadlar şehir dışına alınarak devlet tarafından yapılıyor.
neden şehir dişina yaparlar ki ,bir de zeytinburnu şehir dışı mı ki ,bu soruların cevabı belli ve sana karşı bu soruları sormadım ,sadece düşünmeyi tetiklemek istedim ahmet kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı TØLGA

trabzonlu abilerim kardeşlerim yanlış anlamasında trabzon forumunda fanati kdevri (aradaki boşluğu halledin)diye bir arkadaş var laz fıkrası anlatıyor resmen @SDemirsoy  okumanı tavsiye ederim yorumlarını :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

süper olmuş her emeğe saygım var değerli kardeşim. :)
teşekkür ederim abi maksat ortam olsun bazı arkadaşlarımız paint çalışmalarımı çok beğeniyor onlar için yapıyorum  :friendship: :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

trabzonlu abilerim kardeşlerim yanlış anlamasında trabzon forumunda fanati kdevri (aradaki boşluğu halledin)diye bir arkadaş var laz fıkrası anlatıyor resmen @SDemirsoy  okumanı tavsiye ederim yorumlarını :kop: :kop:
bende açmıyor link virüslü diyor  :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

teşekkür ederim abi maksat ortam olsun bazı arkadaşlarımız paint çalışmalarımı çok beğeniyor onlar için yapıyorum  :friendship: :lol:

Bu sefer güldürdü @SDemirsoy   :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

2. katta da olmasın Samedim,ama Toki arena gerçekten rezalet Allah sabır versin onlara  :lol:
yalnız bir şey daha var. acaba 42 bin kapasite zorlamasından dolayı yolları bu şekide yapmış olabilirlermi diye kendi kendime sormadan edemiyorum ahmet kardeşim. :)

Bu görüntü bizleri çok üzüyor çok saçma dediğiniz gibi :bawling: