Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6366929 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Kocaeli üniversitesi sanırım teknik gezide

Çevrimdışı yldrmaydn

trabzon forumunu okudum. yararlı tek bilgi çatı membranının metrekaresi 140 dolarmış biz de kullanmayı istiyor ama maliyeti düşünüyormuşuz. 4-5 sayfa okudum gerisini ciddiye alamadım..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

kocaeli üniden bizim foruma üye olan yokmu acaba içerden bol bol foto isterdik.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi hurriyet gibi bir gazetenin haber editoru kendi kafasina gore yaptigi bir secim bu... sonunda odul yok, bir basari yok.. gunu kurtarmak icin kendisine bir haber cikarmis iste... bizim medya da bi bok varmis gibi mansetlerde veriyor haberi.. baska bir cacigi yok  :lol: :lol:
hayır hürriyet değil http://babb.telegraph.co.uk/ sitesinden  Adam Hurrey @footballcliches haberi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

yeni açık-numaralı dönüşüne prekast konulmaya başlanmış :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

hayır hürriyet değil http://babb.telegraph.co.uk/ sitesinden  Adam Hurrey @footballcliches haberi

yok abi örnek olarak söyledi sanırım onu, bunun gibi bişey anlamında :)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

yok abi örnek olarak söyledi sanırım onu, bunun gibi bişey anlamında :)
haha şimdi anladım :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

eski açıkta kalan 3 tane testere kirişe  ısrarla başlamıyorlar.eski açık beni son derece üzüyor.şimdiye kadar çoktan bitmiş olması gerekirdi.hep bitti biter gözüyle bakıldı.başımıza iş oldu...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

eski açıkta kalan 3 tane testere kirişe  ısrarla başlamıyorlar.eski açık beni son derece üzüyor.şimdiye kadar çoktan bitmiş olması gerekirdi.hep bitti biter gözüyle bakıldı.başımıza iş oldu...
numaralı-eski açık dönüşünde de baya iş var beni de orası düşündürüyor

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Paintle düzenlerken bile yapılacak daha çok iş varmış gibi geliyor... :) Şampiyonluk turuna yetişmesi çok zor...Yalnız bunun tek sebebi bizim Nisan da şampiyonluğu garantilemiş olacak olmamız...  :super:

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta 10. testere kiriş tablasını yatırmışlar....
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 14:37:20 quentine83 ]
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

Yağmur 3 gün geriye götürdü resmen...! yeni açık tablaları bitirmesi sarktı...! 29 aralık 1 hafta uzadı 7 ocak olsun bari :super:

Çevrimdışı Tolga

yeni açıktaki çatı kolonlarının birleştirilmesi tahminen ne kadar sürede biter  :akuma:

Çevrimdışı Sedat_BJK

toki bir inşaat firması değil ki arkadaşlar. ihaleye çıkar firmalar girer alır ihaleyi. bizim stad dışındaki stadların geneli toki marifetiyle yapılmakta. yani amiyane tabirle beleşe yapılmakta  :tabe:
bu beles kavrami tuhaf geliyor bana. Sonucta kullandiklari stadin yerin kullanim hakkini devrediyorlar devlette yerine stad yapiyor. Devlet daha karli cikiyor. Sehrin gobegindeki baba evini cepte para olmadigindan yenileyemeyip, mutahhide verip dag basindan 0 daire almak gibi birsey.. ama baba ocaginin yerini hic bir yer tutamaz. cok sukur bu garip hissi biz yasamadik.. Aç gezeriz, kuyrugu dik tutariz.. bu yoklukta yapiyoruz, degerlerimizden vazgecmiyoruz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Mıntıkada  pompa ısınma turlarına başladı.

Çevrimdışı Tolga