Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365738 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

bu arada dün Trabzonun akyazı stadının fotolarını gördüm incecik kolonlar vardı sankı ortadirek evi inşaa ediyor toki, yoksa bizimi abarttık anlamadım bu kolon işini
Trabzon stadının kolonlarında problem yok türkiye standartlarında,bizimkisi european  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Trabzon 4. Dereceden istanbul 1. Dereceden deprem bolgesi.farkliligin sebebi bu :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

Trabzon 4. Dereceden istanbul 1. Dereceden deprem bolgesi.farkliligin sebebi bu :ok:
iyide o arazi dolgu alanı yanı denız doldurularak kazanılmış depremden daha riskli

Çevrimiçi murat

arkadaşlar herkez hakettiği şekilde yönetilir ona görede stad yapılır.biz kendi işimizi kendimiz gördüğümüz için en güzel stadı yapıyoruz.devlet bizim yaptığımız stadı yapmaya kalkarsa iki katı para harcar.neredeyse 20-25 tane stad yapıyor en ucuza yapmak istemeleride normal.

Çevrimdışı Haldun

o zaman konyaya sadece tugladan yapsalardı yeterdi meseleye sadece deprem açısından bakmamak lazım kaldı ki stadı denizin üstüne yapay dolguyla yaptılar
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 11:50:46 çarşimşek ]

Çevrimdışı ayayhan

arkadaşlar herkez hakettiği şekilde yönetilir ona görede stad yapılır.biz kendi işimizi kendimiz gördüğümüz için en güzel stadı yapıyoruz.devlet bizim yaptığımız stadı yapmaya kalkarsa iki katı para harcar.neredeyse 20-25 tane stad yapıyor en ucuza yapmak istemeleride normal.
haklısında işte bu işin biryolu yordamı olması lazım stad yapılıcaksa bir standardı belirlenmeli oralar sadece eylence yeri değil afetlerde şavaşlarda kullanılıcak birer yapı  neyse fazla kafa yormayalım

Çevrimdışı SDemirsoy

iyide o arazi dolgu alanı yanı denız doldurularak kazanılmış depremden daha riskli
bizde Deniz seviyesinin altındayız zaten :D

Çevrimdışı halvetifarazi

yakından gormeni tavsiye ederim bittikten sonra :D
:) valla güzel olabilir ama timsah nedir çocuk oyuncağı gibi. daha şık bir çatı yapılabilirdi.

Çevrimdışı ayayhan

bizde Deniz seviyesinin altındayız zaten :D
bizimki çok sağlam o yüzden direk kaya tabakasına inip temel attık   :super: :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

bizimki çok sağlam o yüzden direk kaya tabakasına inip temel attık   :super: :super:
eski açık biraz yumuşak zemindi ama olsun :)

Çevrimdışı Haldun

az daha inseydik magmaya ulaşacaktık o zaman asıl well come to hell olurduk işte  :lol:

Çevrimdışı emredogum

Neden su yapilacak 10 stad arasinda bizim stadimiz yok bu oylamayi kim yapti anlamadim gitti -_- :s20:

Çevrimiçi murat

Neden su yapilacak 10 stad arasinda bizim stadimiz yok bu oylamayi kim yapti anlamadim gitti -_- :s20:
bizimki başka birşey  :D

Çevrimdışı panic13

Ya ben konuyu yanlış anlamışım :) O yüzden editi çaktım :P
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 12:15:37 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Tamam da adamlar zaten kazik caktilar binayi zeminin ustune degil kazigin ustune insa ettiler statik hesaplanmasi falan hep yapilmistir.yoksa onay alamazlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

şu paletli niye sürekli yatıyor. Bir kaştane loca katına prekat yerleştirdi sonrası yok

Çevrimdışı ahmetx

bu haberi yapan muhabirin muhtemelen bizim stadyumdan haberi yok,ben uluslararası forumlara da takılıyorum vodafone arenanın senin benim gibi yabancı hastaları var,özellikle zenit gazprom arena dışardan tam bir fecaat,toki arena bile daha güzel,Allianz Parque nun da tribünler rezalet.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı emredogum

bu haberi yapan muhabirin muhtemelen bizim stadyumdan haberi yok,ben uluslararası forumlara da takılıyorum vodafone arenanın senin benim gibi yabancı hastaları var,özellikle zenit gazprom arena dışardan tam bir fecaat,toki arena bile daha güzel,Allianz Parque nun da tribünler rezalet.

Bence muhabirin tff gs fb bu ucluden biriyle baglantisi var cekemiyolar  :evillol: :bandit:

Çevrimdışı Haldun

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8165&page=1905

yorumlar süper.
Ya beşiktaşı çok fena kazıklıyorlar, yada bizi hiç adam yerine koymuyorlar.

aradaki 1.465.000 TL farka bakılırsa

Ya bizimkisi iyi bir stat, beşiktaş ın ki uzay üssü.
Yada beşiktaş ın ki iyi bir stad, bizimki betonkondu.

ahahaha bu yorum süper abi tam laz fıkrası gibi :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Ya beşiktaşı çok fena kazıklıyorlar, yada bizi hiç adam yerine koymuyorlar.

aradaki 1.465.000 TL farka bakılırsa

Ya bizimkisi iyi bir stat, beşiktaş ın ki uzay üssü.
Yada beşiktaş ın ki iyi bir stad, bizimki betonkondu.

ahahaha bu yorum süper abi tam laz fıkrası gibi :lol: :lol:
:kop: :kop: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8165&page=1905

yorumlar süper.
ne yalan söylim müthiş sohbetleri var ama bizim stad gerçekten psikolojilerini bozmuş :biggrinking:,Karadeniz insanının harbi tavrına hayranım. :ok:
San Mames orada da 1 numaralı örnek stad. :lol:

Çevrimdışı Tolga

Elbette insan eli ile yapılan herşey kıyaslanabilir, kaliteye göre derecelendirebilir. Ancak Son 10 yılda bizden + hiçbir başarısı olmayan hatta çok açık son 10 yılda bizden çok daha geri bir takım olan Bjk'nin layık görüldüğü stad ile bizim stad arasında dağlar kadar bariz kalite farkı olması kabul edilemez. Amatör bir projeyi getirip bize stad diye kakaladılar,
Gündüz maçlarında bizim stada gittiğinizde şu stadın dışına baktığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Akşamları biraz gaza gelirsiniz tabi, 17 maçta 6-7 kez akşam maçı oynarsak.

bunu söyleyen arkadaş ne içmiş aynısından ben de istiyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...