Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364549 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

senin muhabbet de başta geyik olarak başladı ama sonra suyu çıktı , kısacası ikisi de hoş değil senin olayda ben ve @Efe abi bi ton yeter dedik ama deniz ve abdullah ısrarla devam ettirdiler çok uzayınca insanın foruma giresi kalmıyor ,tamam başta geyikti güldük geçtik ama uzayınca cacık oluyor muhabbet  :bandit:
kızdırmayın bakayım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Acaba deniz banktan kredi falan mı aldı facebook besiktas ta Denizbank Bjk bonus paylasılmıa
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Konu Dışı

Arkadaşlar forumun alt kısmında bulunan sponsor firma reklamına tıklayarak karşınıza gelecek formu doldurduğunuz taktirde bize destek olmaktasınız. En fazla telefon ile aranıp tarifeler ile ilgili bilgi vermekteler. Reklam ajansından Vodafone Karakartal tarifeleri ile ilgili bir talebimiz oldu yakın zamanda onun tanıtımını yapmaya başlayacağız.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı faith

Kartal yuvasıydı, Çarşı’nın gözbebeğiydi. İki kere temel atıldı, adı defalarca değiştirildi. Çalkantılı siyasi dönemlere tanıklık etti. Beşiktaş İnönü Stadyumu, Boğaz’a karşı, dünyanın en güzel manzaralı stadyumlarındandı. Beşiktaşlılar, çoğu zaman maçtan önce semtlerinde buluşup oraya yürüdüler. O statta, taraftarlar hop oturdu hop kalktı, yeri göğü inletti ve  defalarca desibel rekorları kırıldı.

...

Eyvallah, eline sağlık.

Çevrimdışı ahmet türker

apsuva ,böyle bir çalışma için tebrik ve teşekkür ederim değerli kardeşim.olu da bilmeyen varsa bu çalışmadan yararlanabilir. :)

Çevrimdışı Altuğ

@Apsuva paylaşımın için teşekkürler bu güzel çalışmayı Multimedya kısmında da paylaşırsan istediğimiz zaman rahatça bulabiliriz.

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Havalar sogudu emekcilere allah kolaylık versin..

Konu dışı: biletten para iadesi gelen varmı bana henüz gelmemiş..

Çevrimdışı 34BJK64

1 yıllık değişime bakınca; Bu stadın yeni sezona yetişmeyeceğini iddia eden bazı spor yazarlarına ya gözlük alalım ya da bir göz doktoruna görünmesini tavsiye edelim.  :D
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı alperseyhanli

buyurun size 1 yıllık değişim :busted_cop:

Değişmeyen tek şey nedir? (Su birikintisi :-)    )
--

Çevrimdışı yigitcan1903

@SDemirsoy ve @Deniz e kumpas girişimi yine milletin sağduyusuyla önlendi :D

Çevrimdışı alperseyhanli

buyurun size 1 yıllık değişim :busted_cop:

Stadın konumu, bu yere tekrar stad inşaatı izninin alınması, bir yıl içerisinde bu ilerleme, beyefendi yöneticiler ve sporcular, duyarlı taraftar,... Beşiktaşlı olmak bir ayricalık.
--

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Dış sütunların arasına cam konacaksa işarelediğim yerler ne olacak? Oralar geçiş için camsız mı bırakılacak acaba

Çevrimdışı TØLGA

Dış sütunların arasına cam konacaksa işarelediğim yerler ne olacak? Oralar geçiş için camsız mı bırakılacak acaba
resim kırık  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

resim kırık  :alala:
evet yüklemeyi beceremedim. pc den nasıl yükleniyor resim? pc deki resmin url sini bulamadım

Çevrimdışı quentine83

eski açıkta loca ışıkları yanıyor.içerde çalışma olabilir.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

evet yüklemeyi beceremedim. pc den nasıl yükleniyor resim? pc deki resmin url sini bulamadım

yanıtla ya tıklayınca mesaj yazılan yerin hemen altında ekler ve diğer seçeneklere tıklayınca açılan yerden dosya seçip bilgisayarındaki konumdan seç :)

Çevrimdışı cisse557

yanıtla ya tıklayınca mesaj yazılan yerin hemen altında ekler ve diğer seçeneklere tıklayınca açılan yerden dosya seçip bilgisayarındaki konumdan seç :)
eyvallah hocam ben hep hızlı yanıtı kullandığımdan bilemedim :lol:

Çevrimdışı ümer

Çevrimdışı Abdullah

[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 20:32:23 Abdullah ]