Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362933 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Stadta isler tam gaz devam ediyor cicekler kalabalik sekilde tablada calisiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

işin korkutucu yanı stadın sponsoru mercedes benz

mercedesin dükkani hemen orda ondan stada ismini verdi, yani takimi cok sevdiginden degil

stuttgart bu konuda zaten cok sansli yok yok burda

Çevrimdışı SDemirsoy

resim 3.Köprü İnşaatından demir tablanın aralarına bir şeyler koyuyorlar işaretlediğim yerlerde ilginç geldi :) @Efe Abi ?

Çevrimiçi Kartal Ç

biri bana çatı örtüsünün böyle olmayacağının garantisini versin lütfen . :bandit:

hocam sana şöyle diim. başkanın son divan toplantısındaki çatıyla ilgili konuşmasına denk geldin mi bilmiyorum. dedi ki, çatıyla ilgili çok çalışıyoruz istesek yarı fiyatına 7-8 milyon euroya pvc çatı yapabilirdik ama kaliteli olsun istiyoruz dedi. yani bizim çatı hakikaten 15 -16 milyon euroluk bir çatı olacak. bu resimdeki çatı da PES-PVC  denen bir malzemeden yapılmış bir çatı. bilgisi o klübün sitesinde yazıyor. yani içini ferah tut  :)

Çevrimdışı Sutlas

Stadın yıkım ruhsatı yokmuş, belediye inşaatı mühürlemiş  :bawling: :s20: :lol:

Yasaklı Link[/member]  ellerine sağlık arkadaşım.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Arkadaşlar  işimin yoğunluğundan bazen 1-2 gün giremiyorum foruma bu sebeple yazılanları kaçırıyorum çokta geriye dönüp okuma şansım da olmuyor forumu bu sebeple kusuru bakmayın bir ara spor salonu ile ilgili bir görsel paylaşılmıştı onun gerçekle bir ilgisi var mı? Herhangibir açıklama oldu mu kimseden.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı ayayhan

beyler bakın bu ciddi : biliyorsunuz eskiden orası saray ahırlarıydı, bir grup evladı Osmani padişahın atının bokunun üsütüne stad olmaz diye dava açıyormuş ...

Çevrimdışı Serkan7738

bu akşam yeni açık tablada yüksek ihtimalle betonlama olacak  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Yakup

resim 3.Köprü İnşaatından demir tablanın aralarına bir şeyler koyuyorlar işaretlediğim yerlerde ilginç geldi :) @Efe Abi ?

iletkenlik ile alakalı olabilir diye düşündüm nedense  :alala: :alala: :alala: @SDemirsoy
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

hocam sana şöyle diim. başkanın son divan toplantısındaki çatıyla ilgili konuşmasına denk geldin mi bilmiyorum. dedi ki, çatıyla ilgili çok çalışıyoruz istesek yarı fiyatına 7-8 milyon euroya pvc çatı yapabilirdik ama kaliteli olsun istiyoruz dedi. yani bizim çatı hakikaten 15 -16 milyon euroluk bir çatı olacak. bu resimdeki çatı da PES-PVC  denen bir malzemeden yapılmış bir çatı. bilgisi o klübün sitesinde yazıyor. yani içini ferah tut  :)
bu bilgi güzel oldu,sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin kardeşim. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

beyler bakın bu ciddi : biliyorsunuz eskiden orası saray ahırlarıydı, bir grup evladı Osmani padişahın atının bokunun üsütüne stad olmaz diye dava açıyormuş ...
yok artık hocam o zaman İstanbulu komple yıkalım altında bir şehir daha var

Çevrimdışı SDemirsoy

iletkenlik ile alakalı olabilir diye düşündüm nedense  :alala: :alala: :alala: @SDemirsoy
valla abi çok güzel duruyor :D @Yakup

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ayayhan

yok artık hocam o zaman İstanbulu komple yıkalım altında bir şehir daha var
bu espiri yaptımda içime kurt düştü aşırı.com.tr ciddiye alıp haber yapar bunu diye (o malum gazete parçasının adı yazılamıyor gailba :))

Çevrimdışı WarrChief

+haber1903 +kartalbakışı +kartalhaber

konudısı:

haydaa hocam yandık o zaman:)) ilk bastaki ve sondakinden bari haberleselim:)) yani sizde yapmayın soyle seyi yonetime karsı haber yapıyorsa o les sitedir...Yapmayın boyle seylerr :iblush:

valla abi çok güzel duruyor :D @Yakup

Valla doğru yerimi alıntıladım bilmiyorum lakin. Paslanmaz Çelik Rebar Connector denen meret sanırım onlar. Demirleri yerine koymadan önce diş açıp monte ediyorlar. Demirlerin beraber hareket etmesi için kullanıyorlar. Havalı bağ teli benim gözümde. :D

Çevrimdışı WarrChief

Şimdi apocum sana bir örnek verim; elektrikçiye git tekfenin ürünleri var,tekfenin aynı ürünün 4 tllik olan modeli de var 24 tllik olanı da.bunlar küçük farklar gibi görünüyor ama aslında kalite olarak aralarında dağlar kadar fark var.İşte 4 kat fark burdan geliyor  :ok:

metrekaremiz yüksek bırakında olsun yav:D

Çevrimdışı Serkan7738

Valla doğru yerimi alıntıladım bilmiyorum lakin. Paslanmaz Çelik Rebar Connector denen meret sanırım onlar. Demirleri yerine koymadan önce diş açıp monte ediyorlar. Demirlerin beraber hareket etmesi için kullanıyorlar. Havalı bağ teli benim gözümde. :D

bunu anlıycak bilgi yok bizde inşaat bilgim bitti ben gidiyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

bunu anlıycak bilgi yok bizde inşaat bilgim bitti ben gidiyorum  :kop: :kop:

Pahalı bir sistem o yüzden çok yerde kullanılmıyor. Ama resimde arabadaki dikiz aynasının altındaki cd nin yerini alır gibi duruyor:)

Çevrimdışı melih

Mustafa eline emeğine sağlık. İyi geldi fotoğraflar.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ahmetx