Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362437 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı forzatunga

arkadaşlar bir teklifim var burda fanatikle ilgili her türlü linki yasaklayalım hitlerini yükselterek en azından ekmeğine yağ sürmeyelim sansürcü bir zihniyeti sevmem ama Beşiktaşın ismini kullanarak nemalananlarada dur demek lazım

+haber1903 +kartalbakışı +kartalhaber

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kapıdan giremeyen kamyonlar numaralının altından geçip bırakılan boşluktan giriyorlar bu demek oluyor ki ille kapıdan girmelerine gerek kalmadı artık dönüş bölünün yükselmemesi için bi sıkıntı kalmıyor artık bu görüntüye göre aralık ayı o bölümün yükselmesiyle geçecek :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

@TimeLapse emekleriniz için teşekkürler. Her ne kadar videolar ve açıklamaları dışında bir şey yazmamış olsanız da şu ana kadar bundan sonra aktif olarak yazarsınız umarım.  :) İlk olarak time lapselarda kullandığınız müziği söyleyerek başlayabilirsiniz bence  :evillol: :bandit:

Çevrimdışı alperseyhanli

Bugün bir arkadaşımızın güzel bir tespiti vardı. Bundan sonra, stadımızla birlikte şampiyonluklara ambargo koyacağımızı anlayınca bize saldırmaya başladılar demişti. Ben A. Yıldırım`ın da bize sarmasını buna bağlıyorum.
--

Çevrimdışı manyak1903

arkadaşlar bir teklifim var burda fanatikle ilgili her türlü linki yasaklayalım hitlerini yükselterek en azından ekmeğine yağ sürmeyelim sansürcü bir zihniyeti sevmem ama Beşiktaşın ismini kullanarak nemalananlarada dur demek lazım
gayet yerinde bir yaklaşım olur ancak şimdi Acun geldi aklıma ,kendisini eskisi kadar sevmesem de , maalesef kaliteli işler yapıyor.Onu düşündüm , onun sitesinden video alıp kendi sitesine koyan olsun , yaptığı programı araklamaya çalışan olsun , kendisi hakkında yalan haber yapan olsun ona ve şirketine yaparken 2 kere düşünür.yapan da yanına yaklaşamaz.

Bizdeki sorun ,bize yapan 2 kere düşünmek yerine 2 kere yapıyor.Acuna bakıyorsun 1 kişi.Beşiktaş'a bakıyorsun koca  bir çınar.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Necmi

Bugün bir arkadaşımızın güzel bir tespiti vardı. Bundan sonra, stadımızla birlikte şampiyonluklara ambargo koyacağımızı anlayınca bize saldırmaya başladılar demişti. Ben A. Yıldırım`ın da bize sarmasını buna bağlıyorum.
meyve veren ağaç taşlanır diyelim geçelim kötülerseler kötülesinler bir türlü akıllarına erdiremiyor birileri çatılarını çimlerini yapamazken birisi çıkıp battı denirken stadını yükseltiyor beklediklerinin tersine hiç durmadan tırmanıyor bitecek deplasmanda küme düşmemeye oynayacak derken ligin tepesinde oturuyor evet hepsi altımızda kaldı eziliyorlar bu çığlıklarda ondan yok sayın gitsin biz büyüksek gölgemizde yetişen mantarları göremeyiz bunlar olacak zirvedekiyle uğraşılır sallayın gitsin

Çevrimdışı CanEmre

gayet yerinde bir yaklaşım olur ancak şimdi Acun geldi aklıma ,kendisini eskisi kadar sevmesem de , maalesef kaliteli işler yapıyor.Onu düşündüm , onun sitesinden video alıp kendi sitesine koyan olsun , yaptığı programı araklamaya çalışan olsun , kendisi hakkında yalan haber yapan olsun ona ve şirketine yaparken 2 kere düşünür.yapan da yanına yaklaşamaz.

Bizdeki sorun ,bize yapan 2 kere düşünmek yerine 2 kere yapıyor.Acuna bakıyorsun 1 kişi.Beşiktaş'a bakıyorsun koca  bir çınar.
Eh ne güzel söylemişsin işte, koca çınar nokta kadar sineklerle mi uğraşacak  :eyes
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

şimdi takip ettim kamyonlar yeni açıktaki yarıktan girip kapalının ve eski açığın altından geçip çıkıyorlar stadtan şimdi anlaşıldı numaralıyı hiç kullanmadan girip çıkıyorlar şuan :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Stattaki ilk maçta kapılar açılır açılmaz içeri girip maça kadar tek tek bütün yeninönü fotoğraflarına bakmayı planlıyorum

Çevrimdışı Necmi

acunun tek olduğunu kim söyledi yatay dikey paralel eş kenar ne varsa arkasında

Çevrimdışı haskolu

şimdi takip ettim kamyonlar yeni açıktaki yarıktan girip kapalının ve eski açığın altından geçip çıkıyorlar stadtan şimdi anlaşıldı numaralıyı hiç kullanmadan girip çıkıyorlar şuan :eyes
Yeni açık yarıktan girip numaralı arkasındaki yolu kullanıyorlar efe. Yine eski açık rampadan çıkıyorlar benim takip ettiğim kadarıyla.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 00:20:06 haskolu ]

Çevrimdışı Tolga

eski açık numaralı dönüşünde tam olarak neresi betonlanıyor :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ardau

@TimeLapse yaptığın her video için ayrı ayrı teşekkürler. artık muhabbetinle de aramızda olmanı bekliyoruz  :)
bir teşekkür de @rubi_tobin abime. kamera enfes  :ok:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Yanlız bizmi laf söyleriz diyorsunuz  :kop: :kop: :kop:

Evet onlara bizden başka kimse laf söyleyemez  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

kapalının orayı kullanamazlar pompacı orada geldikleri yoldan giderler kısacası  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Evet onlara bizden başka kimse laf söyleyemez  :evillol:
Helal obitaş ve taraftarları delikanlı ve mertmiş. Ama her yalan habere bir kolon hediye kampanyası başlatalım :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

eski açık numaralı dönüşünde tam olarak neresi betonlanıyor :alala:

perde büyük ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tayfun_bjk

Arkadaşlar wowtr den beri kapalının temelinin atıldığından beri buralardayım, burada zaten okumadığım sayfa kalmamıştır hergün mutlaka sizleri takip ediyorum siz beşiktaş aşıklarına sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Heyecanla beklediğimiz stadımızın açıldığı gün havai fişeklere doğru kafamızı kaldırdığımızda bugünler bu iletiler gözlerimizin önünden film şeridi gibi geçecek... 

Çevrimdışı ahmet türken

Su fore kaziklari bitmemisti sonrasi da hafriyat bitmedi simdide perde betonlar

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar wowtr den beri kapalının temelinin atıldığından beri buralardayım, burada zaten okumadığım sayfa kalmamıştır hergün mutlaka sizleri takip ediyorum siz beşiktaş aşıklarına sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Heyecanla beklediğimiz stadımızın açıldığı gün havai fişeklere doğru kafamızı kaldırdığımızda bugünler bu iletiler gözlerimizin önünden film şeridi gibi geçecek... 
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türken

Helal obitaş ve taraftarları delikanlı ve mertmiş. Ama her yalan habere bir kolon hediye kampanyası başlatalım :kop: :kop: :kop:
:ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Uyku tutmadı. @TimeLapse gerçekten bugünki çekimi bir yayımla. En azından çok eğleniriz. Sen yaptığın işin kötü olmasını yediremiyorsun anladığım kadarıyla ama inan oda çok değerli bizim için. Başka kamera olursa ne ala, olmazsa da mutlaka ister aynı isimle ister gerçek isminle buraları boş verme. Eline emeğine sağlık bugüne kadarki uğraşların için.
@Efe sen yazmışsın sanırım; fanatikteki renkliler diye. Katılmıyorum; fanatikteki laf ola Beşiktaş'lılar yapıyor bunu. Patronları kim diye bakıyorum cevabı buluyorum. @Necmi Abi o linkleri yasaklamak sansür değil bana kalırsa. Sonuçta tamamını kaldırmıyorsun. İsteyen gider bulur zaten. Biz ön ayak olmamış oluruz. Sabah yazmıştım, daha ne haberler çıkacak. Bilic için komisyon alıyor yazdılar. Töre için yazılmayan kalmadı. Stattan su çıktı, yıkım izni vardı, yapım izni yoktu. Spor GM para istiyordu. Spor GM ile protokol hazır değildi. Vıdı vıdı vıdı durmayacaklar. Kombine satışında "GURUR LAN" yazısını görünce kızmıştım; fakat hergün bunlara muhatap olup yinede bir yılda kabayı bitirmeye bu yakadar yaklaşmışsan evet GURUR LAN. Gururun en güzel tanımlarından biri budur.

Çevrimdışı ahmet türken

:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Yeni açık yarıktan girip numaralı arkasındaki yolu kullanıyorlar efe. Yine eski açık rampadan çıkıyorlar benim takip ettiğim kadarıyla.

yeni açıktan girip eski açık altından geçiyorlar şimdi tekrar dikkat ettim gelirken nerden giriyorlar onu göremedim daha :D
Şampiyon Beşiktaş JK