Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400136 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar maç ile ilgili her şey maç topiğinde lütfen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

21.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Mehmet92

Herkes fotoğraflara bakıyo forumda derin sessizlik :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ALI RIZA

Yasaklı Link[/member] emeğine sağlık süper resimler sesslizkik nedeni  :evillol:

Çevrimdışı serti67

yagmur 3 saat daha daynaydın ııdı ısler durdu sanırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben ekmek almaya çıkamadım biraz dursun bi şey oolmaz

Çevrimdışı FARUK

Kapalı en üstten saha görünümü...
@bjk_mabet in çekmiş olduğu yerden almaya çalıştım :)

3D modelleme konumuz:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı serti67

Ben ekmek almaya çıkamadım biraz dursun bi şey oolmaz
dursun tabı emekcıler zor sartlarda calısıyolar zaten onların saglıgından onemlı degıl benım sıtemım yagmur bulutlarına:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Kapalı en üstten saha görünümü...
@bjk_mabet in çekmiş olduğu yerden almaya çalıştım :)

3D modelleme konumuz:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

yükseklik korkusu olanlar  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Numaralida kolonlara yeni aciktada perdelere beton atilacaktir bu gece :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugunde calisma iyidi en fazla 1.5 saat daha calisirlardi zaten yeterli perdeler kaliplanmis kolonlar kaliplanmis onlarda gece betonlanir sıkıntı yok yarin devam islere :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_1903

Konu dışı:
Arkadaşlar merhaba, az önce alışveriş yapmak için girdiğim Kartal Yuvası Ataşehir mağazasında, alışverişi tamamlayıp kasaya gittiğimde, sadece buradaki resimlerden tanıdığım @Necmi abiyi gördüm, yanına yaklaşıp kendimi tanıttım ve bu güzel ortamın yaratılması için verdiği emekler için teşekkür etmek istedim, o da çok samimi yaklaşarak arkama dönersem @bjk_mabet i görebileceğimi söyledi, arkama döndüğümde Necmi abiyle konuştuklarımızı duymuş olacak ki ismimi söyleyerek aynı samimiyetle bana bakan bir çift kara gözle karşılaştım, hemen yanına gidip sarılıp öptüm, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi birkaç dakika sohpet ettik, Yanlarında @AdemG kardeşimizde vardı, maça gitmeden önce alışveriş yapmaya gelmişler, benim için bu güzel Beşiktaşlı kardeşlerimizle tanışmak çok büyük sürpriz oldu ve burdan sizlerle paylaşmak istedim, konu dışı oldu, zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın.  Bu arada siyah forma da çok yakışmış mabet kardeşimize, söylemeden geçmeyeyim  :sevinc
Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Altuğ

Konu dışı:
Arkadaşlar merhaba, az önce alışveriş yapmak için girdiğim Kartal Yuvası Ataşehir mağazasında, alışverişi tamamlayıp kasaya gittiğimde, sadece buradaki resimlerden tanıdığım @Necmi abiyi gördüm, yanına yaklaşıp kendimi tanıttım ve bu güzel ortamın yaratılması için verdiği emekler için teşekkür etmek istedim, o da çok samimi yaklaşarak arkama dönersem @bjk_mabet i görebileceğimi söyledi, arkama döndüğümde Necmi abiyle konuştuklarımızı duymuş olacak ki ismimi söyleyerek aynı samimiyetle bana bakan bir çift kara gözle karşılaştım, hemen yanına gidip sarılıp öptüm, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi birkaç dakika sohpet ettik, Yanlarında @AdemG kardeşimizde vardı, maça gitmeden önce alışveriş yapmaya gelmişler, benim için bu güzel Beşiktaşlı kardeşlerimizle tanışmak çok büyük sürpriz oldu ve burdan sizlerle paylaşmak istedim, konu dışı oldu, zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın.  Bu arada siyah forma da çok yakışmış mabet kardeşimize, söylemeden geçmeyeyim  :sevinc

Güzel bir tesadüf olmuş yağmur yine engel olmamış onlara  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Konu dışı:
Çok güzel bi rastlantı olmuş, o arkadaşlarla tanışma şerefine nail olmuş birisi olarak sizin adınıza sevindim. Ayrıca yakışıklıya (mabet) ne yakışmaz.

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg125010#msg125010 date=1419163623]
138 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]Kardeşim teşekkürler fotolar için

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg125026#msg125026 date=1419164499]
Vodafone Arena 21 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(138 Resim)
[/quote]
Mustafa  ellerine sağlık.Bizleri  resimsiz  bırakmıyorsun.Hergün.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Aralık 2014, 17:13:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Konu dışı:
harikasın abi böyle konu dışına can kurban  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı bjk_mabet

Konu dışı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bir Beşiktaş lı hep kardeşim ve abimdir.asil bizler için büyük sürpriz oldu:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Aralık 2014, 17:14:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Çok güzel bi rastlantı olmuş, o arkadaşlarla tanışma şerefine nail olmuş birisi olarak sizin adınıza sevindim. Ayrıca yakışıklıya (mabet) ne yakışmaz.
abi yakışıklı diyince @Necmi abi kimseye vermez tahtını adam Richard Gere gibi yemin ederim  :kop:

Çevrimdışı sabriozyurt

Efe unuttuğun birşey var numaralı 2.loca tablası arkada tek yüz perdelere birleştirilecek ama daha perdeler betonlanmadı malesef. o yüzden bu tabla biraz uzun sürecek

efe yi bitirdin arkadasim sen.eger onu kacirdiysa da simdi aklina dusurduysen. uyumaz o tum gece :lol:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı ilhan

abi yakışıklı diyince @Necmi abi kimseye vermez tahtını adam Richard Gere gibi yemin ederim  :kop:
Ona ne şüphe kardeşim   :ok: