Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395981 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

15 ocak benim tahminim hala geçerlidir bekleyip göreceğiz  :D

Kısmet neyse 2 hafta sonra değişir  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

@bjk_mabet nerelerdesin king? Çatı projesini aldın alalı ortaklıktan kayboldun  :)
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 00:21:35 cisse557 ]

Çevrimdışı Efe

Obitaş ın Tablada Rakibi Yook , Sezonun yarısında Şampiyonlugunu ilan eder Tabla liginde :bandit: :evillol:

okadar emin olma obitaş arkada tablaları bitirene kadar çiçekler komple bitirip gidecek  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Harbiden @bjk_mabet nerelerde eskiden bilgi verirdi @Necmi abi mabeti de göremiyoruz forumda  :alala:

Çevrimdışı Efe

Kısmet neyse 2 hafta sonra değişir  :kop:

değişmez 14 ocakta stadtayım gerekirse 1 günde tüm inşaatı bitittiririm :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe Obitaş bitirir mi ocak 15 kadar tüm herşeyi ? birsey kalmadı testereler yarısına gelindi diğer taraftan da başlasalar süper olurlar

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Aralık 2014, 00:24:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Necmi abi bu hafta cicekler numaralida 6 kirisi de bitirir demisti ki oyle de olacak gibi  :ok: 3 ve 4. Kirisler de tamam digerlerinin de  demirleri hazir , bu arada ay sonuna 14 gün var bu sürede çicekler muhtemelen eski acik numarali donuste 2.loca katini yanindaki tablada basin katini onun yanindaki tablada ise hepsini bitirip 1 üst kiris atar gibi duruyor ..Obitasla ilgili kafam cok karisik bilen birisi gorsel olarak anlatirsa sevinirim suan tribun dısindaki bolunlerde ne durumda obitas ltopark kismi dedigimiz stadin alti mi yoksa tribunun hemen dibindekiyerlerde otkpark mi olacak gokhan fotograf atarken surekli otopark diyor :alala:

Çevrimdışı edursan07

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

15 ocak benim tahminim hala geçerlidir bekleyip göreceğiz  :D

Dua et Turkiye'de Noel tatili yok   :lol:

Ama genede 15 Ocak imkansiz gibi gozukuyor usta.

Çevrimdışı Kesh

Amsterdam arena'nın koltuk renkleri ve desenleri tribünleri çok dik ve büyük gösteriyor. Bu biraz da algı meselesi demek ki

Çevrimdışı ALI RIZA

Necmi abi bu hafta cicekler numaralida 6 kirisi de bitirir demisti ki oyle de olacak gibi  :ok: 3 ve 4. Kirisler de tamam digerlerinin de  demirleri hazir , bu arada ay sonuna 14 gün var bu sürede çicekler muhtemelen eski acik numarali donuste 2.loca katini yanindaki tablada basin katini onun yanindaki tablada ise hepsini bitirip 1 üst kiris atar gibi duruyor ..Obitasla ilgili kafam cok karisik bilen birisi gorsel olarak anlatirsa sevinirim suan tribun dısindaki bolunlerde ne durumda obitas ltopark kismi dedigimiz stadin alti mi yoksa tribunun hemen dibindekiyerlerde otkpark mi olacak gokhan fotograf atarken surekli otopark diyor :alala:
Yeni açık komple tarafı otopark en alt kat 2. kat son kat taraftar girisi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

okadar emin olma obitaş arkada tablaları bitirene kadar çiçekler komple bitirip gidecek  :D
Ben zaten Tablada diyorum @Efe abi :biggrinking: Çiçeklerin tablalarının 2-3 Katı daha büyük tablaları onlardan önce bitirdiler :bandit: Şu Konuda birşey diyemem : belki Çiçeklerin tablaları kalıpları Obitaşınkiler kadar büyük tabla yapmaya müsait değildir 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe Obitaş bitirir mi ocak 15 kadar tüm herşeyi ? birsey kalmadı testereler yarısına gelindi diğer taraftan da başlasalar süper olurlar

daha öncede söyledim tamamiyle şirketlere kaldı artık ne zaman bitirecekleri onlar hızlıca bitirip gidelim derlerse biter para yok sıkıntı var deyip ağırdan alırlarsa şubata sarkar yoksa iş bitti testereleri isteseler 10 tanesini bi anda yatırır obitaş ama iş paraya ve programa bakıyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Aralık 2014, 00:31:14

Dikkat dikkat Kayıp Aranıyor :busted_cop: :busted_cop: @bjk_mabet ten 10 gundur haber alınamıyor , Görenlerin insaniyet namına Beşiktaşarena Forumuna bildirmeleri önemle Rica olunur :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Ben zaten Tablada diyorum @Efe abi :biggrinking: Çiçeklerin tablalarının 2-3 Katı daha büyük tablaları onlardan önce bitirdiler :bandit: Şu Konuda birşey diyemem : belki Çiçeklerin tablaları kalıpları Obitaşınkiler kadar büyük tabla yapmaya müsait değildir 

obitaş mecburuiyetten o kadar büyük tablalar yaptı 3 ayı boş geçirdiği için yoksa yetiştiremeyeceklerdi yardırdılar çiçekler  başladığından beri hep ortalamayla gitti ve bu şekilde devam ediyor 15 ocağa kadar bitireceklerini düşünüyorum sadece en üst enine kiriş kalır testereler bitecek bence obitaş bitirir mi çok zor görünüyor şuana bakarak tabi hızlanmaları lazım kirişlerde ve sütunlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

daha öncede söyledim tamamiyle şirketlere kaldı artık ne zaman bitirecekleri onlar hızlıca bitirip gidelim derlerse biter para yok sıkıntı var deyip ağırdan alırlarsa şubata sarkar yoksa iş bitti testereleri isteseler 10 tanesini bi anda yatırır obitaş ama iş paraya ve programa bakıyor  :icool:
şu an paraları sağlam sanırım jet gibi ilerliyorlar bitirsinler sene stat açıldıgı gün hesaba fazlasıyla yatırırız  :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Aralık 2014, 00:35:29
Tabla konusunda kesinlikle obitasin bariz üstunlugu var bunu inkar edemeyiz , ama soru su ki insaati cok bilmedigimiz icin bunu sormak lazim  : Acaba genis tablalari yapmak mi kolay yomsa dar alana sıkısmis tablalari mi  ? Ayrica @Necmi  abi bu konuda daha once iskeleden tutun kaliplara kadar obitasa biraz daha fazla ekipman verildiginden bahsetmisti ..Yalniz su asama da bunlar artik cok da muhabbeti olmamasi gereken konular bana gore suan herkesin Kartal Yuvalarina maca gidip kulübe elinden geldigince destek olma zamani bence .. :bandit:

Çevrimdışı Efe

tam 365 gün önce :serefe: :serefe:

değişim  ortada kaba ne zaman biterse bitsin 1 senede harika iş çıkarıldı tebrik ediyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Aralık 2014, 00:36:36
Dikkat dikkat Kayıp Aranıyor :busted_cop: :busted_cop: @bjk_mabet ten 10 gundur haber alınamıyor , Görenlerin insaniyet namına Beşiktaşarena Forumuna bildirmeleri önemle Rica olunur :kop: :kop:
Ben en son cuma günü twiterda dm'den konustum o kadar @Yunus Emre Dökmeci  :)

Çevrimdışı Mehmet92

1 ayda yapılabilicek maksimum testere kiriş sayısı sizce kaç olur ?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Aralık 2014, 00:39:39
obitaş mecburuiyetten o kadar büyük tablalar yaptı 3 ayı boş geçirdiği için yoksa yetiştiremeyeceklerdi yardırdılar çiçekler  başladığından beri hep ortalamayla gitti ve bu şekilde devam ediyor 15 ocağa kadar bitireceklerini düşünüyorum sadece en üst enine kiriş kalır testereler bitecek bence obitaş bitirir mi çok zor görünüyor şuana bakarak tabi hızlanmaları lazım kirişlerde ve sütunlarda
Ciceklerin suan 11 tane üst kirisleri , ki bunlardan 3 tanesinin demir isleri bitmeye yakin olmak uzere , var ayrica cikmasi gereken ,ama dar olan , totalde 5 tane de tablasi var..

Çevrimiçi Necmi

Harbiden @bjk_mabet nerelerde eskiden bilgi verirdi @Necmi abi mabeti de göremiyoruz forumda  :alala:
@bjk_mabet  çok yoğun bu aralar gece gündüz çalışıyor ayakta zor duruyor :D zaten uyuduğunu görmedim verecek bilgi yoktur o yüzden vermiyordur

değişim  ortada kaba ne zaman biterse bitsin 1 senede harika iş çıkarıldı tebrik ediyorum :)
26 Şubata kadar Kaba tamamen biterse işçileri Liverpool maçına götürelim Forum olarak :bandit: Kaba bitmese de goturelimde , Stadda kim,çalışacak ozaman :alala: Veya Yonetim izin verir mi acaba :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet  çok yoğun bu aralar gece gündüz çalışıyor ayakta zor duruyor :D zaten uyuduğunu görmedim verecek bilgi yoktur o yüzden vermiyordur
aynı ben resmen uymayı gereksiz görüyor  :evillol: