Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394742 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

abi tüm stad üstü açık bile olsa inönüde maç izlemeyi özledim
evet üstü açık da olsa bizim yuvamızdı orası.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ben de dışı her ne kadar en kötü proje olsa da tribünler olarak en çok bunu beğenmiştim.
bu da güzel ama şu an en güzeli bizim olanı yarı yolda at avrat değiştirilmez  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

ben de dışı her ne kadar en kötü proje olsa da tribünler olarak en çok bunu beğenmiştim.
abi bu projede  kapalı arkasında ki yol tünelli  böyle yapılsa orası yaya alanı olsa çok güzel olur ileride keşke... @ahmetx

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Aralık 2014, 15:57:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

numaralıda fışkırtıcı gorundu :super: :super: testerelere beton atılıyor galiba :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

abi bu projede  kapalı arkasında ki yol tünelli  böyle yapılsa orası yaya alanı olsa çok güzel olur ileride keşke... @ahmetx
bunun yapılabilirliği var sanırım zor olmasa gerek belediyelere bağlı beşiktaş belediyesi ve büyükşehirde bitiyor olay başkan ikisi ile de iyi ilişkiler içerisindeydi

obitaş 15. testere kalıbını yatırmış sabahlar olmasın :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Aralık 2014, 16:05:54
eski açık numaralı dönüşe iskeleler kuruluyor , iskele kurulan yerin yanındaki 1.kat locanın  tablası bitmek üzere onun yanındaki dün betonlanan yere 2.kat loca kolonları dikilmiş  :sevinc :sevinc :sevinc ayrıca gökhan demin bir kaç fotoğraf paylaştı maşAllah otopark kısmı da gayet iyi gidiyor  :super: :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Aralık 2014, 16:06:09

Çevrimdışı SDemirsoy

bunun yapılabilirliği var sanırım zor olmasa gerek belediyelere bağlı beşiktaş belediyesi ve büyükşehirde bitiyor olay başkan ikisi ile de iyi ilişkiler içerisindeydi
Evet abi oradan çıkışta tekrar kağıthane tüneli var yani çıkışı direk tünelin içine verirse mükemmel olur @panky

Çevrimdışı ahmetx

eski açık numaralı dönüşe iskeleler kuruluyor , iskele kurulan yerin yanındaki 1.kat locanın  tablası bitmek üzere onun yanındaki dün betonlanan yere 2.kat loca kolonları dikilmiş  :sevinc :sevinc :sevinc ayrıca gökhan demin bir kaç fotoğraf paylaştı maşAllah otopark kısmı da gayet iyi gidiyor  :super: :sevinc
:sevinc :sevinc :sevinc :-* :-* :-* :hiho: :hiho: :hiho: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :guitar: :guitar: :guitar:

Evet abi oradan çıkışta tekrar kağıthane tüneli var yani çıkışı direk tünelin içine verirse mükemmel olur @panky
inşallah kardeşim işin içine siyaseti sokmadan bizim başkan bu işi bitirir

Çevrimdışı Serjo

daha çok iş var
bu stad bitmez  :biggrinking:

(16 haziran 2014)
biraz nostalji yapalım
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

daha çok iş var
bu stad bitmez  :biggrinking:

(16 haziran 2014)
biraz nostalji yapalım
şu numaralı kısmı kalbimi sıkıştırıyordu  :bawling:

şu numaralı kısmı kalbimi sıkıştırıyordu  :bawling:
beyler tam altı ayda süper iş çıkmış dağılalım  :outtahere:

Çevrimdışı ahmetx

daha nede olsa 9 ay var ,bence biraz kafa dinleyelim. :djsmile:

Çevrimdışı Çağrı

o projenin çatısını bende çok beğeniyordum doğruya doğruda yamazlar sanmıyorum malesef  :bawling:
heee yapılamazmı yapılır ancak mimar istemez falan flen zaten bu stadyum bence iki karaktersitik özelliği var
biri küfeki kaplı sütunlar diğeride çatısı , çatıda malzeme görüntü olarak en azından bunun gibi olmaz ise benim için hayal kırıklığı  :by2:

Aynen ben bu çatıyı sevdim ama bundan daha koyu olursa  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Aralık 2014, 16:18:57
beyler tam altı ayda süper iş çıkmış dağılalım  :outtahere:
son aşamalar artık  :claps:

Çevrimdışı GPekcan

Çevrimdışı ahmetx

Aynen ben bu çatıyı sevdim ama bundan daha koyu olursa  :iblush:
@Çağrı çatı en iyi ihtimalle,daha kötü olma ihtimali de var commerzbank çatısı olacak.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı çatı en iyi ihtimalle,daha kötü olma ihtimali de var commerzbank çatısı olacak.

İçeriden kötü durmuyor abi ama dışarıdan estetik olarak nasıl duracak acaba? Bence stad beryaz kolonlardan dolayı çatı beyaza yakın olması yine de görüntüyü bozmaz ama iyice bembeyaz olursa..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:director: :director: :director:
numaralı testere kirişlerde beton başladı :You_Rock_Emoticon:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

İçeriden kötü durmuyor abi ama dışarıdan estetik olarak nasıl duracak acaba? Bence stad beryaz kolonlardan dolayı çatı beyaza yakın olması yine de görüntüyü bozmaz ama iyice bembeyaz olursa..
dışardan bildiğin beyaz olacak şeffaf değil maalesef.