2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, yaço58, ulumemo, hasankale, kahyaoglueren, maıden, Serdar3444, Gökhan Güvenç, blackeagle35, annoca, matias_27, COB, Umutcan Kaya, golazokartal, Monza, Sinan66, Kapkarakartal, murat baltacı, Zafer55, underworld, sefaköykartali, fatihsahin, aoguzd, bull74 ve 354 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 674296 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

kimi alırsan al amaçsız koşacak zaten ne amaç verecek yönetim var nede plan yapacak hoca
Taktiksel yetersizliği oyuncuları koşturarak minimize etmeye çalışan bir hoca, ipi hocanın boynuna geçirmiş bir yönetim... Herkes koltuğunun peşinde. Olumsuzluk olunca sergen bu defa ne diyecek çok merak ediyorum. Başkanın savunması belli tüm sorumluluk hocadaydı diyerek sıyrılmaya çalışacak. Sergen de başkanı lime lime yer.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Taktiksel yetersizliği oyuncuları koşturarak minimize etmeye çalışan bir hoca, ipi hocanın boynuna geçirmiş bir yönetim... Herkes koltuğunun peşinde. Olumsuzluk olunca sergen bu defa ne diyecek çok merak ediyorum. Başkanın savunması belli tüm sorumluluk hocadaydı diyerek sıyrılmaya çalışacak. Sergen de başkanı lime lime yer.
nasıl yiyecek bilmiyormu başına geleceği üstelik bir beşiktaş başkanına bulaşırsa bir daha bu kapılar ona açılmaz 3 5 yılda bir gelip nevalesini alıyor futbolcuyken beşiktaştan bu kadar kazanmadı

Çevrimdışı levitate

yugioh, agbadou, murillo yazın dünya kupasında oynayacak herhalde bir "taksitle 20'ye aldık peşin 25'e satarız ehehehe" kafası var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Murillo, agbadou bildirimi yaptık, kalecinin bildirimi yapıldı mı?

Edit : Benim sormamı beklemişler.

https://bjk.com.tr/tr/mobil/haber?news_id=93578
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

murillo 62 numara giyecekmiş tuncelili misin olm ne alaka ya git 2 falan giy
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

murillo 62 numara giyecekmiş tuncelili misin olm ne alaka ya git 2 falan giy
agbadou 12 giyecek :D

Çevrimdışı levitate

agbadou 12 giyecek :D

o korkutuyor zaten hakkımızda hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:40:33
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Şimdi kaç oyuncu aldık sol bek sol açık yok sol taraf karidor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:43:07
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Eski kadro temizlendi herhalde en azından bu iyi birşey

Çevrimiçi murat baltacı

Geçen sene yapacağımız iş buydu fazla oyuncu alıp fosilleşmiş takımı temizlemek gerekiyordu iki genç alarak hem katkı alamadık hem sportif başarıdan uzak kaldık hemde bu seneye kadro yapamadık şimdi maliyet olarak eleştiririm ama takımın çehresi değişebilir lig biter bitmez racisha,Salih,Ersin, Gökhan,Taylan falan verim alamadığın kim varsa vedalaşıp yerlerine hızlı hamleler yapmamız gerek.

Agbadou maliyeti olmasa marcelo gibi uygun biri kazandırılmış olsa Koreli elemanda yedi sekiz milyona olitan iki üç milyona alınmış olsa gayet yerinde işler olacaktı. Kaleciyi çok test edeceğimizi sanmıyorum önünde iyi stoperlerle oynayacak inşallah tutarda yazın kaleci bakmayız. Trabzon gibi üçe beşe schout transferleri yapmamız lazım.
[ Son Düzenleme: Bugün, 04:19:30 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene yapacağımız iş buydu fazla oyuncu alıp fosilleşmiş takımı temizlemek gerekiyordu iki genç alarak hem katkı alamadık hem sportif başarıdan uzak kaldık hemde bu seneye kadro yapamadık şimdi maliyet olarak eleştiririm ama takımın çehresi değişebilir lig biter bitmez racisha,Salih,Ersin, Gökhan,Taylan falan verim alamadığın kim varsa vedalaşıp yerlerine hızlı hamleler yapmamız gerek.

Agbadou maliyeti olmasa marcelo gibi uygun biri kazandırılmış olsa Koreli elemanda yedi sekiz milyona olitan iki üç milyona alınmış olsa gayet yerinde işler olacaktı. Kaleciyi çok test edeceğimizi sanmıyorum önünde iyi stoperlerle oynayacak inşallah tutarda yazın kaleci bakmayız. Trabzon gibi üçe beşe schout transferleri yapmamız lazım.
hiç biri tutmaz belki elde bilal olmasa oh tutardı seneye sol kanat forvet yapıp santrafora daha uygun birini alırdık ama oh ile bilal aynı anda sahada olduğu zaman ikisi de birbirinin koridorunda oynadığı için çok üst üste binecekler kısaca çok büyük para harcayıp hiç net oyuncu alamadık

Çevrimiçi Samet Ç

Eski kadro temizlendi herhalde en azından bu iyi birşey
yok daha temizlenmedi ayrıca bu gelenler de temizlenecek daha bir şey değişmedi sadece cebimizden bol para çıktı

Çevrimiçi gokhans

Bu yapay zekamı? Gerçekten böyle açıklaması var mı? Ronaldhinio yorumu şaka mı? https://youtube.com/shorts/bpGrS61FVHM?si=YBGIMx9fvsrCBuYx
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Olumlu nokta bulmak istersek maaş bütçesinde rahatlama oldu, eğer sosyal medyadaki maaşlar doğru ise.

Rafa+Abraham+Paulista sadece 15.5 milyon euro maaş bütçesi açtı. Jurasek, Svenson, Mert katarsak herhalde 18-18.5 civarı bir maas bütçesi açıldı.

Gelenlere de sosyal medyada yazdığı kadarıyla 9 milyon euro diyorlar.

Etiketler: