2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

kartalizma190399, gokhans, Kapkarakartal, Samet Ç, Gökhan Güvenç, Monza, maıden, sefaköykartali, murat baltacı, hasankale, annoca, cornelius, yaço58, tolga1903, Fatih_, NioHH, balkan-kartal, Savaş, ulumemo, zafkan, blackeagle35, safak_01, mtorunlu, matias_27, fatihsahin, Mehmet57, golazokartal, Sinan66, Serdar3444, kartalbasket, mellfred ve 337 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 672455 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kahyaoglueren

🚨 Devis Vasquez, Beşiktaş’ta 🧤

Bu akşam 19:00 da Türkiye’de olması bekleniyor

@ortacizgicom
Opsiyonu zorunlu değilmiş.

Çevrimdışı levitate

sol bek alın alooo
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

🚨 Devis Vasquez, Beşiktaş’ta 🧤

Bu akşam 19:00 da Türkiye’de olması bekleniyor

@ortacizgicom
Bu kimdir necidir? 27 yaşında adam tüm kariyeri boyunca 89 maça çıkmış. bu sene 0 maça çıkmış. Hayır fabride bu tarz bir oyuncuydu ama getiren ve kefil olan sambade gibi dünyanın en iyi kaleci antrenörlerinden biriydi, bunu kim getirdi, kim önerdi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

Bu kimdir necidir? 27 yaşında adam tüm kariyeri boyunca 89 maça çıkmış. bu sene 0 maça çıkmış. Hayır fabride bu tarz bir oyuncuydu ama getiren ve kefil olan sambade gibi dünyanın en iyi kaleci antrenörlerinden biriydi, bunu kim getirdi, kim önerdi?
maaşı 200 binmiş denemeye değer ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cordoba önerdi diyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Burada kalsa çocuk iyice mundar olacak. Oynama garantili bir yere kiralamak çok mantıklı olur. Tabikide avrupa takımlarına.

Avrupada tranafer penceresi açık ülke kalmamıştır.

Çevrimiçi Samet Demir

Avrupada tranafer penceresi açık ülke kalmamıştır.
Oda doğru. Taylan son maçlarda her ne kadar hatalı işler yapmış olsada ondan umudum var. Yeterki süre alsın ve maçlara  kafası rahat çıksın. Gelişim göstereceğini düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oda doğru. Taylan son maçlarda her ne kadar hatalı işler yapmış olsada ondan umudum var. Yeterki süre alsın ve maçlara  kafası rahat çıksın. Gelişim göstereceğini düşünüyorum.

Son dakikaya kadar süper ligde bir takıma vermek lazım.
Oyuncuyu rahatsız etmemek için İstanbul takimlarina

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yalnız sol bek, sol açık ve kesici orta saha diye yola çıkıp yine hiçbirini alamadık

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:29:39
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
kolombiya kartelerine benziyor 😓 ersinin roma versiyonu deniyor
Kolombiyadan kötü kaleci çıkmaz ama bakalım peşin ön yargılı olmayalım kimse ersinden kötü olamaz

Çevrimdışı levitate

Yalnız sol bek, sol açık ve kesici orta saha diye yola çıkıp yine hiçbirini alamadık
2 yıldır sol kanat diye başlayıp sol kanat dışı her mevkiye adam aldık :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kulüpte başkan olmadan önce sol kanat almayacağız diye gizli anlaşma yapıyorlar sanırım. İmzayı atmayan başkan olamıyor. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 18:41:58
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Murillo transferini fırsat transferi olarak doğru buldum.

Eksik bölgelere takviyeler yapılamadi. Kaleci'yi hiç tanımıyorum ama sanki sezon sonuna kadar Ersin ile orayi idare etmesi için alındı.

Çevrimiçi Samet Demir

Murillo transferini fırsat transferi olarak doğru buldum.

Eksik bölgelere takviyeler yapılamadi. Kaleci'yi hiç tanımıyorum ama sanki sezon sonuna kadar Ersin ile orayi idare etmesi için alındı.
Bu kadar adam alınması kafi bence. Şampiyon olamayacağız nihayetinde. Seneye yabancı sınırı 10+4 gibi birşey olacak deniyor. 6 ay sonra takımın başında hoca kim olcak, başkan ne olacak oda belli değil. En azından yeni hoca ve yönetim olursa ona nanevra alanı kalmış olur. Yaza kadar da şu cengizin bonservisini de almayız inşallah

Çevrimiçi Özgür Gültekin

U23 kontenjanını doldurdu mu acaba bizim acar scoutlar

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:36:17
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Bu kadar adam alınması kafi bence. Şampiyon olamayacağız nihayetinde. Seneye yabancı sınırı 10+4 gibi birşey olacak deniyor. 6 ay sonra takımın başında hoca kim olcak, başkan ne olacak oda belli değil. En azından yeni hoca ve yönetim olursa ona nanevra alanı kalmış olur. Yaza kadar da şu cengizin bonservisini de almayız inşallah
cengizin bonservisini daha almadıysak tabi

Çevrimiçi Monza

Gene Ersin ile devam edeceğimizi düşünüyordum ama yetişirse bir kaleci transfer ettik galiba. Bu kadar zor olmamalı bir mevkiye bir futbolcu almak, mesela bir kaleci almak. Hele de bu şekilde çuvalla para harcarken.

Sol açık için diyecek bir şey yok. Orası artık bizde tabu  :) . Her yere adam alınsa bile, oraya yok. Nkodou giderken çok kötü beddua mı etti, naptı...

Etiketler: