2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Savaş, safak_01, yaço58, blackeagle35, Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, Mehmet57, Samet Ç, golazokartal, annoca, sefaköykartali, mtorunlu, matias_27, maıden, Umutcan Kaya, COB, Koa_lAA, hasankale, tolga1903, murat baltacı, Kapkarakartal, Sinan66, Serdar3444, kartalbasket, NioHH, mellfred, Zafer55 ve 257 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 671479 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

agbadou kariyerine 22 yaşında başlamış, tüm kariyerinde milli takım dahil 199 maçı var ve haziran'da 29 olacak

...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

agbadou kariyerine 22 yaşında başlamış, tüm kariyerinde milli takım dahil 199 maçı var ve haziran'da 29 olacak

...
transfer bu gece bitmiyormu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

24 saat kaldı ağabey
Bakalim kaç milyon daha çakacaklar

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

efendi ve şeker bir kardeşe benziyor inşallah tutar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

efendi ve şeker bir kardeşe benziyor inşallah tutar
Acaip bir şekilde umudum var benim bu çocuktan. Sadece hissiyat nedeniyle söylüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Acaip bir şekilde umudum var benim bu çocuktan. Sadece hissiyat nedeniyle söylüyorum.

tutsun abi satarız güzelce :D agbadou kadar negatif değilim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

murillo bitmiş

sol bek diye yola çıkıp sağ bek aldık neyse gökhandan iyidir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Murillo'nun bize katacağı tek şey geriden oyun kurma en azından bu da bir şey kadro dışı kalmasa 5 milyonluk topçu kadro dışı kaldığı için 3 milyondan fazla verilmez

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 08:04:46
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
murillo bitmiş

sol bek diye yola çıkıp sağ bek aldık neyse gökhandan iyidir
sol açık diye yola çıkıp ka yon dolusu sağ açık aldık ya sola alerjileri var belli

Çevrimiçi Samet Ç

Benim Alex Freeman 3.5 milyona villareal yaptı bizde 6 milyona kadro dşı kalmış 30 yaşına giden murillo aldık işin kötü tarafı her şey yolunda giderse biz 4 sene sonra ancak yarışmaya başlarız murillo ve agbadou o zamanlarda ıskartaya çıkacak mesela

Çevrimiçi Koa_lAA

Leedsin 3.kalecisini almazlar inşallah
Göztepe nin yedek orta sahasını alan adamlar onu da yapar...

Çevrimdışı Akil Emre

Göztepe nin yedek orta sahasını alan adamlar onu da yapar...
Umutsuz transfer edilen isimler genelde bizde iş yapıyor, dün olaitanı beğendim, yeni transferler genç ve takımda maaş dengesi oluştu. Belki yazın yapılacak a class 3 transfer takımın çehresini tamamen değiştirecek. Ben ısrarla kaleci bekliyorum, seney rashica,jota,bilal,salih,necip,ersin,taylan, felix,ndidi ile yollar ayrılıp muçi,senih,amirden para kazanılırsa net hamleler yapılarak hedefe gidebilirirz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dillerine doladiklari U23 kontenjanından bizde kim var?

Çevrimiçi kartalizma190399

Umutsuz transfer edilen isimler genelde bizde iş yapıyor, dün olaitanı beğendim, yeni transferler genç ve takımda maaş dengesi oluştu. Belki yazın yapılacak a class 3 transfer takımın çehresini tamamen değiştirecek. Ben ısrarla kaleci bekliyorum, seney rashica,jota,bilal,salih,necip,ersin,taylan, felix,ndidi ile yollar ayrılıp muçi,senih,amirden para kazanılırsa net hamleler yapılarak hedefe gidebilirirz.

Abi yapma gozunu seveyim ne cehresi degisecek. Bir GS ve FBnin kadrosuna bak, 3 top class oyuncu gelse ne degisecek. Agbadou ve Murillo'yu da dahil ederek soyluyorum, 50-60 milyon euro para harcadik. Aldigimiz oyunculardan kaci rakiplerimizde ilk 11 oynar? Hic biri. Belki Agbadu kulube'ye gecer o kadar, digerleri 18'e bile giremez.

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar 7.5 milyona noah nartey çekiyor sende hemen hemen aynı paraya olaitan sonra gelip bize sabır edin diyorlar planlama diyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/i/status/2018716106350076240

Gedson'un kafası olanı ilk maçı golle başladı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/i/status/2018716106350076240

Gedson'un kafası olanı ilk maçı golle başladı

Seneye bonservisi 30 olunca peşinden koşmaya başlarız. Ancak o zaman bizim radarimiza girer

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Murillo yu aldıysak ki öyle gözüküyor, acilen Taylani kiralamamiz lazım. Sergen yedek olarak Sazdagi ile devam edecektir.

Çevrimiçi Samet Demir

Murillo yu aldıysak ki öyle gözüküyor, acilen Taylani kiralamamiz lazım. Sergen yedek olarak Sazdagi ile devam edecektir.
Burada kalsa çocuk iyice mundar olacak. Oynama garantili bir yere kiralamak çok mantıklı olur. Tabikide avrupa takımlarına.

Çevrimiçi Savaş

Ben bana kalsa 2si ile de devam etmem. 6 milyon euro verildi bir de. Piyasası varken satmak lazım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi yaço58

🚨 Devis Vasquez, Beşiktaş’ta 🧤

Bu akşam 19:00 da Türkiye’de olması bekleniyor

@ortacizgicom

Etiketler: