2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

blackeagle35, Samet Demir, Kapkarakartal, levitate, kahyaoglueren, NioHH, yaço58, matias_27, sefaköykartali, hasankale, tolga1903, annoca, mellfred, kartalbasket, bull74, Zafer55, golazokartal ve 135 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 670212 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sinan66

Rafa Silva'nın menajeri Joao Araujo, Beşiktaş ile aralarında tüm yaşananları Maiafutebol'a anlattı:

⚫'Bu insanlarla uyuşamıyorum. Uyuşamayan taraf ben olduğuma göre, yanlış olan benim.'

"Rafa, Arabistan'dan daha iyi teklifler almasına rağmen oraya gitmedi. Onu, Avrupa kupalarında boy göstermek, şampiyonluklar için mücadele etmek ve tutkulu taraftarlara sahip olmak cezbetmişti.

Ancak 2024'ün Aralık ayında başkan ayrıldı. Yerine gelen başkan da seçimleri kaybetti ve o da ayrıldı. Teknik direktörler de aynı şekilde. Altı ay içinde onu bu kulübe çeken tüm referans isimler birer birer gitti.

Sonrasında kulüp içinde yaşanan bazı olaylar Rafa'yı yıprattı. Ekim ayında bana şunu söyledi: 'Bu insanlarla uyuşamıyorum. Uyuşamayan taraf ben olduğuma göre, yanlış olan benim. Buradan gitmem gerekiyor. Lütfen bunu çöz'.

O an, ayrılma kararını kesin olarak verdiği andı.

⚫ 'Bu işleri yürütme şeklinizle beni neredeyse kariyerimi bitirmeye zorluyorsunuz.'

Rafa, yeni sezona pek çok şeyden memnuniyetsiz başladı. Mevcut teknik direktörün açıklamaları ve bir sürü başka şey... Kulüp içindeki kişiler arasında ciddi bir iletişim kopukluğu vardı. Bana, artık yaşananları kaldıramadığını ve ayrılmak istediğini söyledi.

Başkan, ondan yıl sonuna kadar oynamasını istedi. Ama sonrasında yaşanan bazı olaylar, teknik direktörün açıklamaları, başka şeyler... Bunlar Rafa'yı rahatsız etti.

Rafa'nın futbola dönebilmesi için 15 M€ ödemesini şart koşan bir belgeyi imzalamasını istediler. Ben de böyle bir durumu garanti edemeyeceğimi söyledim.

Rafa, 'Bu işleri yürütme şeklinizle beni neredeyse kariyerimi bitirmeye zorluyorsunuz' demişti. Bu sözler, Beşiktaş'ın kendisini serbest bırakmak için talep ettiği 15 M€ nedeniyle söylenmişti.

⚫ "Rafa, çalıştığı tüm teknik direktörlerle çok iyi ilişkiler kurdu. Sonuncusu hariç, bunu herkese sorabilirsiniz."

Sonrasında kulübün basın toplantısındaki açıklamalarıyla şaşkına döndük. Çünkü aramızdaki görüşme her zaman profesyonelce ve dostaneydi. Hiçbir zaman tehdit söz konusu olmadı. Taraftara karşı zayıf gözükmemek için böyle davrandıklarına inanıyorum. Ancak bunun en doğru yol olup olmadığı tartışılır. Bizi fazlasıyla yıprattılar ve Rafa'nın, aldığı ayrılık kararının ne kadar doğru olduğuna daha da ikna olmasını sağladılar.

Rafa rekabetçi biri olmasaydı, Beşiktaş'ta kendisini rahatsız eden bu konuları umursamazdı. Düşüncesi hiçbir zaman 'Buradan çıkayım, Benfica'ya gideyim' olmadı. O dönemde böyle bir ihtimal yoktu, tek bir görüşme bile olmadı. Rafa, Beşiktaş'ta mutlu değildi ve ayrılmak istiyordu.

Rafa, çalıştığı tüm teknik direktörlerle çok iyi ilişkiler kurdu. Sonuncusu hariç, bunu herkese sorabilirsiniz."

yani basari gelseydi, mutlu olurdu
yani bas sorumlu yapi

Çevrimiçi murat baltacı

Hayır madem paramız var niye ligden oyuncu almayız triplerine girdiniz musambayi alıp gelseydiniz hiç sol kanat oyuncumuz yokken. Olitan almayı eleştirmem fiyatını eleştiririm birşey vaad etmiş ama biryere gelmemiş daha iki üç milyona bitmesi lazım demiregeyi sattığın paraya olitan çekilmez. Abraham sattığın paraya oh çekilmez stopere zaten gerek yoktu hadi üç beş milyona yatırımlık stoper alırsın anlarım ama onbeşe falan alırsan büyük sıkıntı kaleci sağ sol bek daha acildi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Koa_lAA

Bende çok net bir düşünce artık yerleşik hal aldı... Bu kulübün taşınmazlarını değerlendirip sonrasında satılacağı bende net artık... Taşınmazlara yetki alabilmek için kulübün devamlı borçlu bırakılması ve hep başarıya aç olup bu vaatle konsolide edilmesi durumu mevcut...
Hayırlısı..

Çevrimiçi mellfred

şu takıma kayyum atansa yapacağı  son şey bir stopere 20 milyon vermek olurdu

Çevrimiçi levitate

agbadou sabah geliyomuş girdi 20 djalo neyine yetmiyosa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Neyse 20 milyon euroya stoper geldiğine göre tüm sorunlarımız çözüldü. Ne yaptılar ettiler şu parayı şu adama verdiler ya helal olsun ne diyim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kahyaoglueren

agbadou sabah geliyomuş girdi 20 djalo neyine yetmiyosa
Bonservis zaten anormal, maaşlar da açıklanmıyor transferlerin.

Çevrimiçi levitate

öyle böyle bir kazık değil istediği kadar iyi olsun

ilerde adalı gidince dava falan açmazlarsa bir şey bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bonservis zaten anormal, maaşlar da açıklanmıyor transferlerin.

3.5 diyorlardı bir ara kesin öyle bir şeydir, kontrata 3.5 diyorlardı 4.5 olmuştu en son

şu bu derken 35'e yakın maliyet var, fb skriniar'ı bunun az üstüne 3 yıllığına mal etti, gs davinsonu bundan daha aza mal etti :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

18+2 vermişiz...
uğurcan transferi ile yarışacak bir enayilik. Öyle böyle değil çok büyük qeriz silkeleme operasyonu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 20:30:51
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Şaka gibi gerçekten.

Kaleci ve sol bek eksik, en dolu olduğumuz bölgeye 20 milyon euro verdik. Inanılır gibi değil...

Çevrimiçi yaço58

Şaka gibi gerçekten.

Kaleci ve sol bek eksik, en dolu olduğumuz bölgeye 20 milyon euro verdik. Inanılır gibi değil...
20 m nedir ya birde 60 gün sonunda şaka gibi ne desek boş maalesef

Çevrimiçi Mehmet57

Super. Tavares’i de alip, arka dortluyu murillo-djalo-agbadou-tavares yapalim.

99 fizik, 0 iq

Çevrimiçi levitate

uğurcan transferi ile yarışacak bir enayilik. Öyle böyle değil çok büyük qeriz silkeleme operasyonu..
uğurcan yerli kaleci istersen 40'ına kadar kullanırsın, bu arkadaş 3 yıla herhangi bir adam olacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Super. Tavares’i de alip, arka dortluyu murillo-djalo-agbadou-tavares yapalim.

99 fizik, 0 iq

Onlara ndidi ekle bilal toure ekle cengiz ekle olaitan ekle. 11 kişilik takımın iq ortalaması 50 falan oluyor. Hocamız bunu istiyor taraftar bu hocayı getirtti hoca da bunu istedi şikayet etmeden oturup bu görsel şöleni izlemek lazım

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 20:58:36
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Kosova medyasına göre Rashica'yı Trabzonspor istiyormuş.

Takas durumu olabilirmiş.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Yazın 70 milyon, sezon ortasında 40 milyon harcıyorsun, halen kalecin Ersin, sol bekin Rıdvan, sağ bekin Gökhan Sazdağı...

Dünya üzerinde bu kadar kötü yönetilen başka bir kulüp yoktur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:13:08
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Yazın 70 milyon, sezon ortasında 40 milyon harcıyorsun, halen kalecin Ersin, sol bekin Rıdvan, sağ bekin Gökhan Sazdağı...

Dünya üzerinde bu kadar kötü yönetilen başka bir kulüp yoktur.
sol açığında yok

Çevrimiçi Savaş

sol açığında yok
sinirim bozuldu yemin ederim. Bence takımda Orkun hariç oyuncu yok

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:20:00
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
sinirim bozuldu yemin ederim. Bence takımda Orkun hariç oyuncu yok

bence orkunda yok o parayı verdimi ne oyuncu alınırdı

Çevrimiçi Samet Demir

Kim gelirse gelsin takımın başında hoca olması lazım öncelikle. 6 ay sonra gidecek rachicayı, cengizi kazanmaya çalışan adamdan hoca falan olmaz. Olaitan'ın kondisyonu hepsinden iyi 10 numara da mevkisi olmayan adamı oynatıyor. Ndidi'ye ilk topları bırakması da ayrı saçmalık. Burada sabaha kadar oyuncu konuşsak nafile bu herifden bize hoca falan olmaz. Rafayı yediği gibi cerny'de yiyecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Egos

bence orkunda yok o parayı verdimi ne oyuncu alınırdı

orkun'a 30 vermeseydik, stopere 50 verecektik.

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleci yok, bek yok, sol kanat yok, forvet yol biz djalonun önüne 20 milyon bağladık. Helal olsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

sol bek almayacaklar rıdvan yasin şekli götürecekler tarzı bir iddia gördüm :D mecburiyetten emirhanı sola atmazsak bir halt bilmiyorum
bipbipbupbup

Etiketler: