2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat baltacı, sefaköykartali, Serdar3444, Umutcan Kaya, mayguntr, murat, Sinan23, sozkul, Mehmet57, tolga1903, Zafer55, Savaş, kartalizma190399, Samet Ç, annoca, blackeagle35, Özgür Gültekin, kahyaoglueren, Fikret, Kartal Ç, bull74, matias_27, Akil Emre, ulumemo, Monza, maıden, Rasim, hasankale, Tass, NioHH, kartalbasket, yaço58, cornelius, golazokartal, mtorunlu, Yancos, safak_01, Koa_lAA, yorgo_d(geodem), zafkan ve 10604 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 667050 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Sinan23

Şu eyüp e atanan ekip bize de el atsa. 2 transfer yaptı adamlar şaha kalktılar. 2 net bilinen oyuncu. Bir sürü de adam gitti. Dünde bir sürü ufak çocuk almışlar. 1i tutsa yeter onlara.

Çevrimdışı mellfred

bu kulüp bir  şirket olsa bütün hisselerimi satar batmasını beklerdim
ve maalesef bu kulüp çok uzun süre resesyona girecek

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 02:12:39
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Olayitan için 6 milyon euronun dışında sonraki satıştan 20% vermişiz.

Bundan sonra feda bile işe yaramaz.

Çevrimiçi mayguntr

biz niye hiç bir oyuncuyu avrupaya düşmeden keşfedip alamıyoruz.denemelerden bahsetmiyorum.bahsettiğim bobo tarzı.o da sakatlık ve kilo gibi sebeplerle çok birşey olmadı ama gayet iyi bir oyuncuydu.

o donem kalmadi artik, brezilya ucuncu ligdeki bile oyuncunun tum maclarinin artik tum goruntuleri var, gelismi scout programlari, otomatik tarama yazilimlari, veri bilimi, son senelerde artik yapay zekayi da kullanarak, birazcik kafasini gosteren bir oyuncu icin avrupanin kalbur ustu her takimi haberdar oluyor.

anca degerine gore cok fazla para verip getirebiliyorsun, onu yaptiginda da getirdigin adamin ustune koymasi gerekiyor, bizde oyle bir ortam cok nadir oldu, geldiginden daha iyi giden cok oyuncu hatirlamiyorum son 10 senemizde (fikret orman donemini cikarirsak sifira yakin olabilir)

Çevrimiçi sefaköykartali

orkun bence yazın gidecek sergen maaşlara çok takıkmış

bir de dünya kupası falan derken epl vs. bir şeyler fırlar
Orkun avrupada Beşiktaş forması giymeden gitmemeli bence, onu da gönderirsek kadro hepten karışacak. Devre arasında iyi bi stoper, iyi bi santrafor çözüp diğer mevkileri yaza halletmeliydik bence. Onun yerine yaza yine 20 tane transfer yapmaları gerekecek ve bir sürü de para harcadık. Umarım alınanlar tutar da yaza ilk 11den 4-5 oyuncumuz belli olur(şu an yalnızca Cerny ve Orkun var bana göre) artık bi oyunun üstüne eklemeler yapalım.

Etiketler: