2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Yancos, yorgo_d(geodem), golazokartal, maıden, Savaş, Liquidator, annoca, murat, balkan-kartal, sefaköykartali, kahyaoglueren, zafkan, Özgür Gültekin, Mehmet57, tolga1903, yaço58, blackeagle35, Akil Emre, matias_27, hasankale, mtorunlu, COB, Sinan66, murat baltacı, 38life, Monza, Gökhan Güvenç, Serdar3444, bull74, kartalbasket, underworld, Koa_lAA, Umutcan Kaya ve 13833 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 654650 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

yabancı kuralı değişiyormuş seneye 10+4 olacakmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Ya bir tane dişe dokunur içe sinen futbolcu alamadan 70 milyon euro mu harcadınız? O forvet diye alınan adamın kore 1 ve 2.liglerinde bile doğru düzgün golü yok. Olaitan dediğin adam göztepe'nin yedeği ulan oyun zekası yok diye oynatmiyo heriflerin hocası. Neyse allah ıslah etsin bu kulübü tmsf'ye mi devredilir nolacaksa olsun abi artık kimsenin tahammülü kalmadı bu kulübün yaptığı işlere

Çevrimiçi Samet Ç

En geç Mayis'ta yüksek ihtimal Mayıs gelmeden seçim olur, Hüseyin Yücel gelir Fikret Orman destekli.

Geçmiş olsun ikinci devreden fazla bir beklenti içinde olmayın.
bahçeşehir basketi geri devralacak o başkanlık düşünmüyor

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada ilk kötü sonuçta sergen ile serdal semtte idam falan edilir kimse memnun değil :D yapmaları gereken kiralık ve opsiyonlu 2-3 adam çözüp kendini yaza atmaktı
bu saatten sonra idam etseler ne olur geri dönüşü kalmadı bu kulübün 10 sene falan üçüncülük için yarışırız artık geçmiş olsun hakediyor bu camia bunu hiçbir şey yapmasalardı kulüp için daha hayırlıydı

Çevrimiçi Savaş

Genç adama para vermeyelim diyip dahl almadılar aynı paraya olaitan aldılar.

Bunlar yemin etmiş son kazığı çakmaya. Şüphesiz satış isteniyor. Tamam anladık satın (Küfür Yasak)₆ ama aklımızla sinirlerimizle oynamayın artık yeter.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

perri'yi mi diyorlar

aniden kesik yemesi bu yüzden demek :D
perri bu taraftarın görüp görebileceği en iyi kaleci o yüzden almazlar

Çevrimiçi Samet Ç

Yu gi oh'a 7'den fazla verdilerse kulübü kapatalım

Çevrimiçi yaço58

Yu gi oh'a 7'den fazla verdilerse kulübü kapatalım
15 oh, 17 agbadu, 7 olaitan, 10 tavares  TOPLAM 52 M euro ve içimize sinen kadro kurulmuyor şaka gibiyiz

Çevrimiçi Samet Ç

15 oh, 17 agbadu, 7 olaitan, 10 tavares  TOPLAM 52 M euro ve içimize sinen kadro kurulmuyor şaka gibiyiz
atletizm sevdasına nerede yeteneksiz mentali bozuk adam varsa doldurdu takıma mobil forvet istiyorsan rafayı niye yedin mesela 6 ay oynasaydı daha kötü olmazdı ya da onu da gönderip yu gi oh almasaydın bilal ile devam etseydin en azından para çöpe gitmezdi şimdi 15'e aldığın adamı 1 sene içinde 10-12'ye yollamaya çalışacaksın

Çevrimiçi Samet Ç

150 milyon euroya göztepe gibi takım kurduk nasıl becerdiniz bir anlatsanıza

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham şutu gole çevirme oranı %20

Yu gi oh şutu gole çevirme oranı %12.3

Bu taraftar Abraham geldiğinde star golcü sanıyordu bitiriciliğini görünce şikayet edip 21'e iyi sattık diye sevinen taraftar ki Abraham'ı da ucuza bıraktık orası ayrı bir mesele

Çevrimiçi annoca

Leblebici lazım bize

Çevrimdışı mellfred

beşiktaş’ın anlaşmaya yakın olduğu yazılan oyunculara bakılırsa 2 seneye kayyumdayız
emeği geçenlerin ………..

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/i/status/2018566336289325085

Analize bak bitiriciliği iyi bağlantı oyunu iyi şut kalitesi iyi 50-60 milyonluk oyuncu olmamasının sebebi bitiriciliğindeki ufak isrikrarsızlıkmış böyle böyle kulübü anadolu kulübü yapmayı becerdiler en sonunda birde adamı Stuttgart istedi diye gelip bizde iyi oynayacak diye referans vermiş stuttgartın ihtiyacı olan profil senin ihtiyacın olmayan profil bu kadar basit allah akıl fikir versin zamanında umut günere falan kızıyordum ama bunlar onu da aratır hale getirdi insanı :D

Çevrimdışı mellfred

göztepeli eleman 10 numaraymış ben videolarını görünce 6 oynuyor sanmıştım
1. bölgeden 3. bölgeye topla kat ettiği dışında görüntüsü yok
bu elemanda mensahın ayak kalitesi de yok
 paldır küldür top koşturuyor
0 top tekniği 0 oyun zekası 0 kilit pas
sen bundan kapalı anadolu takımlarına karşı ne bekliyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

göztepeli eleman 10 numaraymış ben videolarını görünce 6 oynuyor sanmıştım
1. bölgeden 3. bölgeye topla kat ettiği dışında görüntüsü yok
bu elemanda mensahın ayak kalitesi de yok
 paldır küldür top koşturuyor
0 top tekniği 0 oyun zekası 0 kilit pas
sen bundan kapalı anadolu takımlarına karşı ne bekliyorsun
mensahda boş topçuydu bu da boş topçu yapacak bir şey yok yapılan transferler arasında tek iyi transfer yasin onu da oynatmayacak zaten umarım bir 3-4 sene daha kalırlar kulübün başında da kulüp kapanır bizde rahatlarız

Çevrimiçi Samet Ç

Millet olaitan yu gi oh falan övüyor olaitan uzun taç atıyormuş o şekil övüldüğünü bile gördüm x'de hadi kulübü anadolu kulübü yaptınızda taraftarı bu kafaya sokmayı nasıl becerdiniz vallahi bravo

Çevrimiçi gokhans

ne olaitan'ı arkadaşlar dalgamı geçiyorsunuz? paraya ihtiyacı olmayan proje takımı göztepe'ye kendinizi nasıl söğüşlettiniz bi anlatsanıza harbi? yazın 500bin'e aldıkları adamı 17 maç sonunda 17 milyona nasıl çaktılar bize bu bir başarı hikayesidir, helal olsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Savaş

Şu transfer döneminden sonra kesinlikle şüphem kalmadı. Satılmak isteniyor bu kulüp bile bile batırılarak. Fakat bu kadar kör göze parmak sokar gibi stopere 20 milyon vererek yapacaklarını düşünemedik. Dalga geçiyorlar resmen. Olaitan falan, hele hele 8 milyon falan öh yani.

Çevrimiçi gokhans

Şu transfer döneminden sonra kesinlikle şüphem kalmadı. Satılmak isteniyor bu kulüp bile bile batırılarak. Fakat bu kadar kör göze parmak sokar gibi stopere 20 milyon vererek yapacaklarını düşünemedik. Dalga geçiyorlar resmen. Olaitan falan, hele hele 8 milyon falan öh yani.
valla sabah yazılanları gördüm sonra sosyal medyaya baktım, gibi dizisinde yılmaz'ın puh senin ben.... diye başlayan bir sahnesi varya aynısını, aynı tepkiyi kahvaltı yaparken verdim. Bunlar yemin etmiş kulübü bitirmek için. Olaitan'a 7-8 vermek ne demek ya!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: