2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, levitate, Monza, Samet Ç, Samet Demir, blackeagle35, mtorunlu, murat baltacı, Akil Emre, yaço58, tolga1903, murat, golazokartal, Mehmet57, maıden, hasankale, Gökhan Güvenç, Serdar3444, sefaköykartali, COB, 38life, NioHH, bull74, balkan-kartal, kartalbasket, annoca, underworld, Koa_lAA, Umutcan Kaya, Yakup, Yancos, zafkan, pinehitman, mayguntr ve 10332 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 640393 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

ben dah önce adını bike dumamıştım biz ilgilenene kadar 17 milyon edecek stoperi de duyardık heralde bir şekilde.hatırlayan varsa ben unutmuşsam biri bana söylesin daha önce bir santrafora 17 milyon euro vermişlşğimiz varmı? stopere demiyorum o zaten yoktur.bu gerizekalılığı da ancak bu yönetim yapabilirdi.ben zamanında fikret ormana bedava pepeye senelik 4.5 milyon maaş verdi diye sitem etmiştim.bunlar neidüğü belirsiz bir oyuncuya 17  bons. yanlış bilmiyorsam 4 milon senelik vermişler.umalım da iyi çıksın. ama durum ayranı yok içmeye tahtercanla gider hacete.
Net maliyet 32 milyon, bonuslar vergi falan derken 40-45 milyon maliyetle stoper alıyoruz. Zaten gs, fbnin transferlerini gören yabancı takımlar bizim ülke takımlarına 15 milyon altında fiyat çekmezler artık. Allahtan sergen 200 küsür oyuncu izlemiş. Ne hikmetse 4 pozisyon içinde dönüp dolaşıp aynı adamlara teklif yapıyoruz. Nereden bakarsan bak gerek yönetim gerekse sergen ve ekibi tarafından yaptıkları işlerle söylemleri arasında tutarsızlık var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

ben dah önce adını bike dumamıştım biz ilgilenene kadar 17 milyon edecek stoperi de duyardık heralde bir şekilde.hatırlayan varsa ben unutmuşsam biri bana söylesin daha önce bir santrafora 17 milyon euro vermişlşğimiz varmı? stopere demiyorum o zaten yoktur.bu gerizekalılığı da ancak bu yönetim yapabilirdi.ben zamanında fikret ormana bedava pepeye senelik 4.5 milyon maaş verdi diye sitem etmiştim.bunlar neidüğü belirsiz bir oyuncuya 17  bons. yanlış bilmiyorsam 4 milon senelik vermişler.umalım da iyi çıksın. ama durum ayranı yok içmeye tahtercanla gider hacete.
iyi çıksa ne olacak 18 m stoperemi verilir kaldıki takımda en düşük dorunun olduğu bölge stoper kanatın yok forvetin yok bekin yok sen kalkmış 18 m stopere veriyorsun bunu gerizekalı bile yapmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

iyi çıksa ne olacak 18 m stoperemi verilir kaldıki takımda en düşük dorunun olduğu bölge stoper kanatın yok forvetin yok bekin yok sen kalkmış 18 m stopere veriyorsun bunu gerizekalı bile yapmaz
evet bunu yapan olsa olsa gerizekasızdır.

Çevrimiçi murat baltacı

Kalecin yok sol kanat yok beklerin sıkıntılı orta sahan sıkıntılı forvetin yok bu paraya stoper çekmek izahı pardonu olmayan bir durum şu mübarek günde İnşallah tez zamanda defolur giderler diyorum komple yazıklar olsun..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Kalecin yok sol kanat yok beklerin sıkıntılı orta sahan sıkıntılı forvetin yok bu paraya stoper çekmek izahı pardonu olmayan bir durum şu mübarek günde İnşallah tez zamanda defolur giderler diyorum komple yazıklar olsun..
eninde sonunda defolup gidiyorlarda her giden bir kambur bırakıyor ama bunlar bildiğin deve hörgücü bırakacaklar artık 10 12 telafuz edilmiyor

Çevrimdışı mellfred

adı şanı bilinmedik epl borsasının şişirdiği piyasa fiyatından 29 yaşında bir stopere 18 milyon vermek
üstelik böyle bir kadroda
kalede ersin santroforda mustafa oynayan takımda
allah belanızı versin ne diyim

Çevrimiçi Samet Demir

eninde sonunda defolup gidiyorlarda her giden bir kambur bırakıyor ama bunlar bildiğin deve hörgücü bırakacaklar artık 10 12 telafuz edilmiyor
Abi o hörgücü bırakmak için transfer yapabilmeleri lazım ki, çok şükür öyle bir yetenekleri yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Agbadou ile 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. Oyuncu yıllık 3 milyon Euro kazanacak.

Bonservis bedeli bonuslarla beraber yaklaşık 20 milyon Euro.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Yarı resmi haber geldi..

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş, Agbadou ile 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. Oyuncu yıllık 3 milyon Euro kazanacak.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Yarı resmi haber geldi..
tepki çekmemek için ufak ufak arttırıyorlar. İlk duyumlar 14, sonra 17, akşama doğru 18 oldu, şimdi 20. Bu gidişle yarın bonuslarla 25’e diye duyururlar heralde..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

(Yağız Sabuncuoğlu)

Yarı resmi haber geldi..

bu kardeşimiz ilk maçında herhangi bir topu rastgele diktiği an homurdanmalar başlayacak cidden çok ters iş yaptılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

bu kardeşimiz ilk maçında herhangi bir topu rastgele diktiği an homurdanmalar başlayacak cidden çok ters iş yaptılar
Götte don yok koştur koştur gözlük alıyoruz. Delisacmasi bi para, akıllı işi olmayan bi hareket.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Götte don yok koştur koştur gözlük alıyoruz. Delisacmasi bi para, akıllı işi olmayan bi hareket.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keşke üstüne 5-10 koyup forvet ya da sol kanat alsalardı şevkle izleseydik elden çıkartması da kolay olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

G Koreliyi almışız galiba.

Etiketler: