2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, kartalizma190399, 38life, NioHH, Samet Ç, Özgür Gültekin, hasankale, gokhans, maıden, Akil Emre, bull74, tolga1903, yaço58, balkan-kartal, kartalbasket, annoca, underworld, murat baltacı, COB, Savaş, golazokartal, blackeagle35, Koa_lAA, Umutcan Kaya, sefaköykartali, Yakup, Yancos, zafkan, pinehitman, mayguntr, Serdar3444, kahyaoglueren ve 8807 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 634687 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Buyuk para. Bir stopere 17 milyon euro odeyebilecek bir takimin bence para'yi mazeret olarak sunmamasi gerekir.
Bu para'ya 4-5 tane potansiyelli oyuncu riskine girebilirdin. Batago 1.8 milyon euro, Oulai 5.5 milyon euro, ama bulana tabii. Ve oynatabilene. Bizde bulabilen de yok, o oyunculari oynatacak teknik ekip de yok.

Takim olarak da lider kaliteli baba bir stoper lazimdi da en acil ihtiyacimiz bu degildi. Emirhan iyi ve gelisebilecek bir oyuncu, Djalo da iyi bence. Djalo-Agbadu iki tane sag ayakli fizikli adamdan olusan sacma bir tandem, Emirhan-Agbadu yapsan da Djalo yedek stoper olarak luks. Sacma sapan bir rotasyon.

O kadar acil ihtiyac varken cok da elzem olmayan bir stopere 17 milyon euro buyuk para.

Çevrimiçi Akil Emre

18'e agbadou alıyorsan 35'e Sörloth alacaksın para yok demeyeceksin
Hedefteki santrafor kim , ben en çokta kaleciyi merak ediyorum, yıllardır net bir kalecimiz olmadı

Çevrimiçi Samet Ç

Tavares'i de kitleyecekler 14'e

Çevrimiçi Savaş

Şu yaştaki stopere şu sözleşmeyi ve şu bonservisi veriyorsan sonra ağlamayacaksın. Kendi düşen ağlamaz aga. Batacaksa da batsın artık ne olacaksa olsun hep birlikte görelim. Yıldık yıllardır ya. Çıkın açık açık söyleyin batıracağız sonra da satacağız diye bilelim biz de.

Çevrimiçi annoca

mevzu elemanın iyi çıkması değil, verilen parayı hakedip haketmediğidir, atiba ve gomez bedavaya yakın paraya alındı, sosyal medyada marcelo içinde taraftar eleştirmişti deniyor ama 2,5milyona alınmıştı. Senin haftasonu santraforunda mustafa, orta sahanda salih, beklerinde gökhan ve rıdvan oynuyorsa kusura bakma ama zago-ronaldo seviyesinde bir performans vermesi lazım. Skrinar, davidson sanchez’den çok daha iyi çıkması, lige damga vurması lazım. Şu yoklukta 18milyon verdiğimiz adamın uçup kaçması lazım yani. Yoksa iyi çıkıp djalo kadar katkı verecekse yerler o adamı hertürlü doğal olarak..
maddi konuda eleştirilmesinde evet abi doğrudur. atanın ile tutanın yokken defansa para gömülmesini bende eleştiririm ama oyuncunun daha burada ne vereceği belli değilken performansını eleştirmek bence doğru değil. ki önceki mesajlarımda da yazdım alınmaması taraftarıydım ama artık aldık ve bize de desteklemek düşer. sosyal medyada ufak bir yorum çığ gibi büyüyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Hedefteki santrafor kim , ben en çokta kaleciyi merak ediyorum, yıllardır net bir kalecimiz olmadı
santrafor sörloth ve schick schick olmadı satmadılar kaleci alabileceğimizi sanmıyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Santrafor Arokodare bekliyorum

Çevrimiçi murat baltacı

5 milyonluk topçu fazlası yok gelince herkes görecek yazın yine herkes stopere ihtiyacımız var diye boş boş kafa ütüleyecek bana 18 milyon versinler iki tane stoper indiririm ben o paraya ileride kar ederek satacağın
Pardon sinirden onbeş demişim haklısın beş maksimum yedi sekize alınacak adam kulübü yirmiye almış bizim buna talip olmamız bile hata olağanüstü birşey olmasa zaten düşmezler bizim stoper aciliyetimizde yok varsada Davinson tarzı liderlik edecek defansı toparlayacak bir oyuncu lazım kulübü batirmaya yemin etmişler lan alın beş milyondan üç oyuncu hem kadron şekillensin alternatifin falan olsun hemde performans alıp satma ihtimalin olurdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi underworld

Yazık, çok yazık

Çevrimiçi tolga1903

Bu agbodou için kulüp niye delirdi tanıyan eden var mı bu adamı 5 maçını izleyen koca forumda allah kitap aşkına bi söylesin 18 milyon euro verecek kadar nesi iyi olabilir bu adamın 28 yaşında ya bu adam bir de

Çevrimdışı levitate

Bu agbodou için kulüp niye delirdi tanıyan eden var mı bu adamı 5 maçını izleyen koca forumda allah kitap aşkına bi söylesin 18 milyon euro verecek kadar nesi iyi olabilir bu adamın 28 yaşında ya bu adam bir de
sergen fiziğini görünce bayılmıştır ondan

bir de bence mendes'le alakalı bir şeyler var, ya da rafa'yı benfica'ya çakmanın geri ödemesi?
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

sergen fiziğini görünce bayılmıştır ondan

bir de bence mendes'le alakalı bir şeyler var, ya da rafa'yı benfica'ya çakmanın geri ödemesi?

Kardeşim adamı yazın almaya kalksan 10'a verirdi gerçi bunlar beceremez de. Stopere 18 veriyorsan senin bu yıldan bir beklentin olmalı sol beke 15 kaleciye 20 forvete 30 verebilmelisin yoksa ne mantığı var bu allahin belası transferin?

Mendesle alakalı ya dediğin gibi başka açıklaması yok sergen'in rafadan ettik dediği kârı öylece gidip mendes oyuncağı kulübe saymanın ve bunu 28 yaşındaki afrikalı bir stoper için yapmanın bir tane izahı olamaz

Çevrimiçi Samet Demir

Agbadou transferi neden eleştiriyoruz diyenler şunu anlamıyor.

Bu kulüpte plan program olmadığı / yapılmadığı aşikar. Bu oyuncu özelinde tutar tutmaz kimse de laf etmiyor. Belki çok iyi performans verecek ama sen bu adamı yönetim olarak daha gelmeden mındar ettin. Ya ismini piyasa salmadan halledeceksin, ya da uğraştın olmadıysa başka bir oyuncuya yöneleceksin. 1 aydır dönüp dolaşıp sol bek için tavares, stoper için agbdou, kaleci içinde jorgensenin kapısını çalıyoruz. Dünya da futbolcu kıtlığı mı var? Neden aynı kişiye teklif yapıp yapıp duruyoruz? Misal ilk 15 teklif yaptık şimdi 10 milyona dönüş olur dersin ki teklif ettiğimizden ucuza geldi o yüzden aldık. Öyle bir durumda yok. 15-16 teklif etmiştik ya aynı yada bir tık fazlasına alıyoruz o zaman insanlar da soruyor? Ne var bu adam da biz bu kadar ısrar ediyoruz?

Yönetimin 3. Transfer dönemi kaç transfer oldu rezil oluyorlar, yahu gidin profesyonel biriyle anlaşın sizin yerinize pazarlığı, transferdeki diyalogları o kursun. Aklım almıyor artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Agbadou transferi eğer gerçekleşirse Beşiktaş kulübü için bir dönüm noktası olur. Uçurumdan direkt aşağı doğru serbest düşüşün başladığı tarih olur.

Etiketler: