2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, tolga1903, Sinan66, maıden, Serdar3444, hasankale, NioHH, golazokartal, kahyaoglueren, blackeagle35, annoca, Fikret, Monza, ulumemo, Koa_lAA, Mehmet57, bull74, sefaköykartali, Tass, Yancos, Kartal Ç, Gökhan Güvenç ve 3721 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 622294 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

ajax ndidi için 2+12 vermiş reddetmişiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/i/status/2017967148011073675

Martinelliye teklif mi yaptık? Josefde açıklama yapmış. Bilgi sahibi olan var mı?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

https://x.com/i/status/2017967148011073675

Martinelliye teklif mi yaptık? Josefde açıklama yapmış. Bilgi sahibi olan var mı?
arsenal martinelli değil demi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

arsenal martinelli değil demi :D
o değil fluminense deki ön libero. ben seviyorum o herifi, bence çok zor transfer
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

o değil fluminense deki ön libero. ben seviyorum o herifi, bence çok zor transfer
yeni aldığımız oyuncu zaten ön libero değilmi bu transfer döneminide ön liberolarlamı dolduruyoruz
Bizim transfer işi hiç normal insan işi değil futbol aklından falsn bahsetmiyorum sokaktan birini tut ama hayatında hiç futbol izlememiş olsun iki dakika futbolu anlat sonra elindeki oyuncuların listesini mevkisini ver yeminle bunlardan daha doğru transfer yapar git bakırköyden akıl hastası getir onada anlat yeminle bunlardan daha iyi transfer yapar ihtiyaç duyulan mevki olarak

Çevrimiçi Necmi

nesini seviyorsun 🤔

Çevrimiçi levitate

yeni aldığımız oyuncu zaten ön libero değilmi bu transfer döneminide ön liberolarlamı dolduruyoruz
Bizim transfer işi hiç normal insan işi değil futbol aklından falsn bahsetmiyorum sokaktan birini tut ama hayatında hiç futbol izlememiş olsun iki dakika futbolu anlat sonra elindeki oyuncuların listesini mevkisini ver yeminle bunlardan daha doğru transfer yapar git bakırköyden akıl hastası getir onada anlat yeminle bunlardan daha iyi transfer yapar ihtiyaç duyulan mevki olarak
o kartal kayra kasa ön libero bu daha farklı galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

valla ilk kez duydum brezilya pazarını pek bilmiyorum

neyse bunlar durduk yere 20 falan istiyorlarsa vardır bir şeyler, gencoları dışında kolay kolay satmıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

nesini seviyorsun 🤔
Genç, dinamik, orkunla uyum sağlar. Karakter koyar. Josef bize önermiş. Daha ne olsun abi. Stopere 15-20 vereceklerine bu tarz bir adama gözü kapalı bu parayı basabilirler.

Çevrimiçi Samet Demir

valla ilk kez duydum brezilya pazarını pek bilmiyorum

neyse bunlar durduk yere 20 falan istiyorlarsa vardır bir şeyler, gencoları dışında kolay kolay satmıyorlar
X'deki scout tayfa bu sene isminden bolbol bahsettiler. Josef önerince de gündem oldu. Kulübü satmayacağını bildirmiş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Nuno Tavares tarafının yıllık maaş isteğinde 4 mil.  €’ya çıkıp rakam arttırmasıyla Jaouen Hadjam’ı tekrar gündemine aldı. 

Cezayirli oyuncunun sakatlık raporları inceleniyor.

(Ertan Süzgün)

Nisanda dönecek adama neden teklif yapıyoruz ki? Ulan dünyada futbolcu kıtlığı var sanırım. Dönüp dolaşıp aynı adamlara teklif yapıyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Akil Emre

Beşiktaş, Nuno Tavares tarafının yıllık maaş isteğinde 4 mil.  €’ya çıkıp rakam arttırmasıyla Jaouen Hadjam’ı tekrar gündemine aldı. 

Cezayirli oyuncunun sakatlık raporları inceleniyor.

(Ertan Süzgün)

Nisanda dönecek adama neden teklif yapıyoruz ki? Ulan dünyada futbolcu kıtlığı var sanırım. Dönüp dolaşıp aynı adamlara teklif yapıyoruz.
Çizgimizi hiç bozmadık taktir etmek lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Çizgimizi hiç bozmadık taktir etmek lazım
Sürekli teklif yapıp reddediliyoruz ayrıca.

Çevrimiçi Samet Ç

hilal benzema almış serdal gidip nunez alırsa tam bizim seviye topçu almış olur atletizm epl karar alma yetisi malezya premier ligi :D

Çevrimiçi Samet Demir

hilal benzema almış serdal gidip nunez alırsa tam bizim seviye topçu almış olur atletizm epl karar alma yetisi malezya premier ligi :D
Böyle giderse kimseyi alamayacağız zaten, grafın önerdiklerini sergen, serkanın önerdiklerini de başkan onaylamıyor. Bu birliktelik fazla uzun sürmez.

Çevrimiçi levitate

agbadou mudur nedir tekrar görüşecekmişiz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

1-2 yabancı oyuncudan çıkması gerekiyormuş. Evren yazmış az önce

Çevrimdışı Savaş

Kime gitseler geri tepiyor. Son 5 gün milyonlari döküp saçma sapan transferler yapacaklar belli oldu alamıyorlar kimseyi.

Bu sefer çıkamayız işin içinden. Geçmişler olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Kime gitseler geri tepiyor. Son 5 gün milyonlari döküp saçma sapan transferler yapacaklar belli oldu alamıyorlar kimseyi.

Bu sefer çıkamayız işin içinden. Geçmişler olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi şekilde blacklist yediğini düşünüyorum bu kulübün avrupa transfer piyasasında. Ya bir kaç menajerle papaz oldular herifler de yemin etti size topçu aldırmayız diye ya da sözleşme taahhütlerini yerine getirmiyorlar/çok geç getiriyorlar. Bu iş kesinlikle devre arası takımların iyi futbolcusunu vermeme işi değil, kime teklif götürdülerse ya red yiyorlar ya da astronomik paralar isteniyor "aşırı riskli" bir alıcı isen bu muameleyi görürsün.

Boşa demiyoruz transfer yapma diye unuttur biraz kendini soğut arayı ödemelerini yap doğru düzgün sana yazın da vermeyecekler oyuncu bak görürsünüz aynı şekilde gittikleri her oyuncuda sorun yaşayacaklar yaz transfer döneminde.

Çevrimiçi gokhans

Abraham birde bir ile başlamış..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

fener alıyormuş bunlar bu kafayla daha çok gese şampiyonluğu izler

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham birde bir ile başlamış..
attı ama iptal oldu

Etiketler: