2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Özgür Gültekin, sefaköykartali, Akil Emre, annoca, gokhans, yaço58, murat baltacı, Yancos, NioHH, golazokartal, Tass, Samet Ç, blackeagle35, Irakleio, Koa_lAA, Umutcan Kaya, balkan-kartal, Sinan66, zafkan, kartalizma190399, Mehmet57, Serdar3444, matias_27, Monza, Rasim, hasankale ve 324 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 609222 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

şu dahl iyi duruyor ya keşke asllani işine girmeseydik
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: "Sezen Aksu şifresindeki olay gerçekleşirse, Beşiktaş taraftarı çok mutlu olur. Taraftarın bağrına basacağı bir oyuncu. Beşiktaş taraftarının fazlasıyla mutlu olacağı bir isim."

🎶 "Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 17:09:53
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Büyük ihtimalle eski dönemlerde "Come to Beşiktaş" yorumları alan birisi.

Çevrimiçi levitate

Ertan Süzgün: "Sezen Aksu şifresindeki olay gerçekleşirse, Beşiktaş taraftarı çok mutlu olur. Taraftarın bağrına basacağı bir oyuncu. Beşiktaş taraftarının fazlasıyla mutlu olacağı bir isim."

🎶 "Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi."

ilk adını unuttum soyadı kömür olan bi gurbetçi kardeş var o diyorlar hiç sanmıyorum ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Yağız Sabuncuoğlu: "Karim Benzema'yı şu an isteyen büyük takımlarımız alabilir. Bugün teklif yapılsa yarın İstanbul'a iner."

HEMEN alayım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yağız Sabuncuoğlu: "Karim Benzema'yı şu an isteyen büyük takımlarımız alabilir. Bugün teklif yapılsa yarın İstanbul'a iner."

HEMEN alayım
Son durumunu bilmiyorum ama gelsin yav, lige de bize de fazla renk katar. Güzel reklam olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Son durumunu bilmiyorum ama gelsin yav, lige de bize de fazla renk katar. Güzel reklam olur.

çöp hali bile iyidir ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş, Jens Hjertø-Dahl için 5-6 M€ seviyelerinde. Oyuncu, Beşiktaş'a gitmek için kulübü ile görüşme gerçekleştirdi. Tromso, bonservis bedeli konusunda gevşerse, bu transfer olur. (Yağız Sabuncuoğlu)

Yağız Sabuncuoğlu: "Enzo Maresca kalmış olsaydı, Jorgensen şu an 2. maçına falan çıkıyor olacaktı Beşiktaş'la. Yeni teknik direktör, oyuncuyu kadroda tutuyor. Jorgensen, hala Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyor. Beşiktaş'ta kendisine bir gelecek görüyor ve baskı yapmayı sürdürüyor."

Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş'ın santrfor listesinde en üstlerde bulunuyor. Tamamen scouting transferi. (Yağız Sabuncuoğlu)

bir de kepa demişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:21:57
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

HEMEN alayım
hala futbol oynuyormu 😳

Etiketler: