2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Mehmet57, maıden, Tass, blackeagle35, gokhans, Sinan66, Özgür Gültekin, hasankale, Rasim, Serdar3444, kartalizma190399, murat baltacı, sefaköykartali, mayguntr, kartalbasket, Yancos, yaço58, Paletli Vinç, Irakleio, golazokartal, zafkan, matias_27, kahyaoglueren, Monza, murat, mtorunlu ve 331 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 607031 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

4-3-3'e dönmek şart oldu başka hiçbir formasyonda oynayamaz bu takım

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Aynı programda, topu görse bomba sanar diye yorumuda var :) https://x.com/ekgedik1903/status/2016762765327663597?s=46
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Koa_lAA

İnanamıyorum ya.. bir başkan 3 kere 4 kere aday olup en sonunda başkan olup bu kadar kötü başkanlık yapamaz... Kadroya bak... Para eden herkes satıldı... Şimdi de yenisine çok para istiyorlar diye sizlaniyor... Hayret valla.. yazık

Çevrimiçi levitate

abraham'a 17 verip 21'e satmışız malız cidden
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:44:21
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
15 değilmiydi opsiyon

Çevrimiçi Samet Demir

21 e satılmadı, adamlar yasini de verdi bakalım onun bonservise kaç verdik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

15 değilmiydi opsiyon

2 milyon da bonus ödeyeceklermiş. Ne koydunuz da o bonusa 20 puan fark yiyen takımın bonusu aktif hale geldi tam bir allahın belası bu yönetim

Çevrimiçi tolga1903

21 e satılmadı, adamlar yasini de verdi bakalım onun bonservise kaç verdik.

7'den aşşağı almamıştır bunlar kesinlikle bedava gelmedi o çocuk bu adamlarda öyle bir zeka yok abraham verip borçlu çıktık heriflere

Çevrimiçi levitate

2 milyon da bonus ödeyeceklermiş. Ne koydunuz da o bonusa 20 puan fark yiyen takımın bonusu aktif hale geldi tam bir allahın belası bu yönetim
herhalde şimdi almak istiyorsanız bonusu da verin dediler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

anladığım kadarıyla adalı ne sergeni ne grafı takıyor kafasına göre bir şeyler yapacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Aslaniyi çok tanımıyorum, bir kaç analiz videosunu izledim. Aslanide olup musratide olmayan şey nedir? Hazır 10 numara ihtiyacımız varken form tutmuş Muci'yi neden geri çağıramıyoruz?

Çevrimiçi gokhans

Aslaniyi çok tanımıyorum, bir kaç analiz videosunu izledim. Aslanide olup musratide olmayan şey nedir? Hazır 10 numara ihtiyacımız varken form tutmuş Muci'yi neden geri çağıramıyoruz?
ne kadar analiz videosu izlediysem, oyuncunun iyi olduğunu ama sergen’in oyun anlayışına uygun olmadığından bahsediyordu. Dahl’da gelirse 4-3-3 dizilimi ile oynamamız durumunda katkı sağlayacağını anlattılar. Ama analiz videolarının hepsinin hemfikir olduğu konu sergen’in istediği oyun ile asllani ne alaka!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

ne kadar analiz videosu izlediysem, oyuncunun iyi olduğunu ama sergen’in oyun anlayışına uygun olmadığından bahsediyordu. Dahl’da gelirse 4-3-3 dizilimi ile oynamamız durumunda katkı sağlayacağını anlattılar. Ama analiz videolarının hepsinin hemfikir olduğu konu sergen’in istediği oyun ile asllani ne alaka!!
Sergenin istediği oyun 10 sene öncesinde kaldı, anca bir ihtimal bizim ligde işler, hele Avrupa da o oyun ile yine elek oluruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Dahl ve Montes'den sonra biraz umutlanmıştım Asllani ve Tavares haberlerinden sonra eskiye döndüm hiçbir şey olmaz bizden

Çevrimiçi Samet Ç

sergen pjanic'i ne kadar kullandıysa bunu o kadar bile kullanamaz zorunlu opsiyon değildir umarım

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ta Kristjan Asllani transferinin detayları. (Fabrizio Romano)

🔹 Kiralama bedeli yok.
🔹 Satın alma opsiyonu: 11 M€
🔹 Sezon sonuna kadar maaş: 750 B€

Çevrimiçi Samet Demir

sergen pjanic'i ne kadar kullandıysa bunu o kadar bile kullanamaz zorunlu opsiyon değildir umarım
Orkunu askerden yeni gelmiş gibi koşturan aslaniye neler yaptırmaya çalışmaz ki

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın yeni transferi Kristjan Asllani, 23.40'ta İstanbul'da olacak.

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ta Kristjan Asllani transferinin detayları. (Fabrizio Romano)

🔹 Kiralama bedeli yok.
🔹 Satın alma opsiyonu: 11 M€
🔹 Sezon sonuna kadar maaş: 750 B€

bildiğin sezon sonuna ucuza idare etsin diye almışlar yani tutarsa da "ne transfer yaptık beee" olacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

tavares'i de çakıyorlar artık nolduysa
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gyu-oh diye bi çocuğa 15 vermişiz görüşüyorlarmış kartalistin iddiası

necidir bu @Samet Ç
[ Son Düzenleme: Bugün, 21:29:36 levitate ]
bipbipbupbup

Etiketler: