Ben sizin kadar olumlu dusunmuyorum. Gidenler ideal ortamda olsalar gayet katki saglayacak oyuncular.
Abraham fiziksel olarak tas gibi, disiplini istahi is ahlaki tartisilmaz. Golcu vurusu yok, ama o da olsa zaten bizde isi ne.
Etrafinda bitirici bir adam olsa gayet is yapar.
Rafa Silva Muci ve Semih dururken gereksiz olsa bile seni kalite anlaminda rakiplerinden ayiran bir adamdi, cok kolay kaybettin.
Demir Ege oynatip gelistirsen elinde asset olacak bir adamdi. Portekiz liginde bu kadar iyi etki yapmis, yasi genc, yerli bir adami cerez parasina kaybettin.
Artik kendimize gelmek istiyorsak su an Fenerbahce ve Galatasaray'la yarisacak kapasitede olmadigimizi kabul edip rebuild etmemiz lazim. Yarisamiyorsun iste, kadro degeri olarak, maddi olarak fark cok cok acildi. Senin toplam transfer butcen kadar rakami adamlar sak diye sagbeke gomuyor. Senin hayalini kurdugun Noa Lang'i 2 gunde getiriyorlar. Noa Lang'i alan takimin kanatlari bu arada Sane, Baris, Y. Akgun, her biri bizde banko oynar. Oulai bitti mi bilmiyorum onun da pesindeler. FB'ye girmiyorum bile. Adamlarin 6. stoperi falan bizde ilk 11 oynar.
Biz bu farki kapatamayacagiz. 2-3 iyi adam alsa diger mevkiler elinde kaliyor. Rakipler de derme-catma olsa neyse derim, sen 100 puanlik barajli bir ligde yarisiyorsun, kurtarmiyor. Oyle baba adam falan birakip Trabzon'un yaptigi gibi tamamen genc oyuncularla yola cikmak gerek. 3 milyon'luk adam alip Oulai, Batagov gibi 15-20 milyon'luk adama cevirmeye bakacaksin. Anca bu sekilde fark kapanir. Abraham, Orkun vs derken bir dunya para gomduk ayni yerdeyiz sonucta. Olmuyor yani. Niye hala kendimizi bu kadar zorluyoruz anlamiyorum. Adamlar bu sekilde ne kadar gidebilecek belli degil. Bu sene gitseler bile 2-3 sene'ye tikanabilirler, patlayabilirler. Sen saglam rebuild yapip bir yapi olusturursan 2-3 sene'ye tas gibi kadro'ya sahip olabilirsin. Kiytirik Goztepe, Trabzon bunu az cok yapiyorsa biz onlardan kat kat potansiyelli camia olarak kralini yapariz. Gecmiste yaptik da zaten.