2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ulumemo, kartalizma190399, Özgür Gültekin, kartalbasket, gokhans, Mehmet57, maıden, Monza, Kartal Ç, annoca, Samet Ç, tolga1903, blackeagle35, yaço58, kahyaoglueren, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, murat, Tass, NioHH, Umutcan Kaya, mellfred, zafkan, ismail ve 223 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 591623 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı joseph35

10 yeni oyuncu gözüküyor, malesef hatırlatma yapayım dedim şuana kadar gelen oyuncu sayısı sıfır

yapmamız gereken kadro bu, gönderilen de çok oyuncu oldu, ama ne yazık ki yapmayacağız bu kadar transfer dediğin gibi. ben yaz dönemi transferlerini de şimdiden yaptım.

Çevrimiçi Samet Demir

yapmamız gereken kadro bu, gönderilen de çok oyuncu oldu, ama ne yazık ki yapmayacağız bu kadar transfer dediğin gibi. ben yaz dönemi transferlerini de şimdiden yaptım.
Büyük takım olmak istiyorsak rotasyonumuz bu ayarda olması lazım işte. Ne yazıkki gelen son yönetimler bize bu büyüklüğü unutturdu
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çok şükür bugünde borca girip transfer yapmadık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı joseph35

Şu anda 6 adet yabancı kontenjanımız boş. O kadar büyük! bir kadromuz var ki basında hep 3 yabancı gelecek diye konuşuluyor. Yabancı kadrosunu doldurmadan sezona devam eden tek kulüp olabiliriz Avrupa'da.

Taraftar da alıştı yönetimin politikasına, 7-8 transfer lazım söylemine abartı olarak bakıyor. Zaten boş kontenjanımız o.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu anda 6 adet yabancı kontenjanımız boş. O kadar büyük! bir kadromuz var ki basında hep 3 yabancı gelecek diye konuşuluyor. Yabancı kadrosunu doldurmadan sezona devam eden tek kulüp olabiliriz Avrupa'da.

Taraftar da alıştı yönetimin politikasına, 7-8 transfer lazım söylemine abartı olarak bakıyor. Zaten boş kontenjanımız o.
Hep graf yüzünden. Yazın +2 kontenjanını da es geçmişti.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rakiplerle ilgili bişey yazmak istemiyorum da lang + oulai çözdü herifler bizimkiler 2 aydır bir stoper bir kaleci peşinde harcadılar, genç kontenjanıyla 8 tane transfer yapacak yer varken 1 tane bile yapmadılar. İnanılmaz bi başarısızlık.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/90plusgoal/status/2014338037564473625?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu hesap doğruysa kalan para 140 milyon euro yapıyor, sözde 200 milyondan fazla para kalacaktı.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Rakiplerle ilgili bişey yazmak istemiyorum da lang + oulai çözdü herifler bizimkiler 2 aydır bir stoper bir kaleci peşinde harcadılar, genç kontenjanıyla 8 tane transfer yapacak yer varken 1 tane bile yapmadılar. İnanılmaz bi başarısızlık.

oulai'ye dair bir şey göremedim nasıl ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hafiften jorgensen olmazsa sezon ersin ile biter haberleri başlamış :D jorgensene 15 opsiyona okey olan kulüp rui silva'ya 10'u çok görüyormuş psg maçında baksınlar nasılmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hafiften jorgensen olmazsa sezon ersin ile biter haberleri başlamış :D jorgensene 15 opsiyona okey olan kulüp rui silva'ya 10'u çok görüyormuş psg maçında baksınlar nasılmış

Daha bekle Kartal hırs küpü, Rıdvan solu otoban yapacak, Emirhan defansa duvar örmeye karar verdi haberleri çok yakındır.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Emmanuel Agbadou için yaptığı 14+1 milyon Euro’luk rakamı direkt 15 milyon Euro olarak revize etti.

Oyuncunun temsilcisi Wolwerhampton ile görüşmeleri tamamlamak üzere İngiltere’ye uçtu.

Taraflar arasında ufak bir fark kaldı. Agbadou, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

#yüzddeyüz

Çevrimiçi Akil Emre

Beşiktaş, Emmanuel Agbadou için yaptığı 14+1 milyon Euro’luk rakamı direkt 15 milyon Euro olarak revize etti.

Oyuncunun temsilcisi Wolwerhampton ile görüşmeleri tamamlamak üzere İngiltere’ye uçtu.

Taraflar arasında ufak bir fark kaldı. Agbadou, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

#yüzddeyüz
Ne uğraştık 29 yaşındaki adamla bence bu yaş ve kariyere çok fazla ödüyoruz. İşallah beni yanıltır hep A class adam lazım diyorum umarım bunlardan biri olur.

Çevrimiçi levitate

#yüzddeyüz

bu herif yüksek ihtimalle çok fena girecek bize inş yanılırım

rafa ve demir ege'yi portekize yollamanın diyeti gibi geliyor bana
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

jorgensen sakatlanmış birkaç hafta yokmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çok şükür bugünde borca girip transfer yapmadık.
Takimda eksik ve acil yerler belliyken stopere 15 milyon euro verecegimize yapmasın bu kafadakiler transfer.

Demir Egeden geleni de Cengize gomecegiz daha.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

bak bu da farklı bir versiyonu :D https://x.com/semtinmedyasi/status/2014224641825357844?s=46
Bu videoyu gördükten sonra Serkanı yollasan, Birmingham şehrine gidip chelseanın stadını orada arar da işte, iştesi var... Koskoca çınar kimlere emanet edildi yahu.

Etiketler: