2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, yaço58, AEmre, maıden, Yancos, cornelius, Koa_lAA, blackeagle35, kartalizma190399, COB, murat baltacı, murat, Sinan66, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, Tass, kartalbasket, mellfred, tolga1903, Rasim, Zafer55, mayguntr, ulumemo, golazokartal ve 198 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 586852 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

demir ege'de braga'ya gitmiş geçmiş olsun yazık oldu ama kendisi için hayırlı oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ben öyle düşünmüyorum.Kolay kolay Xavi’yi yiyemezler.Avrupa’ya gitmeliyiz kesinlikle.
Çünkü gerçekten para harcıyoruz.Gerekirse Orkun’da satılsın.
Ege,Rafa,Abraham,Orkun,Udekhoi,Semih,Muçi,Musrati hatta geldiği fiyatlara Taylan.
Burada baya büyük bir para yatıyor.Ve bu değişim Xavi ile yapılabilitesi Sergen’den daha çok cezbediyor.
İspanya alt liglerinden getireceği topçular bile rotasyon için çok katkı sağlayabilir.
İşte bu dediklerini bu yönetim yapamaz. Mevzu xavi değil biziz yani.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Tez zamanda şu yönetimden kurtuluruzda işi bilen insanlar gelir umarım ne heves kaldı ne heyecan hocada aynı şeyleri deneyerek farklı sonuç bekliyor geldiğinden beri etki sıfır üzerine muci rafa kaybetti demirege Taylan jotadan verim alamadı takımın en iyisi olacak cernyde sürekli yer değişikliği oyundan alınma ile sinaniyor hala ona buna sallama derdinde graf graf dedin getirdiği Bilal kurtarıcı oldu iki adam aldıramadin bahenleri bırakın artık sizin bu işi beceremediginiz çoktan belli oldu Beşiktaş'ın iyiliği için en kısa zamanda gidin..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Ben öyle düşünmüyorum.Kolay kolay Xavi’yi yiyemezler.Avrupa’ya gitmeliyiz kesinlikle.
Çünkü gerçekten para harcıyoruz.Gerekirse Orkun’da satılsın.
Ege,Rafa,Abraham,Orkun,Udekhoi,Semih,Muçi,Musrati hatta geldiği fiyatlara Taylan.
Burada baya büyük bir para yatıyor.Ve bu değişim Xavi ile yapılabilitesi Sergen’den daha çok cezbediyor.
İspanya alt liglerinden getireceği topçular bile rotasyon için çok katkı sağlayabilir.
hiçbir şey olmaz xavi hoca falan değil ispanyadan getirdiklerinden bir güzel parayı cebe koyar 6 ay sonra gider
[ Son Düzenleme: Bugün, 07:24:32 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

🔴 ÖZEL | Milan, Nice ve Brighton scoutları; Beşiktaş-Kayserispor maçını stadyumdan takip etti.

emirhan için yüksek ihtimalle yaza kadar iyi oynarsa 15-20'ye okuturuz

bu satışlar önemli bu arada son 2-3 yazdır bazı oyuncular buradan daha iyi yere transfer yapan yok diye gelmeyi reddediyor, elimizde koz olur
dünkü maçı izleyip aklı olan herhangi takım 10'dan fazla vermez Nice ve Brighton elendi Milan'da akıl olmadığı için kestiremiyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

dünkü maçı izleyip aklı olan herhangi takım 10'dan fazla vermez Nice ve Brighton elendi Milan'da akıl olmadığı için kestiremiyorum

Sadece dünkü maç değil, Emirhan rakibe ilk top baskısını iyi yapıyor ama defans yaparken nerede durması gerektiğini, gelen rakibi hızı ya da tekniğine göre nasıl karşılaması gerektiğini hiç bilmiyor.
İngiltere zerre ihtimal vermiyorum çünkü içinden geçerler, dediğin gibi Milan kit beyinli olmasına rağmen bu kadar değildir diyorum.

Çevrimiçi underworld

En büyük transfer yönetim ve hocanın gitmesi olur.
Umarım kimseyi almazlar.
Daha da kulübü borca sokmasınlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece dünkü maç değil, Emirhan rakibe ilk top baskısını iyi yapıyor ama defans yaparken nerede durması gerektiğini, gelen rakibi hızı ya da tekniğine göre nasıl karşılaması gerektiğini hiç bilmiyor.
İngiltere zerre ihtimal vermiyorum çünkü içinden geçerler, dediğin gibi Milan kit beyinli olmasına rağmen bu kadar değildir diyorum.
Sette ne yapacağını bilmiyor rastgele her şeyi bazen tutuyor işte karşılarkende sıkıntıları var  rizeden gelirken istemiştim potansiyelli diye ama kendini geliştirebilecek eksiklerini kapatabilecek bir ortam bulamadı gittiği yerde sabredip vazgeçmezse eksiklerini kapatır kumaş var çünkü Milan aşırı kıt beyinli verme ihtimali yüksek o paraları zorlarsan Estupinan'a 17 Nkunku'ya 37 Gimenez'e 30 vermiş takım
[ Son Düzenleme: Bugün, 09:24:49 Samet Ç ]

Çevrimiçi Akil Emre

Sette ne yapacağını bilmiyor rastgele her şeyi bazen tutuyor işte karşılarkende sıkıntıları var  rizeden gelirken istemiştim potansiyelli diye ama kendini geliştirebilecek eksiklerini kapatabilecek bir ortam bulamadı gittiği yerde sabredip vazgeçmezse eksiklerini kapatır kumaş var çünkü Milan aşırı kıt beyinli verme ihtimali yüksek o paraları zorlarsan Estupinan'a 17 Nkunku'ya 37 Gimenez'e 30 vermiş takım
Bu gidişle işimize yarayan herkesi yollayıp bomboş bi takım olacağız, gelen yok hedefteki isimler aşırı pahalı, özellikle kaleci işi elzemken ersinin biraz form tutması kaleci işini de rafa kaldıracak.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gidişle işimize yarayan herkesi yollayıp bomboş bi takım olacağız, gelen yok hedefteki isimler aşırı pahalı, özellikle kaleci işi elzemken ersinin biraz form tutması kaleci işini de rafa kaldıracak.
benim umudum yok o yüzden takmıyorum

Çevrimiçi Akil Emre

benim umudum yok o yüzden takmıyorum
Aynı fikirde olmak istesemde kısır bir döngüye giriyoruz bari avrupaya direk katılalım yoksa iyi isimler gelme şansıda yok bu sebeple transfer lazım.

Çevrimiçi AEmre

Noah nartey Lyon’a gitmiş uygun sayılabilecek bir bedelle(7,5 milyon Euro) bizim transfer komitemizce Tomas Bobcek, yirenkyi ya da Heskey kardeşler izleniyor mu? Ben 19 günde 1 genç transferi olmamasını da anlayamıyorum.

Etiketler: