2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, yaço58, NioHH, Samet Demir, annoca, kartalizma190399, Yancos, Gökhan Güvenç, gokhans, golazokartal, blackeagle35, mtorunlu, levitate, Liquidator, Özgür Gültekin, tolga1903, maıden, Mehmet57, zafkan, Sinan66, murat baltacı, matias_27, Monza, Kartal Ç, Serdar3444, Tass, Umutcan Kaya ve 238 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 578983 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

https://x.com/i/status/2010707519753130171

@levitate

sonuç graf'ın listeyi de dinlemediler gidip oğlunun tanıdığı menajerlerden adam aldılar :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

sonuç graf'ın listeyi de dinlemediler gidip oğlunun tanıdığı menajerlerden adam aldılar :D
Kulüpte kuvvetler ayrılığı varsanki. Herkes borusunu öttürme peşinde. Yani bu kişisel gözlemim. İnşallah yanıltırlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

https://x.com/i/status/2010707519753130171

@levitate

Takımın başında Sergen yalçın varken boşuna Graf'ın listesinden oyuncu almasınlar. Neler yaşanacağını hepimiz biliyoruz, uzun uzun yazmaya gerek yok.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer yapmak için ne bekliyoruz? Hani ocağın ilk haftası 4 transfer hazırdı. Olan belliydi. Suç bunlarda değil ama bizde, tepki göstermiyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Serdar Ali Çelikler: “Serdal Adalı, Serkan Reçber ile Sergen Yalçın’a bu cumaya kadar süre vermiş. ‘İkna ettiniz, ettiniz. Aldınız, aldınız. Alamazsanız transfer yetkisini pazartesi gününden itibaren ben alacağım’ demiş.”

Böyle bir diyalog yaşanmamıştır inşallah

Çevrimiçi levitate

Serdar Ali Çelikler: “Serdal Adalı, Serkan Reçber ile Sergen Yalçın’a bu cumaya kadar süre vermiş. ‘İkna ettiniz, ettiniz. Aldınız, aldınız. Alamazsanız transfer yetkisini pazartesi gününden itibaren ben alacağım’ demiş.”

başkan yürütmüyor mu yani görüşmeleri eee kim napıyo şimdi nasıl bir görev dağılımı var :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

masallah yeni scout ekibimiz cok iyi calisiyor  :)

Çevrimiçi gokhans

Muci ne gol atmış dün yahu 2gol 2asistle bitirmiş. Bu performansla opsiyonu banko kullanır trabzon..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

masallah yeni scout ekibimiz cok iyi calisiyor  :)
Yanlış bilmiyorsam 8 tane oyuncu kiralama hakkımız var. Takımda sıcak para da yok. Transfer yapacak akılda olmayınca bu duruma şaşırmamak lazım. Birde bizim günde 24 saat çalışacak yönetime ihtiyacımız var. 20 yetmiyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

bu genelde sallar ama bunun doğru olma ihtimali çok yüksek

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar Salih Özcan gibi herhangi bir adamı bile ikna edemiyor :D

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/i/status/2011728814687338790

Korktuğum başıma geldi italyan mehmet batdal'a gitmişler :D

Çevrimiçi gokhans

bu genelde sallar ama bunun doğru olma ihtimali çok yüksek
bencede doğru olma ihtimali %100 gibi, çünkü ikna etmeye çalıştıkları adamlarda bakıyor rafa’ya ne olmuş, eski kaptan necip nasıl yollanmış, oyuncuları maç sonu nasıl eleştirmiş, neden oynattığı takımlar sakatlıklardan kurtulamamış diye. İkna edebilecekleri ne arguman var ki?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben zerre ihtimal vermiyorum  Haberin içeriği bile saçma.
Oyuncuyu ikna etmek için proje ile birlikte ucrtw konuşman lazım. Malı konularda biri olmadan bir oyuncuyla ancak çay kahve muhabbeti yaparsın.

Çevrimiçi yaço58

stopere 14 m artı bonus teklif etmişiz diyorlar yani bu kadar paramız varsa nasıl bu kadar kötü kadro kuruyoruz sene başı fb asensioyu baya süre bekletti o arada araya girip çok rahat alabilirdik şimdi adamlar kante alıyor bir şekilde ikna edebilirdik orta sahaya ama biz gidip bir stopere 14 m artı bonus bağlayacağız sol bekede 10 milyon bağlarız tavares-emirhan-agbadu-gökhan sazdağı defans hattı ile oynarız şu defans kime güven veriyor

Çevrimiçi yaço58

gerçekten ne kadar soğutulursa taraftar o kadar soğuttular ne diyelim umarım düzeliriz herşey güzel gider ancak umudum yok forumu her transfer dönemi takip ederdim bu transfer dönemi daha yeni giriyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Parayı çok yanlış yerlere harcamaya çalışıyoruz seneye tamamen ilgi kesilir futbola çok büyük enkaz bırakacaklar

Çevrimiçi yaço58

Parayı çok yanlış yerlere harcamaya çalışıyoruz seneye tamamen ilgi kesilir futbola çok büyük enkaz bırakacaklar
hep öteleyerek büyük paralar veriyoruz sonumuz hayır olsun ne diyelim

Çevrimiçi Samet Ç

Tr'de iyi santrafor tarifi boyu uzunsa beli dönmüyorsa kalas gibi bir şey ise fmde iyi oynuyorsa iyidir

Çevrimiçi Samet Demir

Tr'de iyi santrafor tarifi boyu uzunsa beli dönmüyorsa kalas gibi bir şey ise fmde iyi oynuyorsa iyidir
En azından fm oynarken sorun yaşamayız

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç olmadı dünürünü ara o sana tüyo versin, nasıl transfer yapıldığına dair. Resmi maç oynayacağız daha 1 tane adam alamadınız.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Samet Ç

Mateta veya Sörloth başkası kesmez

Etiketler: