2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ulumemo, annoca, levitate, Gökhan Güvenç, Sinan66, NioHH, Necmi, blackeagle35, Monza, Özgür Gültekin, Mehmet57, mellfred, sefaköykartali, golazokartal, mtorunlu, maıden, Umutcan Kaya, emre_1978 ve 698 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 571783 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübün günü kurtarma çabasından vazgeçip önümüzdeki yıllar için uzun vadeli adımlar atması lazım. Bu da Serdal Adalı ve Sergen Yalçın ile olmaz. Birinin tek derdi Dikilitaş, diğerinin zaten teknik direktörlüğü bile meçhul. Hayatında iki sezon üstüste aynı takımı çalıştırmamış adama güvenip büyük paralar harcanmaz.

Bu işin sonu hiç hayırlı bir yere gitmiyor maalesef.
Bunları bizim taraftarımız istedi. Biz hak ettik yani. Sergen yolunu çizdi biz adama sen hocası gel dedik. Oda en sonunda geldi. Şimdi istediği gibi at koşturuyor. Bşkn zaten birşey olunca topu sergene atacak. Bunların derdi Beşiktaş falan değil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Tavares işi 1-2 güne biter gibi

Çevrimiçi sefaköykartali

Bunlar güzellemeye başladıysa haftaya ikisi de biter. İkisine 25m para bayılcaz bakalım daha orta saha, Abraham giderse hangi parayla topçu alcaklar.

https://x.com/alperbah/status/2010408485662634321?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi levitate

https://x.com/firatgunayer/status/2010416863235485845?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Haziranda kontratı biten adamı nası kiralayacaklar acaba

düzenli oynayan + juvede kalmak isteyen adamı ne diye kiralayacaklarmış anlatsın bakalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/EvrenChicago/status/2010418168322543782

normalde menajer görünce kuduran taraftar sergen adam istiyor diye bir anda menajer savunmaya başladı böyle aymazlık olmaz ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

abraham için konuşulan rakamların yarısı bile büyük fırsat
abraham ancak sabana ikinci öküz olarak koşulur

Çevrimiçi annoca

Abraham yanındakileri oynattırıyor alan açma pas verme iyi bu sayede yanındakilerinde performansı artı gözüküyor ama forvetin birinci öncelliği gol atmak bitirici olmak adamda bu yok boyuna rağmen hava hakimiyetide zayıf. Umarım gider ama bunlar daha kötüsünü getirir diye de korkuyorum.

Çevrimiçi levitate

Nuno Tavares transferinden, mali şartlar nedeniyle vazgeçme aşamasına gelindi. Öne çıkan isim Lucas Piton. (Fırat Günayer)
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

https://x.com/mikaserin/status/2010429891297341512?s=46&t=5MHMNamsg1cYqH0lzMzM9g

Arkaya çok kaçıracak havası var gibi.

Nadir gelen anadolu takımlarına tek hatayla maçı verdirir gibi geldi.

Çevrimiçi annoca

Nuno Tavares transferinden, mali şartlar nedeniyle vazgeçme aşamasına gelindi. Öne çıkan isim Lucas Piton. (Fırat Günayer)
samet izledin mi iş yapar mı bizde

Çevrimiçi kartalizma190399

Conte'den beri Inter'e bayiliyorum. 3-5-2'yi mukemmel.
Bizde 1 antrenorun bile denememesine sasiyorum.
Emirhan ve Taylan ikisi de atletlik, bek-stoper arasi giden oyuncular, Djalo ortada oynar. Rashica cigeriyle wingback oynar, sola adam lazim. Ortada N'didi, Orkun ve serbest Cerny oynar, bol bol ceza alanina girer, daha iyi oldugu sag kanada yanlar. Toure kaleye yakin oynayip Abraham'in acacagi alani kullanir kanada hapsolmak yerine.
Abraham kaleco onunde tek kalmaz, kotu vuruslari daha az goze carpar.

----------------transfer--------------

--------taylan---djalo----emirhan------

rashica--cerny--ndidi--orkun-----transfer

------------abraham---el bilal--------------

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhan ve Taylan ikisi de atletlik, bek-stoper arasi giden oyuncular, Djalo ortada oynar. Rashica cigeriyle wingback oynar, sola adam lazim. Ortada N'didi, Orkun ve serbest Cerny oynar, bol bol ceza alanina girer, daha iyi oldugu sag kanada yanlar. Toure kaleye yakin oynayip Abraham'in acacagi alani kullanir kanada hapsolmak yerine.

3-5-2 ye göre kurulmaması gereken kadroyu yazmışsın tebrkler :)

Çevrimiçi gokhans

3-5-2 ye göre kurulmaması gereken kadroyu yazmışsın tebrkler :)
büyük takım 3’lü oynamaz geyiği yapıp kaçıyorum hemen :D bu arada valerian hazırlık maçlarında denemişti, basın&taraftar&yorumcular bir olup itin bir yerine soktular adamı yönetim sıkıştırdı lige 4’lü ile başladık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bende çok isterdim ve bir iki kez söyledim ama rashica ve ndidi ile olmaz o, tempolu iki kanat beki bulacaksın bir de ama 3'lü bekini satmak zor olur spesifik sistemlerin oyuncusu oluyorlar. mesela dimarco milli takımda 4'lüye geçildiğinde herhangi bir adama dönüşüyor. bir de stoperlerden birisinin bek gibi ayağı olması lazım, diyeceksin taylan yapar bunu ama taylan oynatılmadığı için ne yapacağını bilmiyoruz + schalke dönemi savunma verileri pek iyi değilmiş, bu konuda aytuğ batur diye bi altyapı çocuğundan umudum vardı ama bir şeylerin gazına geldi erken yaşta kariyeri yedi napıyor bilmiyorum

ama forvetler cuk oturuyor her stoperi döverler ama çok saç baş yoldurabilirler
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:25:14 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

büyük takım 3’lü oynamaz geyiği yapıp kaçıyorum hemen :D bu arada valerian hazırlık maçlarında denemişti, basın&taraftar&yorumcular bir olup itin bir yerine soktular adamı yönetim sıkıştırdı lige 4’lü ile başladık.

tedesco imkan olsa ilk fırsatta üçlüye döner, okan şl'de ve arada ligde 3-4-3 oynuyor boş yapmasınlar artık :D ama valerien'in mentalite problemliydi topu şişir şişir nereye kadar
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

tedesco imkan olsa ilk fırsatta üçlüye döner, okan şl'de ve arada ligde 3-4-3 oynuyor boş yapmasınlar artık :D ama valerien'in mentalite problemliydi topu şişir şişir nereye kadar
onun problemi şişirme değilde 2.yarıya kondüsyon kalmıyordu yoksa ilk yarıda şişir mişir 3er 4er gol atıyorduk boğuyorduk rakibi, weghorst gibi top indirip dağıtan rakibi yıpratan oyuncu vardı sma 2.yarı attığımız kadarda yiyorduk :) bu arada hakem hataları olmasa lider olacaktı, en büyük kıyım yaşadığımız sezondu o resmen operasyon çektiler o başakşehir, istanbulspor ilk aklıma gelenler..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/i/status/2010464653827006782

Midem bulandı "oyuncu tarafı tamam kulüp ikna edilmeye çalışılıyor" cümlesinden oyuncuyu ayartıp medyaya servis ettirip salak gibi kulüp peşinde koşuyorlar kim niye versin ayarttığın adamını sana sen böyle yaparsan?

Yine aynı haber neymiş oyuncu tarafıyla temasa geçilmiş niye hangi sıfatla herifin 4 yıllık sözleşmeli topçusuyla herifle görüşmeden temasa geçiyorsunuz? Yani gidip şikayet edecekler bu aptalları olan yine bize olacak bakın görün.

Çevrimiçi Samet Demir

onun problemi şişirme değilde 2.yarıya kondüsyon kalmıyordu yoksa ilk yarıda şişir mişir 3er 4er gol atıyorduk boğuyorduk rakibi, weghorst gibi top indirip dağıtan rakibi yıpratan oyuncu vardı sma 2.yarı attığımız kadarda yiyorduk :) bu arada hakem hataları olmasa lider olacaktı, en büyük kıyım yaşadığımız sezondu o resmen operasyon çektiler o başakşehir, istanbulspor ilk aklıma gelenler..
alanyaspor maçı....

Çevrimiçi levitate

alanyaspor maçı....

sergen'de aynısından patlattı işte 2-3 tane :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yok abi şişirmeydi sorun ya, elinde duvar olacak adam var ghezzal var vur babam vur nereye kadar, yoruluyor diyorsun ya işte o da şişirmedendi :D seken topları toplayacağız pres yapacağız diye çok uğraşıyorduk
bipbipbupbup

Etiketler: