2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, kartalizma190399, levitate, Özgür Gültekin, tolga1903, mellfred, gokhans, sefaköykartali, NioHH, golazokartal, blackeagle35, Samet Demir, sEuL, mtorunlu, Sinan66, maıden, Umutcan Kaya, emre_1978, bull74 ve 1012 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 571526 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

hiçbir bilgim yok ama mendes çakar birini milandan falan bir tane ıskartaya çıkan boş beleş topçuları vardı hollandadan aldıkları

gimenez :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bunlara verilecek paralara yazın çok daha net oyuncular alırsın şampiyonluğa oynarsın devre arası hiçbir hedefin yokken bu kadar boşa para saçmak anlamsız bunların hiçbiri tutmayacak bu arada yazında hamle yapacak halin kalmayacak şimdiden yazalım yaza çok kafasını taşlara vurur bu camia

ya işte 3 ay transfer diye ağladılar, sergen ve serkan kendini kanıtlayacak ya onun derdi, ben yine bir şeyin düzeleceğini sanmıyorum

ha kaleci elzem bence biri net alınmalı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

ya işte 3 ay transfer diye ağladılar, sergen ve serkan kendini kanıtlayacak ya onun derdi, ben yine bir şeyin düzeleceğini sanmıyorum

ha kaleci elzem bence biri net alınmalı
jorgensene de vermem o parayı etmez çizgi kalecisi ayakları elit diye rapor geçmişler ama değil o da o paraları etmez Maignan falan çekersin o paraya

Çevrimdışı Akil Emre

agbadou, jorgensen, tavares oyuncu taraflarıyla anlaşıldı kulüplerle görüşme devam önümüzdeki hafta içi biterse bu isimler biter abraham gidebilir villa serbest kalma bedelini öderse
İsimler özelinde kadro baya atletik olacak izlenimi veriyor, hocanın istediği önde basan takım için uygun profiller ama dediğin gibi bu oyun anlayışında kalecinin çizgi kalecisi olmaması gerekiyor. Bunun dışında bu kadar efor isteyen oyunda forvetinin net olması lazım ben olsam abrahamı direkt satarım ve net bir isim kovalarım. Salih özcanın alındığı senaryoda orkunuda istediği pozisyonda oynatmak faydalı olur. Bu takım planlamasın da cengiz ve jotanın banko yedek oyuncu olması lazım bence net hızlı bir sol açıkta bakmalıyız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsimler özelinde kadro baya atletik olacak izlenimi veriyor, hocanın istediği önde basan takım için uygun profiller ama dediğin gibi bu oyun anlayışında kalecinin çizgi kalecisi olmaması gerekiyor. Bunun dışında bu kadar efor isteyen oyunda forvetinin net olması lazım ben olsam abrahamı direkt satarım ve net bir isim kovalarım. Salih özcanın alındığı senaryoda orkunuda istediği pozisyonda oynatmak faydalı olur. Bu takım planlamasın da cengiz ve jotanın banko yedek oyuncu olması lazım bence net hızlı bir sol açıkta bakmalıyız.

Kaleci zaten çizgi kalecisi değil, oyun kurulumunda sakın ve ayakları iyi. Defosu ise bazen ozguven patlaması yaşıyor.

Çevrimiçi tolga1903

agbadou, jorgensen, tavares oyuncu taraflarıyla anlaşıldı kulüplerle görüşme devam önümüzdeki hafta içi biterse bu isimler biter abraham gidebilir villa serbest kalma bedelini öderse

Ne kadarmış ki abraham'ın sözleşme fesih bedeli? Villa taraftarı da baya istiyor garip şekilde abraham'ı olursa şaşırmamak lazım bu iş

Çevrimiçi Samet Demir

Ne kadarmış ki abraham'ın sözleşme fesih bedeli? Villa taraftarı da baya istiyor garip şekilde abraham'ı olursa şaşırmamak lazım bu iş
Alsınlar hayrını görsünler. Gerçi bu yönetim abrahamı yollar gider çok daha kötüsünü sırf isimli diye alır gelir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/transferhaber6/status/2009670397181177954?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Direkt alırım, Orkunla çift 8, arkada ndidi de ölmez, salih özcan da alsan orta saha merkezini çözersin. Orkunun bütün amelelik işini sırtlanacak bi orta saha şart, hücuma yakın oynatırsak asist gol katkısı çok rahat alırız.

Tavarese 15, agbadouya 17 asla ve asla vermem. Tavares iyi bek ama 15 çok para. O paraya bütün eksikleri çözeriz, serkanı transfer aklı diye getirip portekizli menajerlerle 32 milyon bonservis verceklerse boşa oturmasınlar, istifa etsinler.

Jorgensen
Taylan - Kehrer - Djalo - Karouani
Orkun - Ndidi(Salih) - Gedson
Cerny - Abraham - El Bilal

Hayvan gibi basan tempolu bi oyun oynarız, bize lazım olan stoper Agbadou değil Kehrer.
Abrahama aston villa iyi para ödüyorsa oraya minimum Sörloth almamız şart, ama becerebilirler mi sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:37:06 sefaköykartali ]

Çevrimiçi tolga1903

Alsınlar hayrını görsünler. Gerçi bu yönetim abrahamı yollar gider çok daha kötüsünü sırf isimli diye alır gelir.

Bunların alacağı max forvet antep'de oynayan bayo falan olur ya da gidip enes leşine sayarlar parayı sergen istiyor diye. O yüzden çok da gitmesi taraftarı değilim aynı şekilde

Çevrimiçi sefaköykartali

30a serbest kalıyo, 25+ nakite direkt satar adalı. Sonra menajerlerle forvet kiralayıp diğer transferlerin parasını çıkardık diye gezer.

Çevrimiçi Samet Ç

30

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/transferhaber6/status/2009670397181177954?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Direkt alırım, Orkunla çift 8, arkada ndidi de ölmez, salih özcan da alsan orta saha merkezini çözersin. Orkunun bütün amelelik işini sırtlanacak bi orta saha şart, hücuma yakın oynatırsak asist gol katkısı çok rahat alırız.

Tavarese 15, agbadouya 17 asla ve asla vermem. Tavares iyi bek ama 15 çok para. O paraya bütün eksikleri çözeriz, serkanı transfer aklı diye getirip portekizli menajerlerle 32 milyon bonservis verceklerse boşa oturmasınlar, istifa etsinler.

Jorgensen
Taylan - Kehrer - Djalo - Karouani
Orkun - Ndidi(Salih) - Gedson
Cerny - Abraham - El Bilal

Hayvan gibi basan tempolu bi oyun oynarız, bize lazım olan stoper Agbadou değil Kehrer.
Abrahama aston villa iyi para ödüyorsa oraya minimum Sörloth almamız şart, ama becerebilirler mi sanmıyorum.
Ne gerek var gedsona? Adamı satmışız sonuçta.
Yanlış anlama ama şu eski sevgili sendromu bizde bitmiyor.  Fb 30 milyona orta saha aldı. O paralara çıktıktn sonra onlarca adam hemde daha iyisini bulursun.

Bizdeki sıkıntı, transfer aklı yok bizde. Sol bek ve stopere 35 milyon yatırım yapacaklar sanırım ve bunu kendilerince de mantıklı buluyorlar. Yazık koskoca kulüp iş bilmezlerin elinde oyuncak oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Aston Villa, Tammy Abraham için Beşiktaş'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. (Doğan Gündoğdu)

Çevrimiçi sefaköykartali

Ne gerek var gedsona? Adamı satmışız sonuçta.
Yanlış anlama ama şu eski sevgili sendromu bizde bitmiyor.  Fb 30 milyona orta saha aldı. O paralara çıktıktn sonra onlarca adam hemde daha iyisini bulursun.

Bizdeki sıkıntı, transfer aklı yok bizde. Sol bek ve stopere 35 milyon yatırım yapacaklar sanırım ve bunu kendilerince de mantıklı buluyorlar. Yazık koskoca kulüp iş bilmezlerin elinde oyuncak oldu.
Piyasa iyice duman oldu, tsde yarım sezon oynayan oulaiye 25 falan isterler, gedsonun vereceği katkıyı biliyoruz en azından, hiç göndermeseydik min 4-5 puanımız daha vardı özellikle derbilerde. Aynı profilde daha uygunu varsa yarın gelsin. Bizim orkunun yanına orta sahaya verecek 30 milyonumuz varsa orası ayrı tabi, tavarese minimum 11-12 ödeyecekler, daha kaleci ve stoper alcaklar orta sahaya ne verebilecekleri muamma. Abraham da giderse bi de ocakta santrafor çözmeleri gerekecek, yönetimden hepsini halletmelerini beklemiyorum şahsen.

Çevrimiçi Samet Ç

Piyasa iyice duman oldu, tsde yarım sezon oynayan oulaiye 25 falan isterler, gedsonun vereceği katkıyı biliyoruz en azından, hiç göndermeseydik min 4-5 puanımız daha vardı özellikle derbilerde. Aynı profilde daha uygunu varsa yarın gelsin. Bizim orkunun yanına orta sahaya verecek 30 milyonumuz varsa orası ayrı tabi, tavarese minimum 11-12 ödeyecekler, daha kaleci ve stoper alcaklar orta sahaya ne verebilecekleri muamma. Abraham da giderse bi de ocakta santrafor çözmeleri gerekecek, yönetimden hepsini halletmelerini beklemiyorum şahsen.
fazladan 4-5 puan hayat kurtarır :D

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftar, yönetim ve hoca bir 4-5 sene daha üçüncülük mücadelesi için kadro kurma derdinde yazılan adamların hiçbiri katkı sağlamaz boşa para harcamayın

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham'ı şu an satmak saçma adama en çok karşı çıkan benim ama böyle düşünüyorum gol hariç lig seviyesinde her şeyi yapıyor yeter satıp devre arası ondan daha kötüsünü alacaklarından adım gibi de eminim bizim yaz için esnekliğe ihtiyacımız var onu da ortadan kaldırmak için her şeyi yapıyorlar yapmayın

Çevrimiçi Samet Ç

Bir tane egosu tavan yapmış insan için bu kadar saçma sapan harcama yapılmaz hiçbir şey beceremez sergen o yüzden gelecek yazı da bunlar için çöpe atmayın

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kulübün günü kurtarma çabasından vazgeçip önümüzdeki yıllar için uzun vadeli adımlar atması lazım. Bu da Serdal Adalı ve Sergen Yalçın ile olmaz. Birinin tek derdi Dikilitaş, diğerinin zaten teknik direktörlüğü bile meçhul. Hayatında iki sezon üstüste aynı takımı çalıştırmamış adama güvenip büyük paralar harcanmaz.

Bu işin sonu hiç hayırlı bir yere gitmiyor maalesef.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

İşte akıl yok bizimkilerde, akıl olsa ne adamlar var. Ts olai buldu getirdi biz wow yapıyoruz. Aynı zamanda bu kafada hocada olması lazım. Orta saha lazım salih gelsin, kanat lazım bizim cengiz var, abrahamı satalım enesi alalım kafasında ilerlersek işimiz zor.

Bizim şuan ortalığı duman etmemiz lazım. Bizi o kadar bezdirdiler ki ses çıkaracak enerjimiz dahi kalmadı. Arata o kadar laf edildi herif fazla uzatmadan bıraktı gitti. Bunlarda oda yok. Anç den beter durumda kaçıp gidecek...

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübün günü kurtarma çabasından vazgeçip önümüzdeki yıllar için uzun vadeli adımlar atması lazım. Bu da Serdal Adalı ve Sergen Yalçın ile olmaz. Birinin tek derdi Dikilitaş, diğerinin zaten teknik direktörlüğü bile meçhul. Hayatında iki sezon üstüste aynı takımı çalıştırmamış adama güvenip büyük paralar harcanmaz.

Bu işin sonu hiç hayırlı bir yere gitmiyor maalesef.
Bunları bizim taraftarımız istedi. Biz hak ettik yani. Sergen yolunu çizdi biz adama sen hocası gel dedik. Oda en sonunda geldi. Şimdi istediği gibi at koşturuyor. Bşkn zaten birşey olunca topu sergene atacak. Bunların derdi Beşiktaş falan değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Tavares işi 1-2 güne biter gibi

Çevrimiçi sefaköykartali

Bunlar güzellemeye başladıysa haftaya ikisi de biter. İkisine 25m para bayılcaz bakalım daha orta saha, Abraham giderse hangi parayla topçu alcaklar.

https://x.com/alperbah/status/2010408485662634321?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Etiketler: