2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Sinan66, Kartal Ç, blackeagle35, kartalizma190399, NioHH, Zafer55 ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 565471 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Hahaha döndük dolaştık yine Depay haberleri çıkmış.
Bir zamanlar bunun gibi Kuranyi hatırlıyorum her dönem bize yazarlardi
Neyse nostaljik gidelim; "Bekliyoruz atlet donlan, gelsin artık Diego Forlan"
Ben zamanında kluivertı çok bekliyordum.

Çevrimdışı tolga1903

zaten chelsea'liler çok sövüyor ben iyi diye hatırlıyordum :D şu an kafam karıştı

Ya kardeşim bomboş işler ya. Serkan reçber denen adam tvlerde aynı mevcut teknik direktörümüz gibi showlar yapıyordu gana 9.cu liginden oyuncular buluyordu noldu da şimdi yok chelsea'nin kalecisi monaco'nun wolwes'ın stoperine teklif yapıyorsunuz? Kehrer denen adam dümdüz 3'lü stoperi ve sağ stoper, djalo'yu yiyecek mesela bu herif anlamsız amaçsız saçma sapan işler.

Çevrimdışı levitate

Ya kardeşim bomboş işler ya. Serkan reçber denen adam tvlerde aynı mevcut teknik direktörümüz gibi showlar yapıyordu gana 9.cu liginden oyuncular buluyordu noldu da şimdi yok chelsea'nin kalecisi monaco'nun wolwes'ın stoperine teklif yapıyorsunuz? Kehrer denen adam dümdüz 3'lü stoperi ve sağ stoper, djalo'yu yiyecek mesela bu herif anlamsız amaçsız saçma sapan işler.

menajer işleri yine, menajerle çalışmak suç değil ama bunların yaptığı çakallık, zaten tespitleri de yanlış 6-8-sol bek-kaleci alacaksın işte kalanını da yazın doldurursun. fb-gs'ye özeniyorlar da herifler o kadroları kurana kadar kimleri alıp sattılar sende daha o yok, o parayı da veremiyorsun zaten

sergen ve serkan sezon sonu kovulur ondan sonra ileride tv'de x'i istiyorduk alamadık diye anlatırlar, kendilerince pr yapıyorlar, dertleri işte bakın biz nasıl adamlarla ilgileniyoruz ama aldırmadılar diyebilmek
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

kehrer=çağlar birebir aynı kasa temas sevmez 12 milyon çöp olur

Çevrimdışı levitate

bir ara mainoo falan diye taraftarı keklemeye çalıştılar manu sırf adamı oynatmak için amorim'i kovdu :D ellerini attıkları şey kuruyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sercan rui silva'yı yazmış, iyi kaleci de niye gelsin abi ya da adamlar durduk yere niye as kalecilerini salsınlar? böyle haberler çıkıyorsa bizi bok gibi bir kaleci bekliyor diye yorumlarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hadjam sakatlanmış listeden çıkmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hadjam sakatlanmış listeden çıkmış

Yooo aslında tam listeye girecek kıvama gelmiş, artık bizim için tüm şartları sağlıyor:)

Çevrimiçi Samet Demir

sercan rui silva'yı yazmış, iyi kaleci de niye gelsin abi ya da adamlar durduk yere niye as kalecilerini salsınlar? böyle haberler çıkıyorsa bizi bok gibi bir kaleci bekliyor diye yorumlarım
Bunların hiç transfer yapmaması kulübün hayrına olur
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bunların hiç transfer yapmaması kulübün hayrına olur

Zaten bence Sergen gitmek için kendisine bahane yaratacak.
Ya istediğim oyuncular alınacak ya da kimse alınmayacak dedi.
Günün sonunda yönetim istediğim adanlari almadı diyip gidecek diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

rui silva jorgensenden daha zor transfer devre arasında bu arada jorgenseni alacaklar bir şekilde bence jorgensen harici doğru düzgün bir transfer yapabileceklerini düşünmüyorum zaten

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/FabrizioRomano/status/2008237890141143400
Jotayla ikisi solda çok güzel olur. Bunun hakkında bilgim falanda yok. Sadece tipine bakara söylüyorum. Herifde rosier vibe var
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Fenerbahçe, Mert Günok transferi için bonservis ödemeyecek.

Bu transfere bağlı olarak Beşiktaş, sezon sonu Cengiz Ünder’in opsiyonunu kullanırsa 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu 5 milyon Euro’ya düşecek @Ertansuzgun

Gabriel Paulista özel sebepleri nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak istiyor. Ayrılık sebebini Paulista ilerleyen günlerde açıklama yaparak kamuoyuyla paylaşacak. @SportsDigitale

Çevrimiçi gokhans

Bu transfere bağlı olarak Beşiktaş, sezon sonu Cengiz Ünder’in opsiyonunu kullanırsa 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu 5 milyon Euro’ya düşecek @Ertansuzgun

Gabriel Paulista özel sebepleri nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak istiyor. Ayrılık sebebini Paulista ilerleyen günlerde açıklama yaparak kamuoyuyla paylaşacak. @SportsDigitale
Herifler cengiz uğruna tüm Beşiktaş taraftarının nefretini göze almış, helal olsun. Uğurcan'a 30 milyon vermek bile şu transferden daha enayice değil. Tam bir kerizlik abidesi...
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2026, 11:55:30 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Herifler cengiz uğruna tüm Beşiktaş taraftarının nefretini göze almış, helal olsun. Uğurcan'a 30 milyon vermek bile şu transferden daha enayice değil. Tam bir kerizlik abidesi...
Biz cengizi almazsak indirim olan 1 milyon ne olacak ? Fb onu bize verecek mi? Yanılmıyorsam oğuzu 5-6 ya sattılar. Biz müzmin sakat cengize o parayı mı vereceğiz?

Çevrimiçi gokhans

Biz cengizi almazsak indirim olan 1 milyon ne olacak ? Fb onu bize verecek mi? Yanılmıyorsam oğuzu 5-6 ya sattılar. Biz müzmin sakat cengize o parayı mı vereceğiz?
cengiz işinin arkasında büyük dolap dönüyor. Belliki büyük para yiyecek birileri. Cengiz zaten düşünülmeyen, fenerin kurtulmaya çalıştığı biri, 5 gösterip beleşe alınıyordur muhtemelen. Beşiktaşın malı deniz hesabı!!! Yoksa mercimek kadar beyni olan biri aynı paraya oğuz’u alırdı..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Adamların mevkisinde 5. 6. alternatif olan müzmin sakat oyuncusuna 6 milyon Euro veriyorsun, kendi as kalecini bedavaya gönderiyorsun... Bu yönetim Beşiktaş'ı bitirmeye yemin etmiş.

Kulüpte muhalefet diye birşey de kalmamış ki Fulya'nın Aşçıoğlu'na peşkeş çekilmesine, Dikilitaş'tan henüz gelmeyen paraların yarınlar yokmuş gibi harcanmasına sesini çıkaran yok.

Umarım transfer falan yapmazlar. Ligin ikinci devresinde bütün maçları kazanıp 51 puan toplasak şampiyonluğu geçtim, ikinciliğe yeteceği bile şüpheli. Üçüncü dördüncü olmak için bu paralar harcanmaz. Takımın başındaki isim bir zahmet hocalık yapıp mevcut kadroyla Samsun'u Göztepe'yi falan geçsin.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Bu arada yusuf yazıcı süprizine hazırlıklı olun. Eş zamanlı tüm sosyal mecralardan övülerek bu haber pompalanmaya başlandı.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Bu arada yusuf yazıcı süprizine hazırlıklı olun. Eş zamanlı tüm sosyal mecralardan övülerek bu haber pompalanmaya başlandı.
Rüya kadro için çağlar söyüncüyü bekliyorum

Çevrimdışı levitate

dortmund pascal groß'u sattı diye salih'i salmak konusunda da emin değilmiş ne yaşıyoruz biz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

devre arası olmasada sezon sonu banko oda gelecek. Survivor kadrosu kurmaya ant içmiş bir yönetimimiz var malesef.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, 24 yaşındaki Brezilyalı kanat Luis Henrique ile anlaşmaya vardı.

Inter, Henrique için 1.5 yıl kiralama bedeli olarak 5 M€ istiyor. (Ertan Süzgün)

Etiketler: