2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, tolga1903, maıden, NioHH, murat ve 812 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 498709 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sanırım bizimkiler Salih özcanı almaya çalışıyor.
yok altayı almaya çalışıyorlar

Çevrimiçi Akil Emre

yok altayı almaya çalışıyorlar
Altayı çok beğenmem ama Mert ve Ersin çok kötüler, bunların yanında neuer gibi geldi gözüme. Kim alınırsa alınsın net kaleci lazım

Çevrimiçi gokhans

Altayı çok beğenmem ama Mert ve Ersin çok kötüler, bunların yanında neuer gibi geldi gözüme. Kim alınırsa alınsın net kaleci lazım
Valla Fikret Orman, dünyanın en iyi kaleci antrenörlerinden olan sambade'yi getirmişti. Oda Fabri'ye kefil olup getirtmişti. İyi bir teknik ekip yada scout ağın olsa nokta atışı takviyeler yapabilirsin. Şu anda sergen ve serkan'ın ligden bildiği altay'ı kovalıyoruz, referansıda son milli maç performansı :) Yani aklı başında türk futbolunu izleyen herkes altay'ın bazı maçlarda prime ötesi performanslar çıkarabildiğini ama genele bakıldığında çok fazla hataya müsait olduğunu bilir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Berke Altay'dan çok daha iyi kaleci ama onunda başka sıkıntıları var. Ayrıca bu yıl ki performansından sonra büyük ihtimal Avrupan'nın kalburüsrü takımlarından birine gidecek.

Yine de en iyisi kaleye yabancı bulmak.

Çevrimiçi Necmi

altay mertin yarısı etmez merti beğenmeyen altayı nasıl beğeniyor kalende ersin olunca tabi her kaleci neuer gibi görünür kaleye ben geçsem beni bile beğenirsin 😂

Çevrimdışı levitate

https://x.com/HaberKartali/status/2001187325234081830

bu paralara hayatta alamazlar, yolun sonu dandik iki üç oyuncuya çıkar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

altay mertin yarısı etmez merti beğenmeyen altayı nasıl beğeniyor kalende ersin olunca tabi her kaleci neuer gibi görünür kaleye ben geçsem beni bile beğenirsin
Abi çarpıtmayalım kötünün iyisini seçtim bana kalsa bulsunlar güney amerikadan bir kaleci yedek olarakta emre bilginle devam ederim

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/2001187325234081830

bu paralara hayatta alamazlar, yolun sonu dandik iki üç oyuncuya çıkar
Hadjam için 10 dan kapıyı açmışlar, diğeri de 13-14 falana biter bence. Şu hadjama o para verilmez. Diğerine de djalo varken gerek yok. Yazın yaparsın transferini.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Kuzey Afrikalı, iber yarımadasından, Hollanda dan topçu almayın veya çok sıkı eleyin.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ta transfer gündemi.
(Ertan Süzgün)

▪️Orta saha için İngiltere'den piyasa değeri 20 M€ seviyelerinde 21 yaş altı bir isimle ilgileniliyor.

▪️ Emmanuel Agbadou, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanmak isteniyor.

▪️Chelsea, kaleci Jorgensen'i ya bonservisle satmak ya da sezon sonuna kadar kiralık göndermek istiyor. Beşiktaş ise 1.5 yıllık kiralama konusunda ısrarcı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Groningen forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Stije Resink’i gündeminde aldı. (Mustafa Korkusuz)

Etiketler: