2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Kapkarakartal, levitate, blackeagle35, Fikret, Sinan66, gokhans, KartalınGücü, Özgür Gültekin, Yokmessi, Liquidator, Gökhan Güvenç, Ravenman, kartalbasket, doganay, Samet Ç, COB, Akil Emre, yaço58, Savaş, Serdar3444, bull74, Zafer55, sefaköykartali, maıden, underworld, mtorunlu, Monza, Rasim, kartalizma190399, Georgetown, ulumemo, hasankale, mayguntr, murat baltacı, balkan-kartal, Mehmet57, aoguzd, kahyaoglueren, 38life, Kartal Ç, Umutcan Kaya, Yancos, safak_01, o2bucak, c3c2k, MUSTAFA_, AigleBordeaux, emre_1978, NioHH ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 399856 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Sanırım kadromuzda kariyerinde  en çok sol kanat oynayan oyuncumuz sağbekimiz  Gökhan Sazdağı

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sergen harbiden Cerny yi 8 mi oynatcak acaba diye düşünmeye başladım. +2 ye uygun bir sol kanat mı gelecek acaba yarın?

aldılar ya abi sol kanat daha kim gelsin :)

🔥 FLAŞ

⚫️⚪️ Beşiktaş, Jonas Svensson ile yollarını ayırması halinde Köln forması giyen 23 yaşındaki ön libero Eric Martel için resmi adımlar atacak.

(Oğuz Oruç)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

🔥 FLAŞ

⚫️⚪️ Beşiktaş, Jonas Svensson ile yollarını ayırması halinde Köln forması giyen 23 yaşındaki ön libero Eric Martel için resmi adımlar atacak.

(Oğuz Oruç)

Sanki saçma haber, zaten +2 ye uyuyor gibi neden Svensonun gitmesi beklensin ki?

Çevrimiçi tolga1903

Orta sahayı yedeklerdi diyenim😊
+2 var ama bunun için de 26 saat kaldı.
İdare edecek bir orta saha değil de üst düzey bir orta saha için hala umudumu koruyorum kalan 26 satte

Olur abi bak iyi bir orta saha ve stoper alabilseler şu svensson da gitse şimdilik tamam işte. Bizim zaten ocak için iki mesaimiz olacak sağ ve sol bek. Jota için mario gitti svensson göndermeden de alabilirler aslında ama bilmiyorum beceremeyecekler sanki.

Jota Silva'nın Beşiktaş'a transferinin detayları.

▪️ 2.5 M€ kiralama bedeli
▪️ 17 M€ satın alma opsiyonu

Trabzonspor, kiralama bedeli olarak 3 M€ teklif etmesine rağmen Jota Silva, Beşiktaş'ı tercih etti.

🗞️
@ojogo

Çevrimiçi Samet Demir

🔥 FLAŞ

(Oğuz Oruç)
Alman ön liberomuz eksik birde ikiz bebek geldi mi tüm alametler tamam olacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

aldılar ya abi sol kanat daha kim gelsin :)
Yetmez😃
Bu kadar sol kanat beklemişken trnasfermarktda mevkisi sağ kanat yazan sol kanat kesmedi beni😊

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İkiz bebek Muci deydi gitti.

Çevrimiçi Zafer55

İkiz bebekleri Trabzon'a yolladık.
Gerçi ana rahmine düştüklerinde bizdeydiler. Sayılır herhal 😃

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yetmez😃
Bu kadar sol kanat beklemişken trnasfermarktda mevkisi sağ kanat yazan sol kanat kesmedi beni😊

+2 kontenjanından Josimar Alcocer alınabilir.
Belçika ligi 5 maç 2 gol 2 asist

Çevrimiçi Monza

Joao mario'yu çok arayacak arayan arama ihtimali olan bir takım ilk 10'a giremez ya. Allah aşkına gitsin ya yeni yüz geliyor işte niye arayalım dakika 70 iç sahada anteple beraberesin debeleniyorsun şu adam aklına geliyosa keşke olsaydı açardı rakibi diye üf yani bitmişiz biz.

Orta sahayı yedekler diyen olacaksa da +2 var orda gidip alsınlar iskandinavya'dan tempolu iş yapacak bir orta saha şu geberik herifi tutacaklarına. Ya geçen seneyi izleyen birisi o takımdan herhangi bir futbolcuyu arıyoruz diyememeli ya yönetimin ayıbı olur bu.

Tolga forumdaşım, şahsen ben Mario sevgimden :) böyle düşünmüyorum. Mario bu sene daha formda, geçen seneki gibi biitik değil. Ha formda olsa ne olur diye düşünülebilir, orası ayrı ama bu takımda yedekten kim girecek oyuna Toure dışında. 5 değişiklik hakkı var. Kar var kış var, sakatlık var ceza var. Mario gitsin, Muçi gitsin de ama oyuna girecek Salih, Necip, Kartal kalıyor. En azından devre arasına kadar çok zayıf bir klübemiz olacak gibi görünüyor. Bir avantaj haftada tek maç olması olabilir.

Bence de alsınlar İskandinav genç topçu, ben de çok isterim. Ama kaldı 1 gün.

Çevrimiçi Zafer55

Yarın Jota dışında 3 transfer bile olabilir.
His ile temenni arası birşey emin değilim.

Çevrimiçi Zafer55

Bugün profesyonel sözleşme yapılan 5 genç oyuncumuz, erteleme maçlarında oynayabiliyor mu?
Onlara da ihtiyaç olacak gibi

Çevrimiçi tolga1903

Tolga forumdaşım, şahsen ben Mario sevgimden :) böyle düşünmüyorum. Mario bu sene daha formda, geçen seneki gibi biitik değil. Ha formda olsa ne olur diye düşünülebilir, orası ayrı ama bu takımda yedekten kim girecek oyuna Toure dışında. 5 değişiklik hakkı var. Kar var kış var, sakatlık var ceza var. Mario gitsin, Muçi gitsin de ama oyuna girecek Salih, Necip, Kartal kalıyor. En azından devre arasına kadar çok zayıf bir klübemiz olacak gibi görünüyor. Bir avantaj haftada tek maç olması olabilir.

Bence de alsınlar İskandinav genç topçu, ben de çok isterim. Ama kaldı 1 gün.

Abicim öyle veya böyle kanatlarda rotasyon oluştu, jota sakatlanirsa rafa en kötü rashica solda oynar cerny'e bişey olursa hocamızın prensi girer. Abraham yedeği bilal onun yedeği mustafa, ndidi yedeğine artık demir ege'yi kabul etmeliyiz. Burada orkun'a alternatif yok doğru düzgün bu kartal baya düşük seviye futbolcu kayserilik tam salih ise etkisiz eleman. 5 tane bence 4 kötü 1 de umut vaadeden bekimiz var stoper sayımızı da sağ sol olarak çifter yapıp 4ledik. Görüldüğü üzere mario denen arkadaşı arayacağımız doğru düzgün bir mevki kalmadı, hoca orta saha istiyor haberleri düşüyor bakalım kalan zamanda ne olacak.

Bence kadro nicelikli hale geldi asıl sorun hala niteliksiz ve gidenlerin içinden hiçbirisi bu niteliksizliğe derman olacak futbolcular değildi.

Çevrimiçi Samet Ç

🔥 FLAŞ

(Oğuz Oruç)
bu da benim adam

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Bugün profesyonel sözleşme yapılan 5 genç oyuncumuz, erteleme maçlarında oynayabiliyor mu?
Onlara da ihtiyaç olacak gibi
Onuyor diye biliyorum. Çünkü avrupaya alt yapı bildirmeden oynatabiliyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

martel gelirse ndidi yedek kalır
bence bu maceranın sonunda rafa yenir gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Nicolas Raskin için Glasgow Rangers’a teklif yaptı.

Özellikle bu çocuğu ikna etme konusunda ciddi bir haraketlilik vardı.

Sergen Yalçın’ın onay verdiği isimlerden birisi.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi KartalınGücü

Bizde solda oynayacaksa zaten sol kanat yazacak transfermarktta ona takılmayalım. :)

Çevrimiçi Serdar3444

Bu durumda sol bek, sol ayaklı ve defansif yönü ikisinden çok daha daha kuvvetli ve dengeli Rashica olur. Rıdvan'dan da Jurasek'ten de çok daha fazla güven verir.

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş, Nicolas Raskin için Glasgow Rangers’a teklif yaptı.

Özellikle bu çocuğu ikna etme konusunda ciddi bir haraketlilik vardı.

Sergen Yalçın’ın onay verdiği isimlerden birisi.

(Ertan Süzgün)

bunlar niye orta saha bakıyor? ndidi sergen'in adamı orkun var, ismi geçenler yedek kalacak türden adamlar da değil
bipbipbupbup

Etiketler: